Whiskey Karaf Diamant

Deze Whiskey Karaf Diamant omringt zichzelf met veel alure. Dit handgeblazen exemplaar ziet er fantastisch uit en kan luchtdicht worden afgesloten. Zo blijft jouw favoriete drankje betoverend lang mogelijk goed. Wanneer je de whiskey uit deze whiskeygadget schenkt zal hij nóg beter smaken omdat er meer zuurstof bij kan komen. Geef je de whiskey karaf diamant weg? Dit originele cadeau komt met een speciale voet van eikenhout. Doe er een goede fles whiskey bij en je hebt een geweldig whiskey cadeau.

Share
 • Beschrijving

  Whiskey Karaf Diamant

  Ken jij een echte whiskey fanatiekeling? Dan dit een perfect cadeau voor hem! Deze prachtige whiskey karaf diamant kun je als whiskey cadeau weggeven. Misschien als cadeau voor je broer die graag lekker glaasje drinkt. Maar niet alleen om uit te drinken is deze karaf erg handig. Ook qua uiterlijk misstaat hij niet in een luxe woonkamer. De prachtige afwerking is om van te smullen. De handgeblazen kwaliteit straalt er vanaf. Uiteraard kunnen objecten in de vorm van een diamant niet zomaar rechtop staan. Daarom krijg je bij dit soort whiskeygadgets vaak een handige voet. En bij dit exemplaar is dat niet anders. De mooi afgewerkte eikenhouten voet houdt jouw whiskey karaf diamant veilig vast.

  Diamant whisky glas

  Heb je de whiskey karaf diamant in het hoofd om te geven als leuke whiskey gadget? Misschien is het dan leuk om dit originele cadeau te combineren met een aantal andere spulletjes. Een diamant whiskyglas past als een huis bij dit prachtige geschenk. Doe er een exceptionele fles whiskey bij en je zit helemaal gebakken. Natuurlijk zijn er ook veel andere leuke whiskeygadgets die je zonder twijfel kunt geven aan de vent die wel een borrel kan gebruiken. Houd hij van een beetje koud? Dan kan de whiskey wedge een beetje verkoeling geven. Wilt hij graag altijd herinnert worden dan hij een giftig drankje drink? Misschien kun je dan gaan voor een schedel shotglas. Wellicht houdt hij ervan om zijn whiskey te drinken in combinatie met een goede sigaar. In dat geval is dit whiskey sigaarglas het ultieme geschenk om te combineren met dit prachtige whiskey cadeau.

 • Extra informatie
  Ontvanger

  Man

  Persoonlijkheid

  Drankorgel

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Whiskey Karaf Diamant” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *