Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Kantoor cadeau

Zoek jij een origineel kantoor cadeau? Het kantoor is een plek van creatie en coöperatie. Hoewel het een serieuze plek is kan een beetje humor en charme vaak geen kwaad. Maak je kantoor helemaal af met wat functionele of grappige kantoorgadgets. Deze maken van het kantoor het middelpunt van creatie. Het creëren van een goede werksfeer is goed voor jou, je collega’s en dus het hele bedrijf. Laat je verrassen door de beste kantoor cadeaus, bureauaccessoires en kantoorgadgets!

kantoor cadeauLeuke kantoor cadeautips:

  1. Geef je deze leuke kantoorgadgets aan je collega? Is het dan een man of een vrouw. Hou hier absoluut rekening mee. Je wilt je collega’s natuurlijk niet voor schut zetten met een kantoor cadeau dat niet passend is.
  2. Geef je kantoorgadgets weg aan een collega? Wat karakter heeft hij of zij? Houdt diegene van humor of is het meer een serieus type dat puur voor functionaliteit gaat.
  3. Hebben jij en je collega een grappig verhaal samen? Dat kan van pas komen bij het zoeken van passende kantoorcadeaus. Misschien een foto van iets wat jullie samen voor elkaar hebben gekregen tijdens het werk. Uiteraard kan de foto in een mooie fotolijst.
  4. Heeft het kantoor een bepaald thema waar je met het cadeautje goed op kan inspelen? Misschien zijn er veel mensen vaak onderweg. Dan kun je cadeautjes geven waar ze onderweg iets aan hebben.
  5. Heeft het kantoor een bepaalde kleur? Mooi, dan kun je misschien een bureauaccessoire uitzoeken die volledig in het kantoorinterieur wegvalt.
  6. Voor welke gelegenheid koop je een kantoor cadeau? Is het puur om de sfeer wat op te vrolijken? Heeft het bedrijf misschien een jubileum te vieren? Wat het ook is, het is goed om hier even bij stil te staan.
  7. Geef je een cadeau aan je collega? Misschien heeft hij of zij al iets op de verlanglijst staan

Kantoorgadgets: grappige sfeerversterkers

Is jouw kantoor te omschrijven als een magische plek waar werelden samenkomen? Of is het een plek waar wanhoop de overheersende emotie is. Geen nood. In beide gevallen kunnen grappige kantoorgadgets je werkplek opfleuren. Handige bureauaccessoires maken bovendien het werk gemakkelijker en leuker om te doen. Laat je verrassen door de mooiste kantoor cadeaus en geef ze weg aan je beste collega’s. Doe bijvoorbeeld een grappige pen, originele mok of een bureaustofzuiger cadeau.

Originele bureauaccessoires

Met plezier naar je werk gaan is erg belangrijk. Je besteeds immers een groot deel van je tijd op je werkplek en dus is het zaak er verstandig mee om te gaan. Pak je kans en verbeter de sfeer op jouw kantoor met de leukste bureauaccessoires. Maak je werkplek helemaal af met een aantal handige kantoorcadeaus die het werk leuker maken. Geef bijvoorbeeld een cadeau aan de collega’s die voor je klaar staan. Wat dacht je van een usb bureauventilator tegen de hitte of een zelfroerende mok!

Originele kantoor cadeaus

Heerlijk toch in de ochtend op het kantoor aankomen. Aardige collega’s, lekkere kop koffie en een capabele manager. De sfeer op je werkplek moet altijd goed zijn. Daar is het soms tijd om een kantoor cadeau te geven voor die betrouwbare collega die je altijd een hart onder de riem steekt. Fleur het kantoor op met wat originele kantoor cadeaus. Een kantoor cadeau kan een bureauaccessoire zijn die ook nog functioneel is. Bijvoorbeeld een leuke nietmachine, grappige gum of iets waar je collega echt iets aan heeft. Mokken doen het ook altijd goed op kantoor. Verras die leuke collega met een grappige kantoorgadget en maak van een leuke dag, een fantastische dag.