Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

6x Cadeaus van Hout waarvan je het Bestaan niet wist

Cadeaus Van Hout

Houten cadeaus zijn er genoeg. Maar zeg nou zelf: wil je echt aan komen zetten met het zoveelste afgezaagde cadeautje? Natuurlijk niet! Ben je op zoek naar een cadeau voor je vriend die een echte houten klaas is? Of zoek je een cadeau voor je broer die er weer geen hout van snapt? Gelukkig voor jou hebben wij de meest originele cadeaus van hout al voor je verzameld. Handig en overzichtelijk op één pagina. Zo kan jij je focussen op wat echt telt: hét perfecte cadeau voor hem vinden. Hier komen 6 cadeaus van hout waarvan je het bestaan niet wist!

#6 Houten Neushoorn Tafel

houten neushoorn tafelEen echte neushoorn zet je niet zo snel in je huis. Los van dat het een bedreigde diersoort is, zijn ze gewoon lomp, groot en vaak een beetje humeurig. Daarom kan je veel beter voor een houten neushoorn tafel gaan. Je kan er gemakkelijk al je tijdschriften en boeken in kwijt en dan heb je nog ruimte over voor je kop thee ook!

BEKIJK NU

#5 Paddenstoel Houten Notenkraker

paddenstoel notenkrakerEen paddenstoel en een notenkraker ineen? Dit houten cadeau is het bewijs dat het kan. Draai de hoed van de paddenstoel omhoog tot er genoeg ruimte is voor een noot. Draai nu de hoed weer de andere kant op zodat de schroefdraad naar beneden komt. Krak! Nee, je hoeft niet bang te zijn dat dit robuuste cadeau kapot gaat. Dat was gewoon de dop van de walnoot. Eten maar!

BEKIJK NU

#4 Opvouwbare Houten Fruitschaal

opvouwbare houten fruitschaalDus je zoekt een origineel cadeau voor een kunstzinnige houtliefhebber die van fruit houdt? Komt dat even goed uit. Deze opvouwbare houten fruitschaal is het allemaal! Ten eerste kan je er natuurlijk gewoon je fruit in doen. Maar als je fruit op is, vouw je dit handige cadeau van hout gewoon weer op tot een kunstwerk in de vorm van een appel. Een echt oogappeltje!

BEKIJK NU

#3 Houten Fles Puzzel

fles puzzelZoek je een cadeau voor iemand die net iets te veel wijn drinkt? Maak er een spelletje van met deze grappige houten fles puzzel. Stop zijn favoriete fles wijn erin en kijk of het lukt om het geheim te ontrafelen. Reken maar dat dit houten cadeau veel bekijks trekt als je het tevoorschijn haalt op een feestje. Jij weet het geheim al. Nu de anderen nog.

BEKIJK NU

#2 Houten Gitaar Snijplank

houten snijplank gitaarRock on! Als je kan rammen op een gitaar kan je vast ook wel rammen in de keuken. Deze stoere houten gitaar snijplank is het perfecte keuken cadeau voor de muzikale houtliefhebber. En je hoeft niet bang te zijn dat de ontvanger hem in zijn blijdschap meteen kapot hakt. Dit originele cadeau is namelijk gemaakt van uiterst duurzaam en stevig hout. Succes in de keuken!

BEKIJK NU

#1 Bierkrat Tafel

bierkrat tafelNa al die noeste arbeid hebben jullie wel een pilsje verdiend. Met deze robuuste houten bierkrat tafel combineer je de 2 favoriete hobby’s van menig man: hout en bier! Reken maar dat de gelukkige ontvanger blij zal zijn met dit originele houten cadeau. Weer een kratje leeg? Pak een nieuwe en zet de tafel er gewoon weer bovenop. Iedereen pakt gewoon zijn eigen biertje. Dat is pas een handig bier cadeau!

BEKIJK NU

 

Vond je deze leuk? Check ook deze vette cadeaus!

Cadeaus Van Hout 6x Cadeaus van Hout waarvan je het Bestaan niet wist - Houten cadeaus zijn er genoeg. Maar zeg nou zelf: wil je echt aan komen zetten met het zoveelste afgezaagde cadeautje?…
kurken gadgets 5 Kurken Cadeaus voor een Prikkie - Kurk is een fantastisch materiaal. Het isoleert, ziet er dik uit, werkt brandvertragend en is het volledig natuurlijk. Daarbij is…
Vaderdag Cadeaus Van Hout 8x Vaderdag Cadeaus van Hout voor de echte Manly Man - Vaderdag, een speciale dag om de belangrijkste man in je leven weer even in het zonnetje te zetten. Maar wat…