Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top 10 Biergadgets

bier gadgets

Hieronder de beste bier hebbedingetjes die je altijd al hebt willen hebben. Je weet wel, van die spullen die je bier-avond leuker of gemakkelijker maken. Wanneer je een paar leuke biergadgets zoekt kom je de mooiste dingen tegen. Wij wilden in ieder geval deze gave spulletjes met je delen. Daar komen ze.

#1 Bier Dekbedovertrek

bier bed

Zoek je een hilarisch cadeau voor je vriend? Hij houdt zoals veel mannen vast wel van een biertje op zijn tijd. Dit grappige bier dekbedovertrek is zowel lachwekkend als functioneel. Ga lekker liggen in een goudgele rakker en wordt (hopelijk) zonder een grote kater wakker.

#2 Bier Riem

bier riem

Op zoek naar een origineel bier cadeau voor een man die altijd zijn handen vol heeft? Dan is een bier riem zeker aan te raden. Er is plaats voor maarliefst 6 blikken pils. Dat kan alleen maar goed gaan. De camouflage afwerking zorgt voor een stoere uitstraling. En uiteraard ziet het er absoluut dienstbaar uit wanneer jij de biertjes uitdeelt aan je vrienden. Een origineel cadeau voor je vriend die handen tekort komt.

#3 Bieropener ring

bieropener ring

Altijd een biertje kunnen openen is een absolute must voor de echte bierliefhebber. Toch kan het best lastig zijn, vooral wanneer je al wat aangeschoten bent. Geen paniek. Deze bieropener ring helpt je uit de nood. Door het kundige ontwerp kun je elk flesje met gemak openen én weet je zeker dat je altijd dronken kunt worden. Meer originele cadeaus zoals deze vind je hieronder!

#4 Bierteller

bierteller

Een echt origineel bier cadeau waar je later om kunt lachen? Dat is deze handige bierteller. Een bieropener en teller in één. Bij ieder opengemaakte flesje wordt er weer eentje opgeteld. Aan het einde van de avond kun je precies zien hoeveel er is weggetikt. En dat is niet alleen leuk maar ook handig wanneer er nog betaald moet worden.

#5 Bieropener met opvangbak

bieropener met opvangbak

Biergadgets die je helpen met opruimen zijn altijd goed. Opruimen, weinigen vinden het leuk. Wat nou als je een deel van het opruimen overlaat aan dit handige gereedschap? Deze bieropener met opvangbak is vooral handig tijdens een leuk feestje. Je biertje is open en de kroonkurk valt zo in de bak. Ook is het gemakkelijk als je meerdere bierflesjes tegelijkertijd moet openen. Je kunt namelijk met één flesje in de hand een biertje openen. Leuk als cadeau voor je broer die je graag wat biertjes laat halen.

#6 Hopside down bierglas

hopside down bierglas

Is het een flesje, is het een glas? Het is allebei. Het hopside down bierglas bestaat uit een glas waarin een bierflesje te zien is. Wellicht wat decadent maar zeker een van de leukste biergadgets die wij zijn tegengekomen. Met dit leuke cadeau kun je diep in het glaasje én flesje tegelijkertijd kijken. Ziet er leuk uit én het is een echt origineel cadeau wat je niet vaak tegenkomt.

#7 Bierdop dartspel

bierdop dartspel

Dit bierdop dartbord is decoratief én handig. Want waar vroeger de bierdopjes op de grond belandden hangen ze nu aan het magnetische dartbord vast. Dit bierdop dartspel helpt jou dus je kamer opgeruimd te houden. Best slim. In de vorm van een bierdopje kan dit bier cadeau bijna niet verkeerd gaan bij een échte bierliefhebber.

#8 Cap gun

cap gun voor bierdopjes

Dit zijn leuke bier cadeaus om in combinatie te geven. Met de cap gun maak je namelijk een bierflesje open én schiet je de bierdop met gemak weg. Bijvoorbeeld op het bovenstaande bierdop dartspel. Laden, mikken en schieten gaat gemakkelijk. Maak er een wedstrijd van wie het beste iets kan raken met zijn cap gun. Hoe meer je drinkt, hoe meer kansen.

Niet het juiste cadeau gevonden in de bovenstaande biergadgets?

bier cadeaus

Heb je in deze top 10 biergadgets niet helemaal gevonden wat je zocht? Check ook deze handige bier cadeaus om de verzameling biergadgets helemaal compleet te maken. Heb je zelf leuke biergadgets of bier hebbedingetjes gespot? Laat het weten en wij plaatsen hem wellicht snel op de site.