Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Originele Cadeaus Voor Hem

Is er een man jarig? Dan zoek je natuurlijk een fantastisch cadeau voor hem. Originele cadeaus voor hem zoeken is best wel leuk! Jij gaat niet met een afgezaagd cadeau aankomen. Je wilt namelijk een geweldig cadeau geven waar hij écht blij mee is. Cadeaus voor mannen zoeken kan enorm leuk zijn. Tenminste als je weet waar je op moet letten. Een robuust en stoer cadeau in de juiste kleur. En natuurlijk functioneel. Want hij is een man! Wanneer je een cadeau voor hem zoekt zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we op Haveables originele en bijzondere cadeaus verzameld. Daarnaast vind je hieronder de beste cadeautips. Zo weet je zeker dat je met jou geschenk de allerbeste indruk achterlaat. Laat de man zich man voelen met jouw fantastische geschenk!

Cadeautips voor hem

originele cadeaus voor hemStoere ruwe materialen. Donkere kleuren en een robuust uiterlijk. Mannencadeaus, een mysterie waar wij je graag de oplossing voor geven. Verdient er een man in je omgeving een bijzonder cadeau? Op Haveables vind je originele cadeaus voor hem waar niemand omheen kan. Geef een uniek & speciaal cadeau voor mannen waar hij zeker blij mee is. Veel mannen vinden het lastig om precies te zeggen wat ze willen. Daarom hieronder een aantal handige cadeautips om rekening mee te houden bij het kopen van een cadeau voor hem.

Cadeau voor hem tips:

 1. Is het je vriend, broer, opa, vader, neef, oom of collega? Het is nogal een verschil welke relatie je met deze man hebt. Geef een gepast cadeau die je relatie versterkt en verbeterd.
 2. Niet iedere man is hetzelfde. Mannen zijn net mensen en verschillen onderling nogal. Een stoere vent zit vaak niet te wachten op een subtiel mode-item. En andersom zijn er mannen die echt geen bijl voor hun verjaardag willen. Check als eerste even wat voor cadeau voor hem het beste past als je kijkt naar wat voor type hij is.
 3. Jonge mannen, oude mannen. Het zijn allemaal mannen. Ook leeftijd is belangrijk als je op zoek gaat naar originele cadeaus voor hem. In welke levensfase zit de ontvanger van jouw bijzondere cadeau? Een man van 25 zit niet te wachten op een klassieke wandelstok. En andersom is een backpack misschien wat overdreven voor een man van 80. Let dus zeker op de leeftijd bij het zoeken naar jouw unieke cadeau.
 4. Heeft de man een actieve of relaxte levensstijl? Is hij humoristisch of is hij eerder serieus? De beste cadeaus zijn vaak die exemplaren die net buiten de comfortzone van de ontvanger zitten. Zorg er wel altijd voor dat je cadeau past bij het karakter van de man.
 5. Hebben jij en de ontvanger misschien samen leuke herinneringen? Het zou mooi zijn om een cadeau voor hem uit te zoeken waarbij hij aan die leuke geschiedenis denkt. Zo kun je een zin laten graveren op het cadeau. Ook kun je een foto op het inpakpapier of de kaart meegeven. Dit soort dingen werken vaak erg goed. Ook een robuuste fotogadget met jullie eigen foto’s erin zal een extra dimensie geven aan een cadeau voor hem.
 6. Een goede cadeautip voor hem is dat je rekening houdt met zijn favoriete hobby’s. Van welke sporten houdt hij? Is hij misschien een verzamelaar van een specifiek merk of product? Komt hij graag buiten of is hij liever met dieren bezig? Hoe dan ook, hou bij het uitzoeken van een cadeau voor hem rekening met zijn favoriete bezigheid.
 7. Geef een man nooit iets waar hij zich niet mannelijk meer door kan voelen. Er zijn misschien mannen met vrouwelijke trekken. Toch houdt het overgrote deel van functionele en stoere gadgets. Geef een robuust cadeau waarmee hij zich echt een man kan voelen. En vooral iets waar hij iets mee kan. Gereedschap doet het om deze reden vaak erg goed. En dat kan ook stoer barbecue- of survival gereedschap zijn.
 8. Is zijn smaak duur of goedkoop? Niet iedere man kan een duur cadeau waarderen en andersom. Een goed mannencadeau past precies bij zijn smaak. Uiteraard mag je best een uitdagend cadeau voor hem uitzoeken wat net buiten de comfortzone ligt. Daar is hij een stoere vent voor.
 9. Is hij jarig of krijgt hij zijn diploma uitgereikt? Wellicht is het een jubileum of een afscheidsfeest. Kortom, voor welke gelegenheid geef je een cadeau voor hem? Cadeaus voor mannen kunnen ook per gelegenheid flink verschillen. Voor een diploma-uitreiking kan een mooie stropdas geschikt zijn. Gaat hij met pensioen doet een lekkere champagne misschien de truc.
 10. Donkere kleuren doen het opvallend goed bij mannen. Zwaardere tinten doen nu eenmaal wat robuuster aan en zien er stoer uit. Mannen voelen zich met donkere kleuren vaak wat mannelijker. Hou hier absoluut rekening mee bij het uitzoeken van cadeaus voor hem. Het zou best kunnen dat hij niet zo blij is met een felroze cadeau.
 11. Bestaat er al een cadeau verlanglijst? Dan is het een goed idee om in ieder geval iets te geven wat daarop staat. Zo ben je 100% verzekerd dat hij blij zal zijn met zijn cadeau. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om als verrassing een tweede geschenk cadeau te doen.

