Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel Pizza Cadeau

Maak iemand gelukkig met een fantastisch pizza cadeau. Deze verrassende cadeaus kun je geven aan iedereen die dit heerlijke gerecht graag eet. De pizza ziet er van zichzelf al uit om op te eten. Een warme, knapperige pizzapunt op een hongerig moment is haast niet te weerstaan. En nu kun je deze lekkernij nóg aantrekkelijker maken door leuke pizza gadgets, pizza spullen en pizza accessoires. Wil je iemand verrassen met een geweldig pizza cadeau? De allerleukste pizza gadgets vind je op Haveables. Handige spullen die zowel decoratief als functioneel in gebruik zijn. Zo maak je het maken én eten van een pizza nog leuker. Bekijk hieronder een handmatig uitgekozen selectie van de meest originele gadgets waarmee je een onvergetelijk pizza-moment creëert. 🍕

Pizza Cadeau Tips

Wat een genot, het geven van zo’n origineel cadeau. Een heerlijke gerecht om op  te eten en om te zien, de pizza. Een een eeuwenoud gerecht wat over de hele wereld bekend is. Hou je ook zo van de heerlijke geur, de variatie en de knapperige korst? Dan ben je zeker niet de enige. Omdat dit gerecht zo populair is onder de mens is een pizza cadeau geen gek idee. Natuurlijk is het wel zaak om de wensen van de ontvanger in ogenschouw te nemen. Voor iedereen is er wel een leuke pizza gadget te vinden. Spullen waardoor een grote vreugde ontstaat zodra het cadeau is uitgepakt.

Handige cadeautips voor de Pizza Fan:

  1. Niet iedereen houdt van dezelfde pizza. Een leuke pizza gadget kan decoratief zijn maar dat hoeft niet perse. Sommige mensen houden puur van de functionaliteit van het pizza cadeau.
  2. Ook zijn er mensen waar alle spullen een leuke twist moeten hebben. Neem nou een fiets pizzasnijder. Het is een functioneel pizzames maar wel in de vorm van een racefiets. Er zijn meerdere leuke pizzasnijders te verkrijgen met andere decoratieve vormen.
  3. Maakt de ontvanger zelf pizza’s of haalt hij ze zo uit de diepvries? In het eerste geval zijn niet alleen de pizza accessoires belangrijk. Wanneer je zelf aan de slag gaat met het maken van een eigen variant kun je misschien wat speciale ingrediënten meegeven met je cadeau.
  4. Ook hoeft een pizza cadeau niet altijd iets te maken te hebben met het eten ervan. Het gerecht is vaak erg kleurrijk wat er vrolijk uitziet. Daarom zijn er ook spullen zoals een pizza luchtbed zodat je zelfs op het water dicht bij je lievelingseten kunt zijn.

Pizza gadgets om eerlijk te verdelen

Heb je wel eens een knapperige bodem proberen te snijden met een normaal mes? Het hete gerecht zal alle kanten opspringen en je mes zal blijven hangen. Daarom is er een andere uitvinding op de markt. Pizzasnijders zijn een populair pizza cadeau, en niet zonder reden. Het zijn namelijk vaak grappige gadgets en zijn zeer bruikbaar. Vaak gooi je ze zo weer in de vaatwasser. Dus schoonmaken is ook geen probleem. Heb je geen idee wat je moet geven aan de pizza-fanaat? Dan is een pizzasnijder absoluut een goed idee.

pizza accessoiresFunctioneel & decoratief

Het is geen geheim dat er weinig mensen zijn die het gerecht niet kennen. Een leuk pizza cadeau kan daarom bijna niet misgaan. Toch is het wel even opletten bij het geven van een goed geschenk. Hou altijd rekening met de ontvanger. Zonde als jouw cadeautje zo weer de prullenbak ingaat. Wil je een grappig cadeau geven of liever een enkel functioneel cadeau? Hoe dan ook, er zijn een heleboel decoratieve en praktische cadeaus te vinden. Bijvoorbeeld een pizza handdoek. Een felgekleurde variant die heerlijk groot is. Ook onder een pizza fleece deken zit je lekker warm. En heb je te maken met een muziekant? Dan is een gitaar pizzasnijder wellicht een mooi geschenk.

Handige spullen voor erbij

Je hebt pizza spullen in alle soorten en maten. Leuke decoratieve gadgets die goed in je keuken staan, ook als ze niet worden gebruikt. Wellicht dat de ontvanger van jouw pizza cadeau dat een belangrijk gegeven vind. Heb je te maken met een echte pizza-fan? Dan is er in ieder geval altijd één ding waar je nooit mee fout kunt gaan. En dat is dat er bij het cadeau dat je geeft er een lekkere pizza zit inbegrepen. Zo weet je zeker dat de ontvanger altijd tevreden en gelukkig is.

pizza spullenMaak je geschenk onvergetelijk

Is de keuze gemaakt voor het mooiste pizza cadeau wat je kon vinden? Gefeliciteerd. Nu kun je het cadeau in de verpakking geven, dat haalt echter wel iets van de charme van het cadeau weg. Één van de leukste dingen aan een geschenk is dat het is ingepakt. Zorg ervoor dat het nog even geheim blijft welke pizza gadget er in jouw verpakking zit. Natuurlijk kun je ook altijd een lekkere pizza bakken voor de geluksvogel. Als dat er niet inzit kun je ook de ingrediënten meegeven waar hij of zij zelf de heerlijkste pizza mee kan bakken. Wellicht kun je zelfs dezelfde dag nog aan tafel. Bijvoorbeeld met de 6 persoons pizzarette van Emerio. Hiermee maak je tegelijkertijd 6 pizza’s naar keuze. Gezellig, handig en heerlijk.

Andere originele cadeaus

Wil je meer originele cadeaus vinden? Bijvoorbeeld reiscadeaus, cadeau voor je vriend of cadeaus voor je broer? Dan kun je altijd terecht op Haveables. Je vind hier alle originele cadeaus voor hem en cadeaus voor haar die je niet snel ergens anders zult vinden. Ook grappige cadeaus en keuken cadeaus vind je hier in overvloed.