Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Grappige cadeaus

Wat kun je beter geven dan een lach op iemands gezicht? Inderdaad, helemaal niets. Jij bent vast op zoek naar grappige cadeaus om weg te geven. Je zit hier helemaal goed. Dit keer ben jij die grapjas die met een échte ijsbreker aankomt. De lach is het beste medicijn tegen alle kwalen. Op deze pagina van Haveables vind je de meest humoristische en geinige cadeautjes voor hem en haar. Wil jij je vrienden een lach op het gezicht bezorgen? Kijk dan snel verder bij deze grappige cadeaus.

Grappige cadeaus voor vrienden

Van je vrienden moet je het hebben. Een gezegde met een kern van waarheid. Het komt voor, een saai feestje waar er niets te lachen valt. Het is er saai, de gespreksonderwerpen zijn op en de hapjes zijn afgekoeld. Tijd voor wat leven in de brouwerij. Bij je vrienden kun je altijd aankomen met een hilarisch cadeau. Met grappige cadeaus voor vrienden kun je de sfeer weer wat oppeppen. Geef deze levensgezellen een reden om de lachspieren flink te gebruiken. Van je vrienden moet je het maar hebben. Wil je met een hilarisch cadeau aankomen waar je maten echt blij van worden? Bij je maten kun je vaak net wat verder gaan met cadeautjes dan bij andere mensen. Immers ken je ze al een lange tijd. Dus je hoeft niet bang te zijn dat ze je geschenk verkeerd opvatten. Heb jij maatjes met humor? Deze grappige cadeaus voor vrienden werken flink op de lachspieren.

Lachen is gezond

Dat lachen een van de meest gezonde dingen is weet iedereen. Hilarische geschenken werken indirect dus mee aan een betere wereld. Doe een lachwekkend geschenk cadeau en zorg voor een goede sfeer bij iedere gelegenheid. Ken je iemand die wel een beetje opgebeurd kan worden? Bij Haveables vind je de allerbeste cadeaus voor iedereen. Tover een lach op het gezicht van de ontvanger en maak er een onvergetelijke dag van.

Grappige cadeaus voor hem

Ben je op zoek naar grappige cadeaus voor mannen? Mannen staan er bekend om dat ze een goed gevoel voor humor hebben. Maar is dat eigenlijk wel zo? Tijd voor een echte test. Deze grappige cadeaus voor hem geven hem een kans om de lachspieren te kweken. Grappige cadeaus voor mannen moeten niet te schattig zijn. Als kan het natuurlijk wel hilarisch zijn om een man een vrouwelijk cadeau te geven. Geef een geestig cadeau waar hij nog jarenlang van kan genieten. Mannen houden over het algemeen van cadeautjes die ook daadwerkelijk een functie hebben. Daarom kun je altijd gaan voor een combinatie van beide. Bijvoorbeeld een handige gadget die bij gebruik keer op keer een lach op het gezicht brengt.

Grappige cadeaus voor haar

Ook voor grappige cadeaus voor vrouwen ben je bij Haveables aan het juiste adres. Hier vind je de meest hilarische en geestige cadeautjes. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de buikpijn van het lachen. Zoek je bijvoorbeeld grappige cadeaus voor haar verjaardag? Wellicht wil je een vrouw even flink laten lachen na het horen van wat slecht nieuws. Wat de motivatie ook is, mensen laten lachen is altijd goed. Wanneer je iemand kan laten lachen weet je zeker dat ze even nergens anders aan denken. Voor vrouwen met humor is zaak dat ze zichzelf af en toe even flink in een deuk lachen. Ook nog eens goed voor de buikspieren zo’n lachbeurt.