Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Videos

Retro pinart XL

Bezitters van dit speciale cadeau hebben er jarenlang plezier van. Niet alleen is de pinart xl een grappig object om mee te spelen. Het dient ook als een tijdelijk decoratiestuk in iedere woning. Door de pinnetjes in te drukken kunnen er prachtige vormen ontstaan. Zo pas je hem aan aan iedere ruimte. Ben je het zat? Dan maak je snel een nieuw kunstwerk. Geef hem weg als housewarming cadeau of aan een collega voor op zijn bureau.

Mooie lavalamp

De lavalamp bestaat al vele jaren. Toch zijn originele cadeaus zoals deze lamp nog steeds hot. En zonder deze hitte zou hij ook niet eens werken. De vaste stof in de lamp smelt bij het aanzetten. Door de warmte stijgt het naar boven waar het weer afkoelt. Om vervolgens weer naar beneden te komen. De lavalamp is een gewild cadeau voor iedereen die van mooie verlichting houdt.

Spiegelglas Waxinehouder

Licht is speciaal spul, vooral in combinatie met een paar spiegels. Vul de spiegelglas waxinelichthouder met een aantal brandende kaarsen en laat je verrassen door het effect. Het lijken er ineens tientallen geworden. Dit mysterieuze cadeau is een geweldig geschenk voor ieder interieur. Vind snel een romantisch cadeau of een origineel cadeau voor haar verjaardag. Sla je slag met dit prachtige decoratiestuk. Een paar heerlijke geurkaarsen geven dit geschenk een extra dimensie.