Play Video

Pinart creatief retro spijkerspel

Een tijdloos en interessant cadeau voor elke creatieveling. Maak je eigen 3D pinart voor in huis. Breng eenvoudig je eigen vorm aan en leg deze tijdelijk vast in dit prachtige geschenk.

Share
 • Beschrijving

  Wil je eens lekker creatief aan de gang gaan? Dit pinart spijkerspel is retro speelgoed voor de volwassen creatieveling. Zet je gezicht of je hand in het spijkerbord en vereeuwig jezelf voor heel even. Met een Pin Art XL spijkerspel kun je, naast handen en andere lichaamsdelen, ook voorwerpen in de pinnen duwen. Zo kun je zeer mooie driedimensionale afdrukken achterlaten waar je nog maandenlang van kunt genieten. Heb je genoeg van de vorm die in je 3D kunstwerk staat? Dan kun je binnen een paar seconden weer een nieuwe maken. Lees hieronder waar je pinart kopen kunt en waarom dit zo’n speciaal cadeau is!

  Pinart spijkerbed

  Met de pinart pinpressions kun je je eigen handafdruk 3d bekijken. En ben je er helemaal klaar mee? Dan draai je het pinart bord om en kun je een nieuwe creatie maken. Een creatieve decoratie met een veranderend karakter. Ben je op zoek naar een leuk en creatief cadeau? Dan is dit speciale speelgoed een echte uitkomst. Een creatief geschenk waar de ontvanger zeer blij mee zal zijn. Op verschillende plekken te koop tegen een redelijke prijs.

  3D pin art kopen

  Wil je direct een mini pin art kopen waarmee je mooie 3D afdrukken kunt maken? Dit is een bijzonder cadeau voor een uitzonderlijk of creatief persoon. Pinpressions staan bekend om impressions te maken. Wacht niet langer en ga ervoor. Met dit speciale cadeau kun je nooit fout gaan. Een absoluut tijdloos spijkerbed speelgoed of interieurobject. Een bijzonder cadeau voor een excentrieke ontvanger creatieve motivatie. Pinart borden bestaan al erg lang en blijven populair. Dit is mede te danken aan het duurzame karakter van die speciale cadeau. Je kunt namelijk keer op keer nieuwe kunstwerken maken. Daardoor verveeld dit prachtige kunstobject nooit. En ben je klaar met je 3D vorm? Dan breng je toch gewoon een nieuwe aan!

  Mooi & Duurzaam cadeau

  Wil je een mooi en duurzaam cadeau voor iemand kopen dat jarenlang meegaat? Op Haveables vind je de mooiste en meet bijzondere cadeaus van het internet. Ook dit Pin Art object zal niet snel stukgaan. Naast het jarenlange plezier wat de ontvanger gaat hebben is het geven ervan een ware ervaring. Dit product zal ongetwijfeld het gesprek van de dag zijn. Ook met pinart 3d kunstwerken maken? Iedereen zal enthousiast zijn over originele cadeaus zoals deze.

  Andere aparte cadeaus

  Ben je op zoek naar duurzame en aparte cadeaus voor in huis? Dan is de pinart 3D wellicht een goede optie. Uiteraard zijn er nog veel meer originele cadeautjes voor bijvoorbeeld een housewarming. Bijvoorbeeld deze vogel klok met vogelgeluiden of deze handige kruidenschaar.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Pinart creatief retro spijkerspel” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *