Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel Vaderdag Cadeau

Is het alweer bijna de derde zondag van juni? Dan is het bijna Vaderdag. Die ouwe heeft zijn hele leven voor jou geploeterd, voor je gezorgd en je gemaakt tot de man of vrouw die je nu bent. Daarom verdiend hij op deze speciale dag een bijzonder geschenk. Toch is een vaderdag cadeau vinden niet altijd gemakkelijk. Maak je dit jaar de veilige keuze of ga je voor iets speciaals? Op Haveables vind je vast een origineel Vaderdag Cadeau dat hem écht verrast. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Origineel vaderdag cadeau tips

Het is bijna zover, Vaderdag komt er weer aan. Cadeaus genoeg in de winkels en webshops. Echter is het nog niet zo gemakkelijk om écht iets origineels te vinden. Een goed geschenk vinden is geen gemakkelijke opdracht. Toch verdiend je vader wel iets beters dan een afgezaagd en saai cadeautje. Lees daarom de onderstaande cadeautips voor vaderdag. Op Haveables is alleen het beste goed genoeg.

Leuke cadeautips:

  1. Niet elke man is hetzelfde. Zowel qua karakter als leeftijd speelt zeker een rol. Een vader van in de 80 zit vast niet te wachten op nieuwe sportschoenen. En een jonge vader wilt misschien ook nog geen nieuw gehoortoestel. Hoe dan ook, elke leeftijd heeft zijn eigen wensen. Hou hier dus rekening mee bij het kiezen van een origineel vaderdag cadeau.
  2. Houd je vader van bewegende activiteiten of zit hij liever stil? Komt hij graag in de omgeving van grote groepen mensen of is hij liever alleen? Op deze speciale dag wil je hem een bijzonder vaderdag cadeau geven wat bij hem past. Toch wil je hem ook een beetje uitdagen en verrassen. Stel jezelf de vraag of het cadeau hem gaat verrassen maar niet gaat afschrikken.
  3. Je vader en jij hebben misschien een hechte band of misschien ook niet. Toch zijn er vast herinneringen die jullie samen delen. Geef hem een origineel vaderdag cadeau dat hem doet herinneren aan een mooie tijd samen. Misschien een mooie fotolijst met een stoere foto.
  4. Heeft je vader een specifieke hobby? Dat kan handig zijn bij het kiezen van een specifiek geschenk. Wellicht is hij gek op een product van een specifiek merk. Je kunt hem daar vast blij mee maken! Ga voor een cadeau dat past bij de dingen waar hij zich het liefst mee bezig houdt.
  5. Jouw vader is een man. En in de regel vinden mannen het fijn om een klein beetje stoer te zijn voor de vrouwen. En ook de vrouwen vinden dit fijn. In ieder geval kun je voor je vader het beste niet iets kopen wat te vrouwelijk is. Felroze sokken of een panty doen hem waarschijnlijk niet heel goed. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Jij kent je vader het beste. Wat donkere en zwaardere kleuren zijn voor een origineel vaderdag cadeau vaak het beste.
  6. Heeft je vader al een keer aangegeven wat hij graag zou willen krijgen? Misschien bestaat er zelfs een verlanglijstje.

Bijzonder vaderdag cadeau

Laat me raden. Waarschijnlijk heb je je vader al een keer een geurtje gegeven. Misschien zelfs een cadeaubon. Een scheerapparaat heeft hij al en op een bloemetje zit hij ook niet echt te wachten. Laat je eens een keer gaan en geef een luxe of bijzonder cadeau. Jouw vader is bijzonder. En een bijzondere vader verdient een bijzonder vaderdag cadeau. Op Haveables vind je de meest speciale, luxe en grappige geschenken voor jouw pa. Kijk gerust rond en laat je inspireren door de meest verrassende geschenken die je ooit hebt gezien. Geef hem een geniaal en origineel cadeau waar hij van in de lach schiet.

Een hilarisch geschenk voor je pa

Is jouw vader een beetje een gezellige man? Misschien is het juist een enorme bromsnor. Hoe dan ook zou je het erop kunnen wagen. Geef een cadeau waarvan hij in de lach schiet en ineens zijn stoere masker laat varen. Zo zie je je vader een keer van de andere kant. Mensen blijven het mooist wanneer ze lachen. Een grappig vaderdag cadeau is dan ook nooit verkeerd om te geven. Daarnaast geef je hem zijn cadeau niet alleen voor hem. Je ziet hem zelf toch ook graag lachen? Op de grappige cadeaus pagina kun je vast wel wat vinden.

Wees creatief!

Weet je nog toen je heel klein was? Je moest op de basisschool iets knutselen als vaderdag cadeau. Hij mocht het absoluut niet zien voordat het af was. Uiteraard heel schattig toen je met je knutselwerk aankwam op de dag van papa’s. Hij was er natuurlijk hartstikke blij mee want jij had het gemaakt. Natuurlijk kun je ook nu nog een persoonlijk cadeau geven. Waardevolle, originele cadeaus hoeven niet altijd veel geld te kosten.