Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Originele cadeaus

Kom goed voor de dag! Echte originele cadeaus waren tot nu toe moeilijk te vinden. Dat is vanaf nu gelukkig verleden tijd. Wil je iemand iets speciaals schenken? Dan ben je op de juiste plek. Beeldschone originele cadeaus vind je Op Haveables. Razendsnel een prachtig cadeau vinden? Dat is hier niet moeilijk. Laat je inspireren door het eindeloze aanbod van exceptionele geschenken.

originele cadeausTips voor originele cadeaus

Heb je altijd al iemand écht willen verrassen met een extreem goed geschenk? Wacht niet langer. Het krijgen van een goed cadeau is een rollercoaster van positieve emoties. Geef je beste aardigheidje ooit. Hieronder de beginners tips voor het geven van een origineel cadeau. Heb jij een leuk geschenk voor een speciale ontvanger nodig? Lees de tips hieronder en kom goed voor de dag!

  • Is het geschenk voor een man of voor een vrouw? Altijd goed om rekening mee te houden. Zowel voor vrouwen als mannen is hier genoeg te krijgen.
  • Een origineel cadeau hoeft niet duur te zijn. Een voordeliger geschenk doet vaak niet onder voor een duurder exemplaar.
  • Vergelijk de prijzen op verschillende websites om ervoor te zorgen dat je de beste koop hebt.
  • Behalve wanneer je geen tijd meer hebt is een goed geschenk altijd mooi ingepakt. Ga voor een passende verpakking met een gepersonaliseerde boodschap.
  • Neem de tijd voor het uitzoeken van een goed geschenk. Als je eenmaal in “de flow” bent kom je ineens allerlei leuke producten tegen.
  • Wat vind de ontvanger leuk om te doen of waar houdt hij of zij zich graag mee bezig. Daarmee kun je al snel wat leuke, maar irrelevante, giften uitsluiten.
  • Voor welke gelegenheid heb je een bijzonder geschenk nodig? Originele moederdag cadeaus zijn bijvoorbeeld vaak anders dan originele kerstcadeaus.
  • Veel mensen willen geen producten die de Aarde of mensen schaden. Duurzame originele cadeaus zijn daarom in opkomst.
  • Wat is de leeftijd van de ontvanger? Daarmee worden sommige cadeaus uitgesloten uit de selectie.

Voor welke gelegenheid zoek je een geschenk

Originele kleine cadeautjes doen wonderen in relaties. Ook is het geven en krijgen van deze aparte geschenken zeer aanstekelijk. Wil je er echt een betoverende ervaring van maken? Dan is het zaak rekening te houden met de gelegenheid waarvoor het geschenk wordt gegeven.

Aan wie geef je?

Origineel cadeau voor hem? ga dan voor stoer en functioneel. Mannen houden over het algemeen van robuuste producten die handig zijn. Is het een origineel cadeau voor haar? Dan is de verpakking en de timing ook zeer belangrijk. Misschien is het voor moederdag of wil je graag zomaar je zus iets geven. Voor een vrouw gaat het vooral om de emotie. Vrouwen vinden het daarbij vaak ook heerlijk om zichzelf mooi te maken. Leuke beauty- of modeproducten zijn daarom zeer geschikt. Daarnaast is een origineel cadeau voor een vrouw nog beter te maken. Spray de verpakking in met een lekkere parfum. Daarmee val je net even wat meer op tussen alle andere cadeaus. Een romantisch cadeau voor je geliefde en een stoer cadeau voor je vriend. Voor iedereen is er een leuk passend geschenk. En wat is er nou leuker dan het geven van een leuk cadeau aan iemand van wie je houdt.

Unieke timing maakt een uniek geschenk

Uit onderzoek is ook gebleken dat de timing wanneer je een geschenk geeft erg belangrijk is. Timing kan het verschil maken tussen een geweldige ervaring en een perfecte. Wil je de ontvanger bijvoorbeeld verbazen of verrassen? Geef het cadeau dan op een totaal onverwacht moment.

De verpakking doet wonderen

Een origineel cadeau krijgen is natuurlijk al leuk genoeg. Echter wil dat absoluut niet zeggen dat het niet beter kan. Don’t judge a book by it’s cover. Weliswaar een goed gezegde als het om mensen gaat. Bij originele cadeaus is het vaak net even anders. Mooie woonaccessoires of moderne elektronica worden hedendaags verpakt in de prachtigste verpakkingen. En niet zonder reden. Terwijl je zit te twijfelen over welk cadeau je gaat geven is de verpakking iets om niet te vergeten. De verpakking kan een groot verschil maken. Maak van een simpel origineel cadeau een geweldig origineel cadeau. Het gaat uiteindelijk allemaal om de ervaring en de emotie. Een goede verpakking valt op tussen de rest. Daarbij kan er ook een speciale persoonlijke boodschap worden opgeschreven. Ook is er verpakkingsmateriaal dat geluid maakt of een speciale structuur heeft.

Luister goed naar de ontvanger

Een echt geslaagd geschenk hangt met veel dingen samen. Het is de bedoeling de de ontvanger vol positieve emotie zit wanneer hij of zij het in ontvangst neemt. Daarmee is nog niet gezegd dat het gemakkelijk is. Wanneer je iemand goed leert kennen wordt het steeds makkelijker om een leuk cadeau uit te zoeken. Echter is het dan wel zaak om goed te luisteren. Dit geldt ook ver voordat de tijd is aangebroken om een cadeau te kopen. Door het hele jaar heen kun je notities bijhouden wanneer iemand enthousiast is. Onthouden is vaak lastig maar dit kan ook. Nadat iemand lachend verteld over zijn of haar verre reizen kun je bijvoorbeeld onthouden dat dit iets positiefs met die persoon doet. Leuke reiscadeaus zouden in dit geval een idee kunnen zijn.

Ga niet over één nacht ijs

Vaak worden presentjes zomaar in een emotie gekocht. Echter is dit niet altijd de beste strategie voor iets speciaals. In de wirwar van mogelijkheden is het verleidelijk om snel iets te kopen, er is ook zoveel moois. Toch is het aan te raden om heel even te wachten. Waarom? Omdat het cadeau wat écht blijft hangen vaak het beste is. Heb geduld en ga voor goud.

Gebruik geur als extra ervaring

Een heerlijke geur kan een extra ervaring geven. Dat wilt zeggen, wanneer goed gebruikt. Niemand zit te wachten op een buitensporig geurend geschenk. Maar een subtiele vleug van een eersteklas geur kan een extra dimensie geven. Hou wel rekening met de ontvanger. Mannen houden vaak van andere geuren dan vrouwen.

Originele kleine cadeautjes

Het zoeken naar een leuk origineel cadeau gaat soms gepaard met grote frustratie. Behalve als je terecht bent gekomen op Haveables. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat een goed cadeau geen groot cadeau hoeft te zijn. Ten tweede is het goed om te weten dat in sommige situaties originele kleine cadeautjes zelfs de voorkeur hebben. Op Haveables vind je zowel originele cadeaus voor hem als originele cadeaus voor haar. Een klein geschenk op zijn tijd maakt het verschil in een goede relatie. Verras een bijzonder iemand met een onalledaags presentje.