Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Verzending

Je bent op zoek gegaan naar originele cadeaus. Misschien heb je iets gevonden wat je écht graag gaat geven voor iemand zijn verjaardag. Top natuurlijk. Het moet zo snel mogelijk binnen zijn. Op deze pagina vind je ons verzendbeleid. Op Haveables staan zowel cadeaus die wij zelf verkopen als affiliate cadeaus die wij niet zelf verkopen. Wanneer je op de koopknop bij affiliate cadeaus klikt wordt je doorverwezen naar de website waar je het cadeau kunt kopen. Op deze websites zijn de voorwaarden van die specifieke website van toepassing. Lees daarom altijd voor bestelling van de cadeautjes, op een andere site dan Haveables, de voorwaarden door die op de website van toepassing zijn waar je het product koopt.

Verzending via Haveables

Bestel je een cadeau op een werkdag voor 15.00 uur? Dan wordt deze bestelling dezelfde dag nog verzonden. De levertijd in Nederland betreft 2 – 4 werkdagen. Deze schatting van de levertijd is gebaseerd op het moment dat je cadeautjes onze opslag verlaten. Wanneer het cadeaupakket is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

Cadeaus verzenden in het weekend en op feestdagen

Bestellingen geplaatst  tijdens het weekend of op officiële Nederlandse feestdagen, worden verwerkt op de volgende werkdag. Hierdoor kan de situatie zich voordoen dat je bestelling later binnenkomt dan je had verwacht. Hou hier rekening mee als je op tijd je leuke cadeaus wilt ontvangen.

Verzendkosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen. Ze staan in ieder geval altijd duidelijk vermeld op de afrekenpagina zodat je altijd exact weet wat de totale kosten van je bestelling is.

Wat voor cadeaus worden er verzonden?

Op Haveables vind je allerlei leuke cadeaus. Zo kan het zijn dat je een geschenk vindt waarvan je nog nooit gehoord had dat het bestond. Zoek je bijvoorbeeld een origineel cadeau voor je vriend? Dan kun je de cadeauvinder gebruiken om snel en eenvoudig een geschikt cadeau te vinden. Ook voor een keuken cadeau, reiscadeaus of cadeau voor je broer zit je hier helemaal goed. We hebben werkelijk voor iedereen wel een cadeau dat exact bij de ontvanger past. Kijk gerust rond en veel plezier!