Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top 10 Sport Cadeaus

sport cadeaus

Zoek je een geweldig sport cadeau voor de sportieve man of vrouw? Je kent ze wel.  Energie voor tien, altijd paraat en niet te stoppen. Sportieve mensen zijn graag altijd in beweging en weten iedereen aan te steken met hun positieve energie!

Sport gadgets & sportieve cadeaus

Een cadeau voor een sporter vinden kan nog knap lastig zijn. Vaak zijn het mensen met hoge eisen die graag gezond leven. Sport cadeautjes zijn daarom leuk om te geven en duurzaam voor iedereen. Bekijk hieronder de beste sportieve cadeaus voor sporters.

#1 Uitschuifbaar Tafeltennisnet 🎾

tafeltennisnet voor gewone tafel

Maak nu van iedere tafel een tafeltennistafel. Met een uitschuifbaar tafeltennisnet kun je bijna overal je favoriete spel spelen. Door het handige schuif systeem kun je nu overal heerlijk spelen. Batjes en een balletje kun je makkelijk meenemen. En ook het net zelf is geen enkel probleem meer. Een mooi sport cadeau voor de sportieve vrouw of man. Geef dit cadeau voor je broer zijn verjaardag en versla hem zelfs op de eettafel.

#2 Golf puttingmat 🏌

golf putting mat

Regen, kou, wind en pottenkijkers zijn niet de meest ideale situaties om te oefenen met golf. Met deze golf puttingmat kun je vanaf nu in veilige contreien aan de slag met je swing. Deze golfmat heeft een speciaal terugkeersysteem en twee moeilijkheidsgraden wat het oefenen nog efficiënter maakt. Ken je een golf-fanaat en ben je op zoek naar originele cadeaus voor hem? Dan kun je natuurlijk rekenen op dit geweldige sport cadeau.

#3 Kantoor Bureau Boksbal 🥊

boksbal bureau

Op zoek naar sport gadgets voor op het kantoor? Even afreageren, het is soms nodig. Het kantoor is vaak echter niet de beste plek. Gelukkig is er nu dit cadeau voor een sportieve man of vrouw. Een bureau boksbal is altijd handig wanneer je vervelende collega’s of klanten in de buurt hebt. Dit is uiteraard ook een ultiem sport cadeau voor een ietwat agressieve medewerker die zijn handen niet kan thuishouden.

#4 Aerobie Frisbee met gat 🥏

frisbee met gat

Sportieve cadeaus vinden kan nog knap lastig zijn. Toch is een leuk sport cadeau niet altijd een ingewikkeld cadeau. Deze frisbee met gat is een recordhoudend exemplaar.De onderkant is plat en de bovenkant rond wat een aerodynamisch hoogstandje als gevolg heeft.  Het is mogelijk om hem tot wel 400 meter ver te gooien.

#5 Ludieke golf mok 🏌

golf mok

Zoek je sportieve cadeaus voor op kantoor? Dit grappige sport cadeau voor de kantoorknuppel verveelt écht nooit. Je kunt deze golf mok natuurlijk gewoon gebruiken om te drinken. En anders functioneert hij als een micro-golf spelletje. Zet er meerdere achter elkaar voor een leuke competitie met je collega’s.

#6 Rocket Whistler 🚀

Rocket Whistler XL

Gooi hem weg en hij komt suizend naar beneden. De Rocket Whistler is een retro cadeau voor sportievelingen. Deze sport gadget is een geweldige toevoeging aan een dagje strand of park. Zoek je sportieve cadeaus voor een sporter? Dan mag deze zeker niet missen als geschenk.

#7 Foooty Reis Voetbal ⚽

foooty reis voetbal

Sportieve cadeaus voor in je broekzak, ze bestaan! Klik hem uit, vouw hem op. De Foooty Reis voetbal past zo in je zak. Jazeker dit sport cadeau kun je écht overal mee naartoe nemen. De mooiste reiscadeaus zijn klein, licht en duurzaam. Deze reisvoetbal heeft het allemaal. Je kunt er trouwens ook allerlei andere bouwerkjes van maken!

#8 Water Stuiterbal

water stuiterbal

Voor de sportieve waterratten is er de water stuiterbal. Maak eindeloos plezier met dit sport cadeau. Deze sportgadgets hebben de speciale eigenschap om over het water heen te stuiteren. En dat brengt mogelijkheden. Creëer volledig nieuwe spelletjes of gooi lekker over. Hij blijft wel gewoon drijven en is dus zeker ook geschikt als strand cadeau.

#9 Lunch Pot 🍲

lunchpot

Originele cadeaus met een gezond tintje. Een beetje sporter denkt ook aan zijn voeding en gezondheid. Daarom is deze yoghurt lunchpot een ideaal cadeau voor een sporter. Met de verschillende lagen is het mogelijk om verschillende etenswaren gescheiden te houden. Zo komt je knapperige muesli niet eerder in de yoghurt dan wanneer jij het wilt.

#10 Toilet Golf 🏌

potty putter

Ken je een echte fanatieke sporter? Dan zijn sportieve cadeaus voor op het toilet wellicht een optie. De potty putter toilet golf is je reddende engel als je zelfs niet tijdens de grote boodschap kunt wachten met actief zijn. Oefen je putting vaardigheden en neem ze mee als je klaar bent.

#11 WC Basketball 🏀

toilet basketbal

Misschien is het wat ranzig maar dit grappige cadeau traint de hand-oog coördinatie tot het maximum. Zoek je een cadeau voor een sportieve man of vrouw? Is golf niet helemaal je ding? Weet je zeker dat hij of zij op het toilet ook bezig wilt zijn met sport? Dan is WC Basketball het ideale geschenk voor in huis. Met dit sport cadeau heb je nooit meer een excuus om niet te oefenen.

#11 Buiten Schaakspel ♟️

groot schaakspel voor buiten

De schaaksport heeft niet voor niets het woord “sport” erin verwerkt. Dit breinbrekende spel krijgt vanaf nu nog een extra fysieke dimensie. Door het grote formaat kun je niet meer blijven zitten. Een groot schaakspel voor buiten is daarom niet alleen goed voor de hersenactiviteit maar ook voor de lichaamsbeweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *