Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Aparte cadeaus

Ben je op zoek naar aparte cadeaus voor een bijzondere ontvanger? Bij Haveables verzamelen we alle leuke geschenken en interessante cadeaus waarmee je echte indruk maakt. Leven draait om geven. En wat is er nou leuker dan een apart cadeau geven voor een speciaal persoon? Waardering geven en krijgen is een van de diepste ervaringen die je als mens kunt meemaken. Aparte cadeaus helpen hierbij aangezien ze voor een echte verrassing zorgen die niet snel vergeten wordt.

aparte cadeausTips voor het vinden van aparte cadeaus

Aparte kadootjes vinden is niet altijd makkelijk. Het moet bij de ontvanger passen. Een geschikt geschenk voldoet altijd aan een aantal voorwaarden. Hou altijd rekening met de ontvanger. Een lullige cadeaubon is niet meer van deze tijd. En daarnaast ook erg saai. Hieronder de eerste tips voor een topcadeau.

  • Wil je iets speciaals geven? Hou altijd rekening met de wensen van de ontvanger
  • Een goed geschenk is altijd van uitmuntende kwaliteit en gaat lang mee
  • Luister goed naar de hints die de ontvanger bewust of onbewust meegeeft
  • Bestaat er een verlanglijstje? Deze ontvangers houden vaak niet van echte verrassingen. Alleen leuke aparte cadeaus kunnen daar een uitzondering in zijn.
  • Is de ontvanger een man of vrouw? Doe je voordeel met de informatie
  • Aparte cadeaus moeten wel bij de gelegenheid passen. Een fatsoenlijke schenker houdt hier rekening mee.

Waarom geen cadeaubon?

Een cadeaubon is vaak de makkelijkste weg om nog even een geschenk te halen voor je naar de ontvanger gaat. Het geeft de indruk dat je geen zin of tijd hebt genomen voor een leuk en apart kado. Een slap excuus natuurlijk. Daarnaast laat het ook direct zien dat je de ontvanger eigenlijk niet goed kent. Ken je iemand echt niet zo goed? Dan mag een cadeaubon uiteraard wel.

Is de ontvanger een man of vrouw?

Aparte cadeaus voor mannen zijn vaak robuust, stoer, betrouwbaar en vooral functioneel. Je hebt vast wel iets in je hoofd wat je kunt geven aan de mannelijke ontvanger. Zo niet? Laat je dan eindeloos inspireren op Haveables. En ook de geschenken voor een vrouw zijn hier niet schaars. Aparte cadeaus voor vrouwen zijn er in alle vormen, kleuren en prijsklassen te vinden.

Een geschenk passend bij de gelegenheid

Wil je iets speciaals geven? Een apart verjaardagscadeau is anders dan een apart huwelijkscadeau. Houdt bij het geven altijd rekening met de gelegenheid. De gelegenheid vraagt je na te denken over het geschenk. Heb je geen enkel idee wat je wilt geven? Kijk dan eens rond op Haveables en laat je inspireren door het eindeloze aanbod van prachtige geschenken. Vind je niet wat je in je hoofd had? Laat het ons weten. Wij zorgen graag voor een nóg beter aanbod.