Verjaardagscadeau man

Er is weer een tijd voorbij gegaan en hij is toch echt weer jarig. Originele cadeaus voor hem vinden is ieder jaar weer een strijd. Gelukkig hoef jij je nooit meer zorgen te maken of je wel met een verrassing kunt aankomen. Wanneer hij een speciale leeftijd heeft bereikt is het niet voldoende om met een afgezaagd of saai cadeau voor hem aan te komen. Bovendien wil jij toch ook zelf iets krijgen wat écht speciaal is? Op Haveables vindt je de meest uiteenlopende cadeautips en ideeën waarmee je zeker geen flater slaat. Verras die man met een inspirerend en uitdagend geschenk!

Stoer en Functioneel geschenk

Zijn mannen simpel? Niet allemaal. Toch willen de meeste gasten graag een functioneel cadeau. Zoek een cadeau voor hem uit waarmee hij iets kan creëren of slopen. Iets kan maken of breken. Of een geschenk waar hij uitdagend veel indruk kan maken op zijn vrienden. Elke man wilt zich man voelen, geef jij hem die gelegenheid? Geef een uniek maar stoer cadeau en de man zal zich snel op zijn gemak voelen. Jij neemt zijn mannelijkheid serieus en dat robuuste geschenk bewijst het.

Cadeau ideeën man

Je hebt je een flinke taak op de hals gehaald om te zoeken naar een goed cadeau voor een man. Uiteraard helpen we je er graag bij. Door hier een cadeautje uit te zoeken weet je zeker dat je iets speciaals koopt wat niet iedereen zomaar geeft. Heb je zelf al cadeau-ideeën voor hem? Op Haveables vind je originele cadeaus die zeker zullen verrassen. Hou altijd rekening met de cadeautips die je op deze pagina vind. Is er al een verlanglijst waar je misschien ideeën vandaan kunt halen? Kijk rustig rond en laat je inspireren. Er springt vast een cadeau in het oog waarvan je zeker weet dat hij het leuk gaat vinden.

Kleine cadeautjes voor hem

cadeaus voor mannenWanneer je tussendoor een klein cadeautje voor hem wilt uitzoeken zit je bij Haveables altijd goed. Een goed cadeau hoeft niet altijd groot te zijn. Kleine cadeautjes voor hem kunnen alsnog heel erg stoer zijn. Een leuke survivalgadget of ander functioneel cadeau zijn vaak niet zo groot van formaat. Toch zien ze er erg stoer en mannelijk uit. Ruwe materialen en een goede donkere tint doen vaak al heel veel goed. Ga voor het beste exemplaar wat je kunt vinden en maak er een absoluut onvergetelijke dag van.

Romantische cadeau voor de man

Mannen zijn vaak hard van buiten maar zacht van binnen. In vervlogen tijden waren mannen absolute jagers. Echte vrouwenverslinders deden er goed aan om mooi voor de dag te komen. Een vlotte babbel en romantische cadeautjes deden het goed bij de vrouwen. Als echte Casanova’s probeerden mannen met geschenken de vrouw te schaken. En de mannen zelf? Houden die eigenlijk van een romantisch cadeau? Niet iedere man is hetzelfde. Uiteraard kun je een leuk romantisch weekend plannen voor jou en je mannetje. Een echte vent weet ook een romantisch cadeau te waarderen. Ook op Valentijnsdag mag je als partner best originele cadeaus voor hem kopen die wat liever van aard zijn.

Een cadeautje voor de man omdat hij man is

Wil je een man echt een goed cadeau geven? Wees er dan van bewust dat hij een man is en zich ook zo wilt voelen. Op Haveables vind je buitengewone en originele cadeaus voor hem. Stoere producten en gadgets waar iedere man op zit te wachten. Het is het walhalla voor iedereen die met een echt lekker cadeau wilt aankomen waar iedere man blij mee is.

Wat doe je cadeau aan een man?

Is het je vriend, broer, opa, vader, neef, oom of collega? Ruwe materialen, robuuste uitstraling, stoere indrukken. Gebruik de algemene tips zodat je zeker weet dat je een verrassend goed cadeau in handen hebt. Overtuig jezelf door hier inspiratie op te doen. Het is niet gemakkelijk maar we weten zeker dat je het kunt! Een echte vent kan jou bijzondere cadeau vast waarderen. Misschien gaat de man in kwestie op reis of is hij goed in de keuken. Hoe dan ook met de bovenstaande tips weten we zeker dat jij de goede keuze maakt. En daarbij, je kunt zo vaak een cadeau geven als je zelf wilt!

Veelgestelde vragen over cadeaus voor mannen

Jij was op zoek naar cadeaus voor mannen. En je gaat natuurlijk een fenomenaal goed cadeau tevoorschijn toveren voor hem. Toch nog even een paar veelgestelde vragen over cadeaus voor kerels op een rij. Zo weet jij zeker dat jouw mannelijke ontvanger kan genieten van zijn nieuwe aanwinsten.

Welke cadeaus vinden mannen leuk?

Een goed cadeau voor hem vinden kan leuk en uitdagend zijn. Geschenken zijn persoonlijk maar toch zijn er een aantal algemene cadeautips voor mannen. De meeste mannen houden van robuuste, functionele en stoere cadeaus. Donkere kleuren doen het vaak beter dan vrolijke. Ook moet er rekening gehouden worden met zijn hobby's, leeftijd en smaak. Het cadeautje moet hem in ieder geval laten voelen dat hij een man is.

Mag een cadeau voor hem grappig zijn?

Een cadeau voor een man mag best grappig zijn. Het is belangrijk om hem niet te beledigen. Een zelfverzekerde vent kan wel tegen een stootje. Heeft hij een goed gevoel voor humor dan mag zijn cadeautje hilarisch en lachwekkend zijn.

Wat betekent robuust?

Robuust wilt zeggen dat het onderwerp sterk, solide, stevig, onwankelbaar of krachtig is.