Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

De mooiste Reiscadeaus

Ben je een reiziger of ken je er eentje die snel een lange reis gaat maken? Zoek je een cadeau voor iemand die op reis gaat? Reiscadeaus zijn leuke reisspullen die handig zijn voor wanneer je weggaat. Wanneer een vriend of vriendin voor langere tijd weggaat, wil je misschien wel een leuk afscheidscadeau geven. Een goed reis cadeau voldoet echter wel aan een aantal voorwaarden. Deze zijn nu in één pagina voor jou op een rij gezet. Verras de ontvanger met een geweldig geschenk en bekijk hieronder direct alle leuke reiscadeaus. Een handig cadeau voor iemand die op reis gaat.

Beginners Reis cadeau tips

Maar wat is nou een geschikt cadeautje voor op reis? Een reiziger, en vooral diegenen die lang weggaan, moeten genoeg spullen meenemen. Desalniettemin kun je niet zomaar alles meenemen, vooral niet wanneer je ook op doorreis gaat. Vele reizigers merken dat ze eerder teveel dan te weinig meenemen op hun reis. Wat zijn nou de essentiële dingen die je echt moet meenemen? Je kunt niet zomaar alles meenemen. Hieronder de eerste tips voor het kopen van een cadeau voor iemand die op reis gaat.

  • Geef iets wat licht is van gewicht. Een reiziger mag niet zomaar al het gewicht meenemen wat hij wilt. Vaak is hij of zij gebonden aan de limiet die de vliegtuigmaatschappij aangeeft. Daarnaast wil je niet overbodig gewicht met je meedragen op je reis. Reiscadeaus zijn bijna altijd lichtgewicht.
  • Geef iets wat klein is van formaat. Naast gewicht is ook ruimte erg belangrijk. Je hebt maar twee handen en voor extra overbodige spullen is vaak geen plek.
  • Geef iets dat legaal is. Niet alle spullen zijn in ieder land legaal. Zorg ervoor dat je alleen spullen geeft die in de meeste landen legaal over de grens mogen worden meegenomen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan verdovende middelen, wapens of plantenzaden.
  • Geef een duurzaam cadeau. Wanneer je op reis bent wil je kunnen vertrouwen op de spullen die je bij je hebt. Het is niet fijn als de reisspullen die je bij je hebt ineens kapot gaan. Een duurzaam en kwalitatief product is een absolute pre.

reiscadeausCadeau voor reiziger

Zoek jij een buitengewoon goed reis cadeau voor de avonturier in jouw omgeving? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een standaard cadeau geven aan de vertrekkende reiziger. Een reis cadeau wat bij de persoon past is een stuk geschikter. Gaat hij of zij op een citytrip of een lange backpack tocht? Reiscadeaus zijn er in verschillende maten, vormen, kleuren en prijsklassen. Ga altijd voor reisspullen die gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Geen enkele reiziger heeft baat bij extra ballast naast het enorme aantal spullen wat er al in de koffers en tassen gaat. Er zijn veel slimme en handige reis gadgets waar de meeste ontdekkers blij mee zullen zijn.

Handig voor op reis

Welke spullen zijn nou echt handig voor op reis? Zet jezelf in de schoenen van de reiziger. Wat gaat hij of zij meemaken? Welke landen worden er bezocht? Hoelang gaat hij weg? Houdt degene van luxe of juist niet? Er zijn talloze vragen te bedenken die je verder kunnen helpen bij het vinden van het juiste reis geschenk. Op Haveables vind je altijd wat je zoekt. Wij verzamelen de mooiste reiscadeaus van het internet. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod.

Waarom gaan voor een handzaam reis cadeau?

Op reis heb je vaak niet de luxe om zomaar alles mee te nemen. Er is geen ruimte voor overbodige spullen die je niet gaat gebruiken. Essentiële spullen zijn daarom de standaard voor reis cadeaus. Met als gevolg dat je de selectie al iets kleiner kunt maken. Ga voor iets kleins, duurzaams, en bovendien, lichts. De tas is vaak al zwaar genoeg. Goede reisspullen zijn niet altijd goedkoop. Vaak zijn kwaliteit reisgadgets zelfs redelijk aan de prijs. Maar omdat ze lang meegaan zijn ze duurzaam en op de lange termijn dus eigenlijk heel voordelig. Een goed reis cadeau is daarom ook robuust en functioneel tegelijkertijd.