Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top #10 Cadeaus in Diervorm

top 10 cadeaus in diervorm

De natuur inspireert de mens al vanaf dat we onszelf geen dieren meer noemen. Uit deze top #10 cadeaus in diervorm blijkt maar al te goed hoe graag wij contact hebben met de natuur. Wij kijken als mens graag naar onze mede-Aardbewoners. Deze speciale cadeaus in de vorm van een dier zijn grappig en functioneel tegelijkertijd. Deze top #10 geschenken zal ongetwijfeld verder worden uitgebreid!

neushoorn tafel#1- Houten Neushoorntafel

Deze prachtige tafel in de vorm van een neushoorn komt platter aan dan hij eruit ziet. De losse plankjes zet je in elkaar tot er uiteindelijk een echte houten neushoorn in je woonkamer staat. Ideaal decoratief en functioneel cadeau. Ruimte genoeg voor drankjes, tijdschriften en boeken.

#2 – Aap hanglamphanglamp aap

Laat deze aap hanglamp lekker hangen in je huis. Dit grappige cadeau laat eenzaamheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Verkrijgbaar in zwart en wit zodat er ook voor jou een geschikt exemplaar tussenzit. Ook zijn er twee verschillende versies van dit cadeau. Één voor aan de muur en één voor aan het plafond. Het dynamische uiterlijk brengt een moderne en speelse sfeer in het interieur.

dinosaurus soeplepel dino#3 – Nessie soeplepel

Okee, de Nessie soeplepel is niet geïnspireerd op een bestaand dier. Of toch wel? De fabel verteld dat het wezen ergens in een diep meer rondzwemt. Met dit cadeau geef je dus niet alleen een soeplepel maar ook een verhaal om te vertellen. Leuk aan dit exemplaar is dat je deze soeplepel kunt neerzetten op zijn pootjes.

lamp muis#4 – Lamp muis

Deze grappige muis lamp lijkt de verlichting te stelen. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat deze muis wegrent. Dit dier staat vast goed in je woonkamer of kantoor. Geef hem weg aan iemand die deze kleine vriend wel kan waarderen. Is je moeder bang voor muizen? Geef originele cadeaus voor haar woning die ze niet snel zal vergeten!

ostrich pillow kussen#5 – Ostrich Pillow

Dit kussen lijkt misschien niet op een struisvogel, hij is er wel door geïnspireerd. Struisvogels lijken hun kop in het zand te steken als ze bang zijn. Steek je eigen kop in deze Ostrich Pillow als je even lekker wilt slapen. Dat kan namelijk prima, zelfs op een bureau of onderweg.

opblaas flamingo#6 – Opblaas Flamingo

Opblaasfiguren zijn extra leuk als ze geïnspireerd zijn om een grappig dier. En de flamingo is er zo eentje. Deze opblaas flamingo is net zo roze als zijn echte voorganger. Ga nooit meer alleen het water op en dobber als een koning(in) rond in de zon. Ontsnap de hitte op deze betrouwbare vriend en ga lekker drijven op zee.

yolk fish eierscheider#7 – Yolkfish Eierscheider

Een vis die je helpt om een ei te scheiden. De Yolkfish ziet er misschien een beetje gek uit maar hij doet wel zijn werk goed. Dit handige keuken cadeau helpt je om de lekkerste gerechten te bereiden. Dit doet hij door eenvouwdig de eierdooier te scheiden van het eiwit.

kitty bank katten spaarpot#8 – Kitty Bank Spaarpot

Stelende katten zijn best vervelend. Toch heeft deze kitty bank geen kwaad in de zin. Leg een munt neer op zijn vissengraad en hij pakt hem zo weg. Veilig zit jouw geld opgeborgen in deze grappige spaarpot. Een leuk cadeau voor je broer die zijn geld te snel uitgeeft. Ook kan dit originele cadeau natuurlijk prima gegeven worden aan een minder spaarzame zus of vriendin.

magnetron eierkoker kip#9 – Magnetron Eierkoker

Op het werk is een gasfornuis vaak niet aanwezig. Daarom is dit kantoor cadeau perfect geschikt voor bij jou op het werk. Deze magnetron eierkoker, in de vorm van een kip, kookt graag 4 eitjes tegelijkertijd. Deze handige keukengadget kan natuurlijk ook gewoon thuis gebruikt worden.

zwaan soeplepel#10 – Zwaan Soeplepel

Dit romantische geschenk is niet alleen heel erg lief. Het is ook daadwerkelijk een functioneel cadeau. Deze zwaan soeplepel is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Hij wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en blijft daadwerkelijk drijven op de soep. Zo lijkt het net alsof er een zwaan in je pan zwemt! Zoek je een mooi valentijnscadeau of originele moederdagcadeaus? Geef dit cadeau voor haar mooiste dag.

flamingo paraplu#11 – Flamingo Paraplu

Flamingo’s staan graag op één poot in het water. Waarom? Omdat dit ze energie bespaart aangezien de lichaamswarmte bewaard blijft. Mensen lopen graag onder een droge paraplu om wat emotionele energie te bewaren. Hou jezelf lekker vrolijk met deze roze flamingo paraplu en kom droog aan op je werk. Een mooi kantoor cadeau voor de vrolijke collega.

#12 – Krab Multitoolkrab multitool

De scharen van deze krab multitool knippen daadwerkelijk. Ook maakt hij graag een flesje voor je open en zit er een klein zakmesje in. Dit grappige cadeau past gemakkelijk in je broekzak. Gebruik dit reiscadeau als sleutelhanger voor op avontuur. Laat je niet verblinden door het schattige uiterlijk. De twee scharen zijn handig en scherp!

kip ovenwant#13 – Kip ovenwant

Net als de magnetron eierkoker ziet ook deze kip ovenwant er geweldig mooi uit. En dat is niet eens het beste. Dit mooie keuken cadeau beschermd je handen tegen de hitte van je kookgerei. Zo kun je op hilarische wijze de lekkerste gerechten maken. Heerlijk toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achtergrond-voor-inschrijving

Schrijf je in!

Ontvang de nieuwste originele Cadeaus & Gadgets!

Bedankt voor je inschrijving!