Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel cadeau voor je vriend

De zoektocht is begonnen voor een origineel cadeau voor je vriend. Laat het een geweldig avontuur zijn. Vind snel een geschenk dat hij nooit meer zal vergeten. Er is een groot aanbod van mooie spullen. Natuurlijk wil jij iets geven dat écht speciaal is. Stel je de lach op zijn gezicht alvast voor als hij jouw cadeautjes ontvangt. Een lach op iemands gezicht brengen wanneer je een geschenk overhandigt is één van de mooiste cadeaus voor jou als voor je vriend. Doe inspiratie op en laat je fantasie de vrije loop. Kies wat goed bij hem past en maak er een geweldige ervaring van. Maar wat geef je je vriend cadeau? Op deze pagina vind je de gegarandeerd iets wat hij leuk vind.

Cadeau ideeën voor je vriend

Wil je het geheim van een goed cadeau voor je vriend weten? Op Haveables vind je de beste geschenken voor iedereen. De meesten houden wel van een beetje stoer en robuust. Of gaat hij liever voor een exclusieve look and feel? In ieder geval moet een goed cadeau je vriend verrassen. Geeft jouw cadeau hem een fantastisch gevoel en gaat hij dit altijd onthouden? Leg een mooie herinnering vast in zijn geheugen. Geef een cadeau voor je vriend zijn verjaardag dat hij nooit meer vergeet. Op Haveables vind je allerlei geweldige cadeautjes waar hij niet omheen kan. Als je op zoek gaat naar een bijzonder cadeau voor je vriend heb jij de verantwoordelijkheid om hem zo goed mogelijk te verrassen. Best een zware last. Toch hoeft dat niet zo te zijn als je maar de onderstaande tips volgt. Lees hieronder de beste cadeautips voor een geweldig en verrassend cadeau.

Handige cadeautips

  1. Geef je vriend nooit een cadeau waar hij zich minder man van voelt. Een roze pyjama is op het moment van geven best grappig. Toch gaat hij het waarschijnlijk nooit dragen. Hou zijn eer in goede staat en geef een cadeau waar hij zich goed bij voelt.
  2. Heeft je vriend hobby’s waar hij het graag over heeft? Wellicht motorrijden, fitness, survival of reizen. Vaak kun je afleiden waar zijn interesses naar uitgaan door hem wat korte vragen te stellen. Het beste kun je dit ver van tevoren doen zodat hij niet weet dat het bijvoorbeeld om zijn eigen verjaardag gaat. Vragen als “wat zou je doen als geld geen beperking was?” kunnen zijn diepste verlangens naar voren laten komen. Een mooi moment voor jou om notities te maken voor goede cadeau ideeën.
  3. Wat voor persoonlijkheid heeft je vriend? Is hij energie of rustig? Zijn cadeau moet natuurlijk wel passen bij zijn karakter. Is hij meer een gamer of een boomknuffelaar? Luiaard of werker? Uiteraard kan beide ook het geval zijn. Houdt hij van beuken of is hij liever lui dan moe? Stel jezelf de vraag of hij je cadeau gaat gebruiken of niet. Natuurlijk wil je iets geven waar hij écht iets aan heeft en wat past bij zijn karakter.
  4. Hebben jij en je vriend mooie herinneringen samen? Vast wel. Vooral als het je lover of beste kameraad is. Zo’n goede herinnering kun je maar beter in ere houden. Krijgt de ontvanger van het kado een goed gevoel van de herinnering? Dan kun je hiermee spelen door een foto of tekst te laten drukken op een persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld een grappige mok of geestig t-shirt met een foto van een moment dat jullie hebben gedeeld.
  5. Goede cadeautips hoeven niet lang te zijn. Zorg ervoor dat het cadeau functioneel en sterk is. Doe daarover hieronder meer leuke ideeën op.
  6. Voor welke situatie is het cadeau voor je vriend bedoeld? Voor een verjaardag ga je natuurlijk niet hetzelfde geven als voor een housewarming of afstudeerfeest.
  7. Ook de leeftijd van je beste maat of lover is belangrijk bij zijn verjaardagscadeau. Past het cadeau bij zijn leeftijd of is hij daar echt te jong of oud voor?
  8. Iedereen houdt van verrassingen. Tenminste als het leuke verrassingen zijn. Is je vriend iemand die graag de controle heeft of kan hij wel tegen onverwachte zaken? Natuurlijk wil je hem een geweldig gevoel geven. Wellicht kun je hem een beetje uitdagen met een zeer verrassend cadeau. Maar niet teveel waardoor je de kans loopt om het moment te verpesten. Schat in of hij het een leuk cadeau gaat vinden of niet. Wellicht wordt je zoektocht wat makkelijker gemaakt door de verlanglijst. Staat er al iets op de planning om te kopen of heeft hij daadwerkelijk een verlanglijst gemaakt? Is dit het geval dan kan het een goed idee zijn om toch iets te kiezen van zijn lijstje. Je weet dan 100% zeker dat hij er blij mee gaat zijn.

