Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Tuin Cadeau

Op zoek naar een leuk tuin cadeau idee voor een speciaal iemand? De tuin is voor veel mensen dé plek om even lekker te ontspannen na een lange dag werken. Een origineel tuin cadeau kan hier zeker aan bijdragen. Creëer een oase van rust met de mooiste tuin cadeaus. Of houden ze ook wel van een feestje of een gezellige BBQ? Laat je verrassen door de meest originele tuin cadeaus en tover je tuin of je balkon om tot het middelpunt van de buurt. De buren zullen jaloers zijn!

Tuin CadeausEen Leuk Tuin Cadeau Idee

Hoe vind je nou een echt origineel tuin cadeau? Uiteraard verschilt dit van persoon tot persoon, maar vaak is de sfeer in de tuin wel van doorslaggevende betekenis. Een goed cadeau voor in de tuin draagt bij aan het vergroten van deze sfeer. Met een mooie lamp voor buiten kan je bijvoorbeeld al veel doen. Of wat dacht je van een leuk spel wat je samen buiten kunt spelen? Bij Haveables vind je in ieder geval de leukste en meest originele tuin cadeaus. Lees snel verder voor wat geniale tips die je helpen bij het kiezen van dat perfecte cadeau voor in de tuin.

Originele Tuin Cadeautips:

Wil je iemand echt een origineel tuin cadeau geven? Het is belangrijk om wat dingen in je achterhoofd te houden. Hieronder een aantal handige tips zodat jij de beste keuze kunt maken:

  1. Hoe groot is de tuin van de ontvanger? Wonen ze landelijk en hebben ze ruimte zat? Of moeten ze het doen met een kleine patio in het centrum van een grote stad?
  2. Wat voor soort persoon is degene aan wie je een leuk tuin cadeau wilt geven? Als het echte natuurliefhebbers zijn is een insectenhotel of een vogelhuisje misschien een leuk idee. Of houden ze wel van een leuk feestje in de tuin? Dan kan je bijvoorbeeld denken aan iets voor een gezellige BBQ.
  3. Kies altijd voor cadeaus van hoge kwaliteit die ook echt voor buiten gemaakt zijn. Als de ontvanger je cadeau al na een paar regenbuien weg kan gooien is dat natuurlijk zonde.
  4. Bij tuin cadeaus denk je natuurlijk al gauw aan een huis met een grote lap grond eromheen. Maar wist je dat de meeste tuin cadeau ideeën ook perfect zijn als cadeau voor iemand met een balkon?
  5. Denk ook vooral aan de leeftijd van de ontvanger. Over het algemeen zal een wat ouder iemand die graag tuiniert niet zo blij met een groot waterpistool. Aan de andere kant heeft een wat jonger iemand misschien totaal geen idee wat hij nou met een klein tuinschepje aan moet.
  6. Vaak denk je bij tuin cadeaus aan cadeaus voor in de zomer. Maar als je bijvoorbeeld een leuke vuurkorf cadeau doet, kunnen jullie in de winter gewoon samen met een lekkere glühwein bij het warme vuur zitten. Wel zo gezellig!

Verschillende Leuke Tuin Cadeaus

Sommige mensen houden van een natuurlijke tuin waar alles lekker in het wild kan groeien. Anderen geven de voorkeur aan een mooi strak gemaaid grasveldje. Misschien heeft degene voor wie je een cadeau voor in de tuin zoekt wel de hele tuin betegeld. Lekker onderhoudsvrij! In welke categorie de ontvanger ook valt, jij kan je perfecte originele tuin cadeau hier natuurlijk gewoon op afstemmen. Met een bijenhotel, vogelhuisje of voederhanger in een wild begroeide tuin trek je geheid wat “wildlife” aan. In een geheel betegelde tuin, aan de andere kant, zet je zo even een BBQ met een paar kratten bier neer voor een gezellig buurtfeest. Daarbij vergt het weinig onderhoud. Wat je voorkeur ook heeft, alles is goed!

Tuin Cadeau voor de Tuinier

Het is toch wel fascinerend hoe de natuur werkt. Je stopt een zaadje in de grond en met wat geduld, zorg en liefde groeit hij uit tot een mooie plant of bloem. Bij Haveables selecteren wij handmatig de mooiste tuin cadeaus voor de echte natuurliefhebber. Zo kan jij een geweldige indruk maken! Ken je iemand die wat meer onafhankelijk wilt worden? Doe hem of haar een kruidenpot of een kweekset cadeau. En de ontvanger met groene vingers kan altijd wel een handige emmer of gieter gebruiken. Kortom, op Haveables is er voor iedereen en voor elk budget wel een origineel cadeau voor in de tuin te vinden. Kijk gerust rond!