Kofferriem met Slot

Deze opvallende kofferriem met slot houdt je spullen veilig. De bagageriem met TSA slot maakt het minder gemakkelijk om je koffer zomaar te openen. Handig cadeau voor op reis.

Share
 • Beschrijving

  Wanneer je een mooie lange reis gaat maken neem je veel spullen mee. Je wilt jouw dierbare reisspullen natuurlijk wel goed beschermen. Veel koffers hebben echter niet een ingebouwd tsa slot. Gelukkig is er nu deze kofferriem met slot. Deze bagageriem met tsa slot kun je gemakkelijk versleutelen zodat jouw spulletjes altijd veilig zijn. Het slot is gemakkelijk in te stellen en uiteraard weet alleen jij de code. Zo kan die opportunistische dief of corrupte douanebeambte niet zomaar je koffer in. Daarnaast zul je niet veel moeite hebben om jouw koffer te herkennen op de bagageband. Deze kofferriem met slot heeft namelijk een aantal prachtige kleuren.

  Kofferriem met slot instellen

  Natuurlijk wil je wel je eigen code in de kofferriem met slot instellen. Dit gaat gelukkig heel eenvoudig.

  • Wanneer je het slot kopen gaat staat hij standaard ingesteld op code 000. Met deze code kun je dus de riem openen en dicht doen.
  • Natuurlijk wil je deze kofferriem met slot vergrendelen met je eigen code zodat niet iedereen hem kan openen. Aan de achterkant van de bagageriem met tsa slot vind je een klein schuifje. Deze staat ingesteld op A. Schuif hem naar B.
  • Vervolgens kun je het slot instellen op jouw eigen code. Onthoud de code goed.
  • Schuif daarna het slot van de kofferriem weer terug van B naar A. Je kofferriem heeft nu een nieuwe code.

  Met deze bagageriem met TSA slot zijn jouw reisspullen een stuk veiliger dan voorheen. Wanneer je 2 kofferriemen kruist kun je jouw koffer zelfs nóg beter beveiligen. Kortom, een prachtig cadeau voor iemand die op reis gaat. Wil je zeker weten dat het slot op je bagageriem een gecertificeerd TSA slot is? kijk dan gewoon naar de rode diamant. Deze zit op elk gecertificeerde versleuteling.

  Bagageriem met TSA slot

  Ga je op reis met een kofferriem met slot? Wees je er dan van bewust dat authoriteiten soms je bagage willen checken. Zorg ervoor dat er een TSA gecertificeerd slot in je kofferriem zit. Internationale verdragen vereisen dat alle bagage wordt gescreend voordat het in passagiersvliegtuigen terechtkomt. Inspecties van bagage zorgen voor een veiligere vlucht naar het land van bestemming. De TSA, of Transportation Security Administration, is een Amerikaanse instantie die waakt over de veiligheid van de reizigers. Beveiligingsbeambten hebben een speciale lopersleutel die de bagageriem met tsa slot wél kan openen. Zo hoeft niet de kofferriem zelf beschadigd te worden. Dit reiscadeau is daarom ook helemaal geschikt voor reizen naar de Verenigde Staten van Amerika. Voor meer reiscadeaus zit je natuurlijk goed op Haveables.

  Reiscadeau met alle kleuren van de regenboog

  Natuurlijk is deze kofferriem met slot hartstikke handig. Maar niet alleen omdat hij boeven tegenhoudt die je reisspullen willen stelen. Hij ziet er namelijk ook nog eens geweldig uit. Jij hoeft nooit meer lang te zoeken naar je bagage op de bagageband. Deze bagageriem met TSA slot valt namelijk enorm op tussen de rest. De mooie felle kleuren van de regenboog maken je elke keer weer vrolijk. Andere leuke reiscadeaus vind je op Haveables. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie dry bag of deze handige universele wereldstekker met usb? Uiteraard moet ook alles thuis lekker veilig zijn. Ruim daarom je spullen voordat je op reis gaat op in deze boek kluis.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kofferriem met Slot” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *