Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel housewarming cadeau

Je wordt uitgenodigd op een leuke housewarming! Een nieuw huis, een nieuw begin. Heb je al een origineel housewarming cadeau idee in gedachte? Er zijn veel zaken om rekening mee te houden. Gaat er een stel in het nieuwe huis wonen? Een man of vrouw alleen wellicht? Zijn er huisdieren of een tuin om rekening mee te houden? Kortom genoeg zaken waar je briljant op kan inspelen. Haveables maakt je zoektocht gemakkelijk. Ga voor een origineel housewarming cadeau dat zeker in de smaak valt! Lees snel verder voor de beste tips & ideeën.

Gefeliciteerd een nieuw huis!

housewarming cadeauJe wilt uiteraard wel met een leuk verhuiscadeau aankomen. Een fascinerend geschenk waar de nieuwe bewoners écht iets aan hebben. En ook een kado waar je écht niet omheen kunt. Is. In de zoektocht naar het beste geschenk kom je op veel plekken. Op Haveables vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor een origineel housewarming cadeau. Laat je verrassen door het grote aanbod aan speciale geschenken. Denk je misschien aan een leuke keuken gadget? Vaak missen er ook nog wel wat spullen voor in de tuin. Ook zijn originele sfeervolle cadeaus erg populair voor een housewarming. Hieronder lees je een aantal housewarming cadeau tips die je kunnen helpen bij het maken van je keuze.

Leuk cadeau voor een nieuw huis

Een nieuw huis is niet zomaar iets. Er gaan vaak maanden en soms zelf jaren aan vooraf voordat de keuze valt En wanneer het eindelijk zover is moet dat natuurlijk gevierd worden. Echter is een leuk cadeau voor in huis nog niet zo gemakkelijk te vinden. Er is logischerwijs rekening te houden met de wensen van de ontvanger. Van welke stijl houden ze, hebben ze nog iets nodig in de keuken, geef ik niet iets wat ze allang hebben? Kortom, het is niet zo vanzelfsprekend wat je als verhuiscadeau geeft. Als cadeau voor housewarming feestjes verzinnen hoef je gelukkig niet alleen te doen. Haveables helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Vijf housewarming cadeau tips

Een verhuis cadeau is vanzelfsprekend pas geslaagd wanneer de ontvanger(s) er blij mee zijn. Om je te verzekeren van een geslaagd en origineel housewarming cadeau kun je gebruik maken van de volgende tips:

  1. Hebben de bewoners iets specifieks nodig? Bijvoorbeeld een leuke keukengadget of een nieuwe gave lamp? Dan kun je er altijd aan denken om iets leuks te geven voor in huis. Houdt bij een interieur cadeau altijd rekening met de stijl van het huis.
  2. Vaak vragen de nieuwe bewoners al wat ze willen hebben. Dit zijn vaak niet de meest originele cadeaus. Echter kun je wel rekening houden met hun wensen. Een leuk cadeau voor een nieuw huis is voor iedereen anders. Is er al een lijstje? Maak daar dan gebruik van. Natuurlijk kun je altijd nog iets extra geven.
  3. Wat is een woning zonder mooie planten en bloemen? Bij het geven van mooie planten voor een nieuwe woning is het wel zaak om rekening te houden met de grootte van het huis. Mooie kamerplanten kunnen een geweldig housewarming cadeau zijn maar ook een grote flater.
  4. Een cadeau voor een nieuw huis hoeft niet perse een fysiek cadeau te zijn. Je kunt de ontvangers bijvoorbeeld ook blij maken met een cadeaubon voor een bouwmarkt.
  5. Zijn er speciale dingen nodig voor in de tuin? Bij een nieuw huis vergeten veel mensen dat er ook een tuin of balkon bijhoort. Wellicht willen mensen ook de natuur om hun optrekje graag een beetje opfleuren.
  6. Zijn de nieuwe bewoners een stel of is het een single? Een man of een vrouw? Wellicht heeft de ontvanger wel een huisdier. Wanneer je een interieur cadeau geeft voor een nieuw huis zijn dit zaken om rekening mee te houden.

Handige & sfeervolle geschenken

Leuk cadeau voor nieuw huis nodig? Op Haveables vind je de beste housewarming tips. Originele housewarming cadeaus die leuk zijn om te geven en te krijgen. In een nieuw optrekje mist namelijk vaak nog een beetje sfeer. Gelukkig zijn er veel manieren om deze een beetje op te fleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie kandelaar, fotolijstje of een mooie vaas?  Ook kun je de nieuwe bewoners vragen wat ze precies nodig hebben. Over het algemeen zijn er in nieuwe woningen nog heel wat spullen nodig. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan handig keukengerei. Ook mooie planten kleden een interieur in één keer aan en hebben bewezen gezondheidsvoordelen.

Een geweldig kado voor een nieuw huis

Ben je echt op zoek naar iets speciaals? Dan zit je goed op Haveables. Hier vind je originele cadeaus die jou en de ontvanger vol verbazing achterlaten. Hier vind je de beste en meest originele housewarming cadeaus. Gaat jouw hart al sneller kloppen van alle geweldige interieur ideeën? Voor een goed cadeau voor een nieuw huis kun je alles vinden. Nieuwe bewoners kunnen vaak wel wat sfeervolle interieuraccessoires gebruiken. Ook keukengadgets en handige spullen voor in de tuin worden veelal in dank ontvangen. Kijk rustig rond en laat je inspireren door de meest betoverende geschenken.