Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top #10 Siliconen Cadeaus

top 10 siliconen cadeaus

Siliconen is een prachtig materiaal om cadeautjes van te maken. Siliconen cadeaus hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van andere materialen. Ze zijn flexibel, kunnen tegen hoge temperaturen, kunnen tegen lage temperaturen, zijn niet giftig en zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. Daarbij voelt siliconen ook zeer natuurlijk aan. Hieronder vind je een aantal van de mooiste geschenken van siliconen. Deze top #10 siliconen cadeaus zal ongetwijfeld verder uitgebreid worden!

avocado hugger#1 – Avocado Hugger

Met een avocado hugger bewaar je gemakkelijk & hygiënisch een halve avocado. Er zit zelfs een speciale vorm in voor de pit. Eet je niet in één keer een hele avocado op? Dan is de avocado hugger jouw beste vriend tijdens het bewaren van de andere helft. Een prachtig cadeau voor in de milieuvriendelijke keuken. Een duurzaam cadeau is niet alleen goed voor de Aarde, het bespaart op den duur ook heel wat geld.

siliconen deksel#2 – Siliconen Deksel

Je kent het wel. Van die etenswaren die je kunt openmaken en ze daarna niet meer kunt afsluiten. Eet je niet zoveel? Dan is een siliconen deksel onontbeerlijk om in de keuken te hebben. Dit duurzame cadeau kan je veel kopzorgen besparen. Door het rekbare karakter kun je hem op meerdere potjes en schaaltjes kwijt!

siliconen reisflesjes#3 – Siliconen Reisflesjes

Siliconen reisflesjes zijn cruciaal wanneer je op reis gaat. Deze handige reisgadgets zijn hygiënisch en zeer sterk. Ze gaan niet zo snel kapot en je kunt ze keer op keer gebruiken. Essentiële reiscadeaus zoals deze mogen niet ontbreken tussen jouw travelgear!

opvouwbaar siliconen vergiet#4 – Opvouwbaar Vergiet

Een heerlijk keuken cadeau voor de kleinere woningen. Klap dit opvouwbare vergiet gemakkelijk in en je houdt ineens ruimte over. Cadeaus om een lach van op je gezicht te krijgen. En geen zorgen, door het gebruik van siliconen is het een zeer hygiënische en sterke keukengadget!

afwashandschoenen kopen#5 – Afwashandschoenen

Originele cadeaus waar je van opkijkt zijn leuk om te geven en om te krijgen. Zo ook deze handige afwashandschoenen van siliconen. De afwas doen wordt (bijna) leuk. In ieder geval wordt het een stuk gemakkelijker. Je kunt overal moeiteloos bij en de afwashandschoenen kunnen zelfs in de wasmachine.

mr thee#6 – Mr Tea Thee Ei

Als je één ding van Mr. Tea kunt leren is het wel om af en toe een beetje rust te nemen. Dit thee ei herinnert je aan het relaxte karakter van het leven. Chill hem gewoon eventjes met een kopje thee. Dit grappige siliconen speeltje houdt je gezelschap en is gemakkelijk schoon te houden. Geef hem aan de gestreste collega als kantoor cadeau.

stojo cup#7 -Stojo Pocket Cup

De eisen: Een inklapbare beker waarin je ook nog warme en koude dranken kunt meenemen. Ohja je wilt hem ook nog kunnen afsluiten om je drankje vervolgens mee te nemen. Check! Deze opvouwbare Stojo Pocket Cup kan het allemaal. Gemaakt van siliconen heb je alle voordelen van een normale beker. En ben je er klaar mee? Dan klik je hem gewoon in zodat hij in je broekzak past.

food huggers#8 – Food Huggers

Dit prachtige duurzame cadeau gaat je veel geld besparen. Geef het weg aan iemand die niet altijd alles opeet. De food huggers zijn gemaakt om minder eten te verspillen. Gebruik je maar een halve tomaat of uit? Dan doe je de andere helft gewoon in een siliconen jasje. Doordat de siliconen vacuüm zuigt blijven je restjes een stuk langer houdbaar!

flexibel toetsenbord kopen#9 – Oprolbaar Toetsenbord

Oprolbaar, opvouwbaar, inklapbaar. Dat soort eigenschappen zijn natuurlijk geweldig handige reisspullen. Zo profiteert ook dit oprolbare toetsenbord van het flexibele karakter van siliconen. Vanaf nu kan er vanaf elke plek lekker getypt worden. Rol hem in, rol hem uit. Hij past gemakkelijk tussen je bagage. Verder ziet hij er ongetwijfeld geweldig uit tussen al je andere reisgadgets.

automatische garde#10 – Automatische Garde

Een kind kan de was doen. En in dit geval betekent het dat je zelf niet hoeft te roeren. Deze automatische garde van siliconen en rvs maakt een deel van het eten klaar. Bekijk ook eens de top #10 mooiste cadeaus van RVS. De combinatie van deze twee geweldige materialen zijn bijna ultiem te noemen.

Yolk Pig Eierscheider#11 – Yolk Pig Eierscheider

Ga je lekker aan het werk in de keuken? Dan is het ongekend dat je geen eieren nodig hebt. En laat het eigeel nou heel anders zijn dan het eiwit. Beide hebben hun functie in gerechten. Met de yolk pig eierscheider haal je gemakkelijk het eigeel uit het eiwit. Dat varkentje is zo gewassen. Gemaakt van siliconen en dus stevig en hygiënisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *