Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top #10 Cadeaus met karabijnhaak

Ben je op zoek naar leuke reisgadgets waar je je handen mee vrijhoudt? Dan ben je wellicht een handige uitvinding tegengekomen. Namelijk de karabijn of karabijnhaak. Door middel van dit handige apparaatje kun je spulletjes snel en eenvoudig vastklikken aan je tas of broekriem. Zo kun jij je op slipperige tochten met je handen vasthouden terwijl je toch al je spullen bij je hebt! Bekijk hieronder de beste cadeaus met een karabijnhaak.

#1 – Lifestraw Go 2

lifestraw go 2 kopen

Deze levensreddende survivaltool komt inclusief een handige karabijnhaak. Met de Lifestraw Go 2 kun je water filteren en opslaan in een handige fles. Het rietje filtert het water van onzuiverheden zodat het veilig is om te drinken. Zo kun jij heerlijk genieten van je reis zonder bang te zijn voor bacillen.

#2 – Stormaansteker met karabijnhaak

storm aansteker

Een lekker vuurtje maken in de storm? Dat gaat vaak niet met een vuurstaal of normale aansteker. Dit zwaardere geschut helpt je toch aan warme handen en voeten. Deze reis stormaansteker is dus erg handig in winderige gebieden. Met de verschillende standen kun je bij weer en wind een brandje stichten. Zelfs in de storm doet dit originele cadeau wat hij belooft.

#3 – Waterdichte Bluetooth Speaker

waterdichte bluetooth speaker

Deze waterdichte bluetooth speaker kun je gemakkelijk aan iedere tas hangen. Met de geïntegreerde karabijnhaak houdt jij je handen vrij. Zoek je nog een cadeau voor je broer zijn reis? Dit robuuste en stoere cadeau voor hem kan zelfs tegen een flinke bak met regen. Hij is waterdicht en er komt een geweldig geluid uit! En ook doet hij geen pijn aan de ogen met zijn stralende verschijning.

#4 – Powerbank op zonne energie

powerbank op zonne energie

Een powerbank is al superhandig. Een powerbank op zonne energie met karabijnhaak is nog handiger. Dit geweldige cadeau voor op reis kun je gemakkelijk aan je tas hangen. Zo kan hij lekker opladen in de zon en is hij er helemaal klaar voor als jij leeg bent. Met de USB-aansluitingen kun je al je benodigde spulletje opladen. En is hij op? Leg hem in de zon en je kunt snel weer verder.

#5 – RVS Reismok met Karabijn

rvs reismok

Raadseltje: Het is licht, stevig en neemt niet teveel ruimte in? Juist, een goed cadeau voor op reis. Deze mooie reisgadget neemt door de karabijnhaak geen ruimte meer in. Hang hem gemakkelijk aan je tas en je hebt altijd een beker om uit te drinken. Drinken uit je eigen roestvrijstalen beker. Dit soort originele cadeaus zijn onmisbaar voor de verwende reiziger. Een RVS Reismok met Karbijn neem je overal mee naartoe.

#6 – Karbijnhaak met kompas

karabijnhaak met kompas

Hang dit stoere cadeau aan je tas en je weet altijd in welke richting je gaat. Dit kompas zit geïntegreerd in een karabijnhaak. Of is het andersom? In ieder geval is het een handige reisgadget waarmee je lekker door kunt. Ook handig is dat de wijzerplaat in de nacht licht geeft. In totaal weeg het ding zo’n 16 gram. Not bad at all voor zo’n mooi cadeau. Een karabijnhaak met kompas is een leuk cadeau voor iedere reiziger.

#7 – Karbijnhaak Lampje

karabijnhaak met lamp

Deze 4 in 1 karabijnhaak heeft een mes, zaag en een lamp. Natuurlijk ontbreekt de karabijnhaak zelf ook niet. 1 plus 3 is 4. Naast het stoere uiterlijk kun je ook dit exemplaar inzetten voor de zwaarste taken. Vooral wanneer je even je handen vrij wilt houden. Dit originele cadeau voor hem kun je door het kleine formaat overal mee naartoe nemen. Reiscadeaus zoals deze hebben oneindig veel toepassingen. Geef hem weg aan iemand die snel op avontuur gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achtergrond-voor-inschrijving

Schrijf je in!

Ontvang de nieuwste originele Cadeaus & Gadgets!

Bedankt voor je inschrijving!