Stressverlagende Fidget Kubus

Bekijk deze Stressverlagende Fidget Kubus. Stress is niet goed voor een mens. Laat Heerlijk de spanning los. Stress kubus met knopjes. Bekijk Direct,

Share
 • Beschrijving

  Stress is een normale reactie van het lichaam om te vechten of te vluchten. Echter hebben wij mensen veel vaker stress dan gezond voor ons is. Heb je last van onrust of stress? Werk, deadlines en zelfs je telefoon zouden veel stress geven. Bij hoge stress komt onder andere cortisol vrij. Een stresshormoon dat bij lange blootstelling niet goed is voor de gezondheid. Over keuzestress hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken. Deze fidget kubus is speciaal voor mensen die stress ervaren. Lekker pulken en wriemelen zorgt ervoor dat je de spanning kunt loslaten.

  Lekker wriemelen

  Fidget betekend in het Nederlands kriebelen, wriemelen, prutsen, pulken of door elkaar halen. Wanneer mensen stress ervaren zie je dat vaak terug in hun lichaamstaal. Wellicht zit iemand ineens veel aan de vingernagels. Ook het aanraken van het haar komt veel voor. Misschien heb je je ook wel eens geïrriteerd aan mensen die met een object ergens tegenaan tikken of met hun voeten tegen de tafelpoot bewegen. Hier komt de fidget kubus natuurlijk van pas. In plaats van het pulken aan het lichaam is het veel gezonder om het lichaam andere afleiding te geven. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen friemelen ze zich beter kunnen concentreren. Heb je ook wel eens zin om lekker je stress kwijt te raken? Het leuke aan dit exemplaar is dat hij maarliefst 12 kanten heeft. Hierdoor is er altijd wel een kant waar jij je ei in kwijt kunt.

  Wat is een fidget kubus

  Een fidget kubus is een kubus met knopjes. Vaak zijn erop een aantal drukknoppen en bewegende delen geplaatst die met de vingers kunnen worden beïnvloed. Op deze fidget cube zitten tandwieltjes, joystickjes, kuiltjes, draaischijfjes, en schakelaartjes. Onderzoek wijst uit dat wanneer mensen friemelen ze zich beter kunnen concentreren. Je ziet dit ook terug bij mensen die bijvoorbeeld kauwgom kauwen. Met de fidget kubus met knopjes kun je heerlijk friemelen. Ook mensen met afleidingsstoornissen, concentratiestoornissen of ADHD kunnen veel baat hebben bij een fidget kubus. Andere cadeaus zoals dit grappige pinart spijkerspel kunnen ook helpen om de stress te verlagen. Origineel cadeau nodig? Je vind ze op Haveables!

  Andere manieren om stress te verlagen

  Een anti stress kubus is een heerlijke manier om stress tegen te gaan. Een kubus met knopjes is fijn om lekker mee te wriemelen en te prutsen. Toch zijn er ook andere manieren om de stress te verminderen. Hieronder een aantal leuke en gemakkelijke tips.

  • Ga naar buiten. Loop af en toe een rondje op een geplande tijd en neem de tijd om even rustig tot jezelf te komen.
  • Plan vrije tijd in. Hoe druk je ook bent. Je kunt vrije tijd inplannen om even helemaal niets te doen en plezier te maken.
  • Eet gezond. Ongezonde voeding met veel suiker kunnen ervoor zorgen dat je op de langere termijn meer stress ervaart. Houd jezelf gezond.
  • Praat over je stress met anderen. Je bent niet de enige die ongemak of onrust ervaart. Er zijn vast mensen om je heen die je kunnen helpen met het verminderen van stress.
  • Wees mindfull als het over stress gaat. Wanneer je je bewust bent van je onrustigheid kun je er ook iets aan doen. Mindfulness of meditatie kan helpen.
  • Drink zo weinig mogelijk koffie en rook minder sigaretten.
  • Kauwgum kauwen zou ook helpen om wat spanning los te laten.

  Vind je dit een leuk cadeau om te krijgen of te geven? Bekijk direct andere aparte cadeaus. Laat je inspireren door Haveables en verras de ontvanger met een onvergetelijk geschenk.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Stressverlagende Fidget Kubus” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *