Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Valentijnscadeau voor Hem

Op zoek naar een stoer en opvallend valentijnscadeau voor hem? Dan ben je exact waar je moet zijn. Geen enkele andere plek vind je betere cadeaus voor Valentijnsdag dan op Haveables. Een fantastisch cadeautje vinden valt nog niet mee. Vind gegarandeerd een fantastisch Valentijnsdag cadeau voor hem en gebruik de onderstaande tips. Geef hem een robuuste gadget of een stoer geschenk waardoor hij zich nog mannelijker voelt. Maak hem blij op deze bijzondere dag en creëer samen een intiem moment. Op deze pagina vind je originele cadeaus en cadeautips voor Valentijnsdag.

Valentijnscadeau voor hemValentijnscadeau voor mannen

Als je op zoek bent naar een leuk valentijnscadeau voor mannen dan zit je hier helemaal goed. Jij maakt je (toekomstige) vriend of man 100% gelukkig als je gebruik maakt van de onderstaande cadeautips voor Valentijnsdag. Alhoewel deze dag vooral draait om de romantiek en liefde is een leuk cadeautje nooit weg. Toch maak je de meeste mannen niet blij met een boeket of anderszins afgezaagd geschenk. wees origineel en vind een mooi Valentijnscadeau voor hem waar hij jarenlang plezier van heeft. Een geschikt cadeau vinden voor hem is niet altijd even gemakkelijk. Sterker nog, het kan knap lastig zijn om een goed geschenk te vinden voor deze speciale dag. Gelukkig bestaat Valentijnsdag al erg lang en hebben we een aantal geweldige tips voor je op een rij gezet. Jouw vriend zal blij verrast zijn als je deze tips toepast. Geef hem iets waarmee hij zich écht man kan voelen bij jou.

Valentijnscadeau voor hem tips

  • Mannen houden van functionele cadeaus. Zoek iets wat hij goed kan gebruiken. Misschien zelfs een stuk gereedschap. Zo kan hij iets voor jou doen en voelt hij zich extra mannelijk. Uiteraard kan het best een klein of goedkoop cadeautje zijn. Als het maar bruikbaar is en hij iets voor jou kan fiksen.
  • Een valentijnscadeau voor een man moet er robuust uitzien. Mannen gaan vaak wat groffer met hun spullen om. Laat het een sterk cadeau zijn, net als jouw vent. Dit duurzame geschenk gaat daarnaast ook een stuk langer mee waardoor het nooit verspild geld is.
  • Geef hem iets wat hij nog niet heeft. Ken je vriend en zorg ervoor dat het iets unieks is waar hij echt gebruik van gaat maken. Je gaat natuurlijk geen geschenk voor die jongen kopen waar hij niets aan heeft.
  • Is het cadeau voor je vriend of partner? Of voor iemand die je nog niet zo goed kent. Als je je mannetje beter kent kun je hem iets persoonlijks geven. Anders is iets algemeens wellicht een beter idee.
  • Ga voor een cadeautje waar hij niet mee voor gek loopt. De meeste mannen houden van spullen die er stoer uitzien. Geef hem iets in een mooie mannelijke kleur. Donkere, warme kleuren zijn altijd goed.
  • Materialen waar mannen van houden zijn staal, steen, glas en andere harde materialen. Uiteraard verschilt dit per man. Ook moet het product goed in elkaar zitten.

Ken je hem nog niet zo goed?

Weet je niet zeker wat hij leuk vind omdat je hem nog niet zo goed kent? Géén zorgen! Je kunt voor een altijd-winst ervaring gaan door een avondje bios te pakken of lekker uit eten te gaan. Een goed cadeau hoeft namelijk helemaal geen object te zijn. Sommige mannen vinden het leuk om tijd en aandacht te krijgen. Anderen vinden lieve woorden en complimenten leuk. Leer hem eerst beter kennen en maak gebruik van deze bijzondere dag. Als je toch een valentijnscadeau voor hem gaat kopen kun je deze nóg specialer maken door de onderstaande tips te gebruiken.

Maak je cadeau nog specialer!

  1. Ga voor een leuk ingepakt cadeau. Natuurlijk maak je gebruik van donkere en warme kleuren die bij zijn mannelijkheid passen. Een leuk valentijnscadeau voor hem is uiteraard origineel ingepakt met speciaal papier. Wellicht kun je een print nemen met auto’s of een ander stoer object. Een ingepakt cadeau bouwt de spanning op aangezien het voor de ontvanger een mysterie is wat er in dat mooie pakketje zit.
  2. Een persoonlijk cadeau maakt veel meer indruk dan iets algemeens. Weet je iets waar hij ultiem gelukkig van wordt? Maak hem blij door iets te geven wat goed bij hem past. Geef een extra dimensie aan je geschenk door een stoere of grappige kaart met een persoonlijke boodschap toe te voegen.
  3. Een vaak vergeten laag op een cadeau is de geur. Spuit een heerlijke mannelijke geur op het geschenk waarvan je weet dat hij hem lekker vind.

Kleine Valentijnsdag cadeautjes voor hem

Een perfect valentijnscadeau voor hem hoeft helemaal niet duur te zijn. Uiteraard gaat het bij het geven van een cadeau om de boodschap. Leuke cadeautjes hoeven helemaal niet duur te zijn. Filter gerust met het prijsfilter en pas het geschenk aan wat past bij je budget. Groter hoeft niet altijd beter te zijn. Geef vooral iets wat bij hem past en waar mannen over het algemeen blij van worden. Een kleinigheidje gegeven vanuit liefde komt altijd goed aan.

Lachen met hem op Valentijnsdag

Mensen houden van lachen. En mannen vinden over het algemeen dat ze een goed gevoel voor humor hebben. Samen lachen is een van de leukste dingen op samen te doen. Grappige cadeaus zijn daarom altijd leuk om weg te geven of om te krijgen. Zoek je een valentijnscadeau voor hem waar hij om kan lachen? Op Haveables vind je allerlei geestige cadeautjes waar hij zeker zijn lach niet van kan inhouden.