Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel Cadeau voor je Collega

Zoek je een origineel cadeau voor je collega? Daar kunnen we je bij Haveables zeker weten mee helpen! Gaat je collega met pensioen na al die jaren trouwe dienst? Of ben je op zoek naar een leuk persoonlijk afscheidscadeau voor je collega omdat hij een nieuwe baan heeft gevonden? Het is toch een fantastisch gevoel om je werkmaatje écht blij te maken met iets wat hij totaal niet verwacht. Of je nou op zoek bent naar een klein bedankje voor je collega of groots uit wilt pakken met een ludiek afscheid van je collega. Wij hebben een selectie gemaakt uit de meest originele cadeaus die er maar te vinden zijn. Reken maar dat je collega versteld zal staan!

Cadeau Ideeën voor je Top CollegaCadeau Voor Je Collega

Een goed cadeau voor je collega bedenken is toch net even wat lastiger dan iets leuks voor je vrienden of familie. Vaak spendeer je grote delen van de dag met je collega. Maar ken je hem of haar eigenlijk wel goed genoeg? Op Haveables vind je gelukkig genoeg inspiratie voor een leuk cadeau voor je collega. Ben je op zoek bent naar een leuk persoonlijk bedankje bij het afscheid van je top collega? Of zoek je soms een cadeau voor je collega zijn verjaardag? Met onderstaande handige cadeautips zorg jij voor een fantastisch origineel cadeau voor je collega. Reken maar dat hij of zij die ervaring nooit meer zal vergeten.

Leuke Cadeautips

  1. Heel simpel: probeer erachter te komen wat voor cadeaus je collega misschien leuk zou vinden. Dit kan je doen door er subtiel naar te vragen als jullie bij het koffieapparaat de laatste nieuwtjes aan het doornemen zijn of tijdens de het schaften in de bouwkeet. Het is wel slim om dot een tijdje van tevoren al te doen.
  2. Wat voor persoonlijkheid heeft je collega? Is hij of zij heel zorgzaam? Of kenmerkt je collega zich door bijvoorbeeld heel nauwkeurig te werken? Bij iemand met een rustig karakter passen weer heel andere geschenken dan bij iemand met juist een wat drukker karakter. Probeer daar je cadeau op af te stemmen.
  3. Is je collega een man of een vrouw? Hoewel je natuurlijk niet iedereen over een kam moet scheren, is het een feit dat mannen en vrouwen verschillende cadeaus leuk vinden. Over algemeen wordt een man wel blij van een stijlvol whiskey cadeau. Vrouwen worden gewoonlijk wat warmer van een mooi thee cadeau.
  4. Heeft je collega misschien leuke hobby’s? Als hij of zij ergens vaak passievol over vertelt, kan je daar mooi wat cadeau inspiratie mee opdoen. Houdt je collega maar niet op over reizen? Kijk dan naar een leuk reiscadeau. Of is het een echte keukenprins- of prinses? Dan kan je vast wel een passend keuken cadeau voor je collega op de kop tikken.
  5. Voor welke gelegenheid zoek je een origineel cadeau voor je collega? Met een verjaardag geef je normaalgesproken andere soort geschenken dan bij een afscheidsfeest of pensionering. Misschien viert je collega wel een dienstjubileum. Of wellicht zoek je gewoon een klein bedankje voor je collega omdat het zo’n toffe peer is.
  6. Zoek je een afscheidscadeau voor je collega omdat hij of zij met pensioen gaat of een andere baan het gevonden? Denk dan ook zeker aan een creatief extraatje. Het is bijvoorbeeld hartstikke leuk een gedicht voor het afscheid van je collega voor te dragen. Of misschien ben je wel zo muzikaal dat je een heel afscheidslied kan maken. Dat zal je collega in ieder geval nooit meer vergeten!
  7. De leeftijd van de ontvanger speelt ook zeker een rol in de zoektocht naar een passend cadeau voor je collega. Is het nog een jeugdige kerel die graag elk weekend gaat stappen of een jonge sportieve meid die midden in het leven staat? Of zoek je meer een origineel cadeau voor de echte nestor binnen jullie bedrijf? Bij Haveables hebben we voor ieder wat wils!

