Bureau Boksbal

Sla al de stress van je af met deze bureau boksbal. Heerlijk ontladen tegen een gevoelloos object. Zo kun je weer ontspannen reageren op je collega’s. Dit handige kantoor cadeau is gemakkelijk te plaatsen en komt inclusief een handige pomp. Een geweldig geschenk voor die collega die graag wat fysieke energie kwijt wilt. Vind de rust in je hoofd terug door je fysiek uit te leven. Uiteraard kun je hem ook cadeau doen aan jezelf als je de frustratie soms voelt oplopen. Heerlijk even afreageren! 

Share
 • Beschrijving

  Mini bureau boksbal

  Deze mini bureau boksbal is gemakkelijk te plaatsen op iedere gladde tafel. Zet hem eenvoudig en snel vast met de zuignap en klaar ben je. Heb je wel eens een uitschieter tegen een irritante collega? Geef dit originele cadeau dan vooral aan jezelf. Of wellicht ben je zelf die irritante collega. In dat geval kun je dit kantoor cadeau het beste aan je collega geven. Zo richt hij zijn of haar agressie vooral tegen de mini bureau boksbal.

  Sportief cadeau voor binnen

  Je kent ze wel, een sportieveling met een kantoorbaan. Eigenlijk geen goede combinatie. De hele dag stil zitten en vervolgens de energie niet kwijt kunnen. Gelukkig is er deze bureau boksbal waarmee hij zijn of haar power kwijt kan. Dit sportieve cadeau kan helpen om de stress te verminderen en heeft al heel wat ruzies weten te voorkomen. Geef jezelf een betere werkomgeving. Ook kun je hem op een openbare plek neerzetten zodat iedereen er iets aan heeft. Ben je op zoek naar sportieve cadeaus met wat minder geweld? Dan is wellicht deze grappige golf mok of golf puttingmat voor op kantoor iets.

 • Extra informatie
  Ontvanger

  Man

  Persoonlijkheid

  Sportieveling, Workaholic

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Bureau Boksbal” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *