Handige Spinnenvanger

Kijk uit een spin! Bang voor spinnen? De spinnenvanger vangt alle angstaanjagende & nuttige spinnen. Ga op jacht en maak ze niet meer dood. Duurzaam cadeau voor de ieder huis.

Share
 • Beschrijving

  Kijk uit een spin! Ben jij bang voor spinnen? Vanaf nu kun je een spinnenvanger pakken. Veel mensen vinden spinnen akelige dieren die er afgrijselijk uitzien. En in ieder huis zitten er gemiddeld zo’n 1500 van deze beestjes. Wanneer mensen een spin zien lopen willen ze het in ieder geval zo snel mogelijk weg hebben. Ze maken hem in veel gevallen dood. Deze anti spin mentaliteit is niet helemaal ongegrond omdat sommige spinnen wel degelijk gevaarlijk kunnen zijn. Een spinnenvanger kopen kan je afhelpen van al het ongemak wat je tot nu toe hebt ervaren. Binnen een paar seconden heb je hem te pakken en zet je hem buiten weg. En dat zonder het diertje dood te maken. Dit anti spinnen middel is daarom geschikt voor elke ecologisch verantwoorde ontvanger. Een duurzaam cadeau voor iemand die bang is voor spinnen. Lees hieronder hoe de spinnenvanger werkt.

  Voordeel van deze spinnenvanger

  • Het is niet nodig de diertjes dood te maken.
  • Ecologisch verantwoord anti spinnen middel.
  • Je kunt hem keer op keer gebruiken.
  • De spinnenvanger is lang. Vang ze op plekken zitten waar je met je handen niet bijkomt.
  • Je hoeft geen chemische middelen te gebruiken.
  • Je raakt de diertjes niet met je eigen lichaam aan.
  • Indirect zorg je ervoor dat andere vervelende insecten in toom blijven.

  Ken jij een vriendin die als de dood is voor spinnen? Ze kan nu zelf dit vieze klusje oppakken. Geef een cadeau voor haar verjaardag dat ze haar hele leven lang kan gebruiken. Een anti spinnen middel waarmee je de natuur niet stoort.

  Zo werkt de spinnenvanger

  Je hoeft niet anti spinnen te zijn om ze toch uit huis te willen zetten. Territorium bewaken is iets heel natuurlijks. Met deze spinnenvanger kun je de diertjes levend en met respect de deur wijzen. Het grote voordeel is dat je niet met je handen in de buurt van de spin hoeft te komen. Grappige cadeaus zoals deze zijn dus ook best handig!

  Spinnenvanger stappenplan:

  1. Draai het opvangbakje met de steel open. Dit doe je door een ronddraaiende beweging te maken met de steel.
  2. Zet vervolgens het geopende opvangbakje over de spin heen. Het beestje kan nu nergens meer heen.
  3. Draai voorzichtig het opvangbakje weer dicht met de steel. Het beestje zit nu opgesloten in de spinnenvanger.
  4. Je kunt de spin nu wegbrengen naar een plek waar je hem wilt hebben. Bijvoorbeeld in de tuin of een andere plek buiten.
  5. Draai het bakje opnieuw voorzichtig open en laat de spin weglopen. Ook kun je een klein beetje schudden zodat de spin eerder meegeeft.

  Duurzaam anti spinnen middel

  Naast dat spinnen voor schrikreactie kunnen zorgen, en ze er wat vreemd uitzien, zijn het best handige dieren. Elk beestje in het ecosysteem heeft zijn functie. Zo ook de spin. Spinnen jagen over het algemeen op insecten en andere kleine dieren. Daarom is het belangrijk dat ze blijven leven. Met deze handige spinnenvanger hoef je ze niet meer dood te maken. Dit duurzame cadeau is daarom geschikt voor mensen die graag goed met de Aarde omgaan. Een ander diervriendelijk geschenk is een insectenhotel. Hierin kunnen allerlei nuttige insecten overnachten en voortplanten.

  Anti spinnen spray is niet nodig!

  Met het eenmalig kopen van een spinnenvanger zijn al je problemen opgelost. Tenminste, de problemen die met spinnen te maken hebben. Ben je lekker je housewarming aan het vieren met een watermeloen tap? Komt er ineens een spin tevoorschijn. Dit houswarming cadeau houdt spinnen buiten de deur. Deze beestjes zijn best nuttig omdat ze andere insecten zoals muggen vangen. Daarbij zijn ze ook weer een voedselbron voor andere dieren zoals vogels. Gebruik daarom geen anti spinnen spray. Met de spinnenvanger zet je de dieren, zonder ze dood te maken, buiten. Dit anti spinnen middel kun je keer op keer gebruiken. Wordt jouw vader ook altijd ingezet als spinnenverdelger? Geef het als origineel vaderdag cadeau voor de papa die het niet zo op spinnen heeft.

 • Extra informatie
  Man of Vrouw

  Vrouw

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Handige Spinnenvanger” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *