Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel whiskey cadeau

Is er een whiskey liefhebber jarig? Verras deze vent met een kordaat whiskey cadeau en neem een juweel van een geschenk mee. De smaak, de geur, de kleur, de temperatuur. Ken jij een echte whiskey kenner die er graag eentje drinkt? Dan ben je precies op de juiste plek aangekomen. Alle whiskey cadeaus en whiskey gadgets zijn voor jou verzameld op één pagina. Elke man kent zijn ondeugd. En voor sommigen is dat een lekker glaasje op zijn tijd. Deze speciale drank is bedoeld om van te genieten. Je vind hier luxe, handige en elegante whiskey accessoires voor de ware liefhebber.

Cadeautips whiskey cadeau

Zoek jij een leuk geschenk voor een whiskeydrinker? Dit alcoholische drankje neemt voor veel mannen een speciale plek in hun hart in. Zou het komen door de vele verschillende smaken, scherptes en kleuren? Niet iedere vent drinkt dezelfde whiskey. Smaken verschillen. En niet alle mannen zijn praters dus soms is het een uitdaging om te vinden wat hij leuk vindt. Vooral ook hoe een glas whiskey gedronken wordt verschilt nogal. Precies om deze reden zijn er vele mooie whiskey gadgets en cadeaus op de markt. Voor iedere man is er wel een speciale gadget die hem “pakt”. Uiteraard heb je geluk als hij zelf al zijn favoriet heeft aangegeven. Zo niet? Lees dan hieronder snel de tips om het perfecte whiskey cadeau te vinden.

Handige cadeautips voor de whiskeykenner:

  1. Door de grote variatie aan whiskey en whiskeydrinkers is er niet één whiskey cadeau dat perfect past. Is het een jonge adonis of een ervaren whiskeydrinker? Elke leeftijd heeft zijn favoriet en smaken verschillen. Niet alleen hoe oud de whiskey is heeft invloed, ook de leeftijd van de ontvanger. Hou rekening met de wensen van de ontvanger.
  2. Drinkt hij hem koud of op kamertemperatuur? Elke whiskeydrinker zal claimen dat er maar één goede manier is om deze vloeistof te nuttigen. Echter verschillen de manieren van drinken zodanig dat dit niet te bewijzen is. Er zijn net zoveel meningen over als dat er flessen whiskey op de markt zijn. Op welke temperatuur drinkt jouw vent zijn whiskey?
  3. Geeft jouw man vooral om het uiterlijk of om het innerlijk? Niet ieder kado ziet er even goed uit van de buitenkant. Wanneer de whiskey gadgets functioneel moeten zijn maakt uiterlijk niet altijd uit. Toch mag het oog niet vergeten worden. Veel whiskey gadgets hebben een elegante afwerking die luxe en klasse uitstraalt. Een prachtige karaf of glas in de vorm van een diamant bijvoorbeeld. Hou rekening met het uiterlijk als je man daarom geeft.
  4. Drinkt hij alleen of met vrienden? Een goed whiskey cadeau kenmerkt zich door de emotie die het de ontvanger geeft. Je wilt natuurlijk een lach op het gezicht bezorgen en iemand écht verrassen. Breng verwondering in het leven van de ontvanger. Sommige mannen houden van sociaal contact, andere niet. Wanneer je man alleen drinkt heeft het geen zin om een dozijn shotglaasjes te geven. Geef eerder het geld uit aan een mooie karaf die goed staat in zijn mancave.
  5. Heb je een mooie geschiedenis met deze man? Dan kun je het whiskey cadeaupakket mooi aankleden met een persoonlijke touch. Geef een whiskeyfles met daarop een foto van jullie twee geprint. Wellicht kun je een mooie foto of zijn naam laten graveren in het cadeau. Vooral wanneer het een jubileum betreft kun je al je creativiteit en liefde er in kwijt.
  6. Staat er al een mooie fles of whiskey gadget op zijn verlanglijstje? Dan is het zaak om in ieder geval te voldoen aan deze wens voordat je verder gaat met iets anders. Gadgets en een goede fles zijn niet altijd goedkoop. Wanneer het een budgetkwestie is kun je misschien samen met iemand anders geven wat de ontvanger wilt.
  7. Doe er altijd een goede fles whiskey bij. Welke whiskey gadgets je ook gaat uitzoeken, een mooie fles whiskey maakt het altijd goed. Pak het geheel in als een cadeau pakket en je zit helemaal gebakken. Zo zit er altijd wel iets bij wat hij leuk vind. Maar met deze cadeautips ga je er natuurlijk voor zorgen dat hij alles leuk vindt. Verras de ontvanger volkomen met een uniek en speciaal geschenk. Veel plezier met het geven!

Whiskey gadgets die je drankje koelen

Er zijn veel verschillende whiskey gadgets te koop die ervoor zorgen dat je drankje op temperatuur komt of blijft. Hoe drinkt jou man zijn favoriete beverage? Een cadeau voor een whiskey liefhebber uitkiezen kan daarom knap lastig zijn. Gelukkig zijn er altijd tips om niet met een afgezaagd whiskey cadeau aan te komen. Ga op onderzoek uit en infiltreer in zijn wereld om erachter te komen of hij van een koel drankje houdt. Wellicht is het een kamertemperatuur-drinker. In dat geval hoef je niets als cadeau te geven wat zijn drankje koelt. Er zijn veel leuke whiskey gadgets te vinden die het drankje kunnen koelen zoals whiskey stones en rvs ijsblokjes.

Kordaat en stoer cadeauwhiskey cadeau

Het spreekt voor zichzelf dat iedere man zich man wilt voelen. Natuurlijk kun je ook jouw vent een beetje testen door hem een geinig cadeau te geven. Als het erop aankomt wilt elke man gerespecteerd worden. En hoe kun je dat doen? Geef een whiskey cadeau waarmee hij zijn vrienden kan imponeren met zijn alfa status. Onstuitbare whiskey gadgets met een ongeëvenaarde afwerking is wat hij wilt ontvangen. En dat hoeft niet altijd een duur cadeau te zijn. Vele cadeaus zijn al op een voortreffelijke manier afgewerkt en zien er robuust uit.

Wat geef je aan een whiskey liefhebber?

Er zijn makkelijkere dingen. Een goed whiskey cadeau uitzoeken is niet altijd rozengeur en maneschijn. Door de grote variëteit aan prachtige geschenken is het soms lastig uitzoeken. Houdt je man wel van een geintje of is het een serieuze vent. Ga je voor de veilige weg of voor een uitdagend cadeau dat misschien net over de grens van zijn behoeftes zit? Hou in ieder geval altijd rekening met de bovenstaande cadeautips en doe er een goede fles whiskey bij. Wat voor whiskey gadgets je ook geeft, deze fles is altijd de goedmaker.

whiskey gadgetsCombineer je whiskey cadeaus met een lekkere fles!

Heb je het perfecte whiskey kado gevonden tussen alle mooie whiskeygadgets? Gefeliciteerd. Nog één klein dingetje. Je kunt met zo’n mooi cadeau natuurlijk niet aankomen zonder en goede fles whiskey. Onthoud hierbij dat duurder of ouder niet altijd beter is. Vraag bij de lokale slijterij wat een goede fles voor jouw vent is. Om het helemaal af te maken kun je jouw geschenk afmaken met de finishing touch, een goede sigaar. Als je vent daarvan houdt in ieder geval.