Afscheidscadeau voor Collega

Afscheidscadeau CollegaDus je zoekt een persoonlijk afscheidscadeau voor je collega die het bedrijf gaat verlaten? Er kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn voor het vertrek van je collega. Laten we positief blijven en ervan uitgaan dat hij in ieder geval niet is ontslagen! Heeft je leuke collega soms een uitdagende nieuwe baan gevonden? Gefeliciteerd! Een nieuwe stap op het carrièrepad. Het is jammer dat je je favoriete collega zal moeten missen, maar je moet je natuurlijk wel blijven ontwikkelen. En die topper heeft dan ook wel een leuk cadeau verdiend om dit mooie moment te vieren. Op Haveables vind je in ieder geval genoeg ideeën voor het afscheid van je collega met een nieuwe baan. Zo kan je hem of haar met een gerust hart laten gaan.

Cadeau voor Pensioen

Daar is de dag dan eindelijk. Die harde werker van een collega van je mag met pensioen. En na al die jaren trouwe dienst heeft hij dat ook echt wel verdiend. Ben je op zoek naar leuke cadeau ideeën voor het afscheid van je collega omdat hij met pensioen gaat? Laat je inspireren door de meest originele cadeaus op Haveables! Nu je collega wat meer tijd heeft kan hij een leuk tuin cadeau waarschijnlijk wel waarderen. En wil je wat extra’s doen? Wat dacht je van een mooi persoonlijk afscheidsgedicht voor je collega? In de afscheidstekst kan je dan leuk alle werkavonturen die jullie samen beleefd hebben verwerken. Zo’n uniek pensioen cadeau zal je collega zeker weten z’n hele leven bij blijven!

Cadeau voor Verjaardag Collega

Is je collega jarig en weet je niet wat je hem of haar cadeau moet geven? Dat is niet zo gek. Vaak heb je toch nét een iets andere relatie met je collega’s dan met je familie of vrienden. Maar dit hoeft helemaal niet te betekenen dat je niet ook een geweldig cadeau voor je collega kan verzinnen! Je moet gewoon even weten waar je moet zoeken om wat cadeau inspiratie op te doen voor de verjaardag van die leuke collega. Gelukkig weet jij van het bestaan van Haveables. Dé inspiratiegids voor de meest originele cadeaus. Feliciteer hem of haar in stijl als je weer aankomt met een fantastisch en uniek cadeau. De andere gasten zullen jaloers zijn en zullen zich afvragen hoe je toch elke keer weer met die gave cadeaus op de proppen komt.

Persoonlijk Bedankje voor je Collega

Een origineel cadeau voor je collega hoeft niet altijd duur of groot te zijn. Vaak gaat het ook om de gedachte erachter. Heb je er echt je best voor gedaan? Of je nou op zoek bent naar een persoonlijk bedankje bij het afscheid van je collega of je collega wilt bedanken dat hij of zij er altijd voor je is als je er even doorheen zit. Misschien gaat je leuke collega na een langere periode van afwezigheid weer aan het werk. Een mooie welkom terug kaart voor je collega met een lieve persoonlijke tekst erop kan dan al heel veel doen. Je ziet het: voor elk budget en elke gelegenheid is er wel een leuk cadeau te bedenken dat zegt: “Bedankt Collega”.

Kleinigheidjes voor je Collega’s

Vaak ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je collega’s omdat zij jarig zijn, een nieuwe baan hebben gevonden of met pensioen gaan. Maar misschien heb jij zelf wel een nieuwe uitdaging gevonden of kan je eindelijk van je rust genieten na al die jaren zwoegen. Als je altijd een leuke tijd op je werk hebt gehad wil je misschien je collega’s wel bedanken voor alle mooie jaren. Het hangt natuurlijk van het aantal mensen af, maar het is een leuk idee om dan wat kleinigheidjes voor je collega’s te kopen. Zo zullen ze je altijd herinneren als die top collega die zelfs nog wat mooie kantoor cadeaus achterliet toen hij met pensioen ging. Dat is toch een fijn idee. En daarna kan jij lekker van je vrije tijd genieten. Heerlijk!