Cadeau voor je vriend zijn verjaardag

De dag komt steeds dichterbij dat je vriend zijn cadeau in ontvangst mag nemen. Bereid je goed voor op dit bijzondere moment. Een cadeau voor je vriend vinden kan erg lastig zijn. Vooral door het enorme aanbod en de vele dingen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig hebben we op Haveables alvast de beste selectie alvast voor je verzameld. Wanneer je een tijdje van tevoren goed naar hem luistert kun je veel te weten komen over wat hij graag wilt hebben. Luister dus goed naar wat hij je al verteld. Heeft hij het de laatste tijd vaak over een bepaalde hobby? Misschien klaagt je vriend zelfs over bepaalde dingen. Jouw cadeau gaat dat probleem snel uit de weg helpen. Als verjaardagscadeau ga jij iets geven wat hij van zijn levensdagen niet meer zal vergeten! Een verrassend en bijzonder geschenk. Doe cadeau ideeën op en gebruik de cadeautips van deze pagina. Het kan dan bijna niet misgaan.

Geestige cadeaus

Mannen staan bekend om hun grote befaamdheid op het gebied van de lach. Humor is belangrijk in het leven. Het maakt een zwaar leven dragelijk en een licht leven fantastisch. Relativeren kunnen niet alle mannen even goed. Jouw vriend hopelijk wel wanneer je met een grappig cadeau aankomt. Probeer echter niet te ver te gaan met een geestig cadeau. Een zelfverzekerde ontvanger kan wel tegen een stootje. Daag je vriend een beetje uit maar hou het in balans. Een belediging is snel gemaakt en dat vind niemand leuk. Je kunt grappige cadeautjes afwisselen met een sterk en functioneel cadeau waar zijn mannelijkheid door naar voren komt.

Je beste vriend een geschenk geven

Een klein cadeautje is zo gekocht. Of ga je liever voor fabuleuze verrassingen die hij zich altijd zal herinneren? Hoe dan ook hebben jij en je vriend veel meegemaakt. Wellicht is het je beste vriend, je partner of beide. In ieder geval wil je samen nog zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Je kunt in deze situatie gebruik maken van het verleden en de toekomst. Het cadeau voor je vriend kan een symbool zijn van waardering voor het verleden. Bijvoorbeeld een mooie ingelijste foto. Of ga je liever voor iets dat hij altijd bij zich kan dragen. Tegelijkertijd kun je iets geven waarmee jullie samen de toekomst in kunnen gaan. In ieder geval moet het boeiend genoeg zijn zodat jullie er nog lang over na kunnen praten. Zie je hem jouw cadeau al dagelijks gebruiken of aanschouwen?

cadeau voor je vriendFunctionele & stevige cadeaus

Mannelijke energie vraagt om functionaliteit. Dingen maken. Is jouw vriend een man-man of een meer zacht type? Hoe dan ook, in elke man zit een vent die zich af en toe sterk en stoer wilt voelen. Hoe zacht hij ook lijkt van buiten. Ga voor een functioneel en robuust cadeau voor je vriend waarmee hij extra goed kan ervaren wat het is om man te zijn. Wanneer er met de handen gewerkt wordt zal het testosteron gaan stromen. Geef cadeautjes waar hij iets mee kan, iets functioneels. Een stuk gereedschap waarmee hij de klusjes gemakkelijker voor jou kan oplossen. Ook de emoties van je vriend spelen een grote rol bij de ervaring. Het materiaal van een kado, het gewicht en ook de kleur kunnen hier veel invloed op uitoefenen.

Klein kado voor je kameraad

Tussen al het gelach en de harde grappen door kan een klein cadeau wonderen doen voor jullie relatie. Het is gegarandeerd een boost wanneer je aankomt met een klein kado waar hij niet op gerekend had. Een leuk klein kadootje voor je vriend zijn woning. Of wellicht gewoon omdat je hem zo waardeert. Jullie hebben vast al veel samen meegemaakt. Verras hem op een moment dat hij het niet verwacht met een positief geschenkje. Misschien iets waarmee hij zijn hobby nog beter kan uitvoeren. Bijvoorbeeld een stoer object waar hij elke dag naar kan kijken. Niet alle geschenken hoeven veel te kosten. Op Haveables vind je cadeaus in alle prijsklassen. Wij hebben de beste kadootjes al gefilterd, jij kunt zelf de prijs nog filteren.

Zomaar een cadeautje

Een verrassing op je verjaardag is lastiger te veroorzaken dan een verrassing tussendoor. Wanneer je tussendoor met een cadeau voor je vriend aankomt weet hij niet wat hem overkomt. Zomaar een cadeautje geven kan daarom extra leuk zijn. Zie je toevallig iets waarvan je denkt dat je maat het leuk vind? Neem het mee en kijk wat het bij hem teweeg brengt. Gebruik uiteraard de bovenstaande tips en ideeën om ook dit tussendoor-moment nog beter te maken.

Denk aan de cadeauverpakking

Een van de leukste dingen aan het geven van een cadeau is natuurlijk het inpakken. Nog beter is wanneer het weer wordt uitgepakt. Als enige weet jij wat er onder die bijzondere verpakking zit. Gebruik mysterieuze kleuren én geuren. Ja dat lees je goed. Je kunt een extra dimensie aan het cadeau voor je vriend toevoegen door een mannelijke geur op de verpakking te spuiten. Misschien kun je zelfs wat dingen in het pakket doen wat geluid maakt zodat hij helemaal in de war is als hij het geschenk heen en weer schud. Houdt jouw vriend ook zo van sterke en functionele dingen die hij écht kan gebruiken? Hoe sterk het ook is. Pak het mooi in, dat is het halve werk voor een mooie verrassing.