Adembenemende Newton Pendel

Ben je op zoek naar een Newton pendel? Een Newtonpendel kopen kan via Haveables. Een kinetisch & wetenschappelijk cadeau. Bekijk Newton’s cradle hier.

Share
 • Beschrijving

  Deze Newton pendel ziet er niet alleen geweldig uit maar is ook een mooi cadeau voor de intellectuele ontvanger. Een van de leukste uitvindingen van Isaac Newton en daarbij een zeer mooi interieurobject. Niet alleen het uiterlijk is adembenemend, ook het geluid wordt door velen als zeer rustgevend ervaren. Wil je een Newton Cradle kopen? Dan kun je op internet verschillende versies vinden. Uitgevoerd van groot tot klein. Ook zijn er pendels die een moderne variant zijn van het klassieke model. Een prachtig cadeau voor iemand die verwonderd raakt van wetenschap.

  Newtonpendel kopen

  Newton ballen zijn er in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Let bij het kopen van een Newtonpendel vooral op de kwaliteit en de grootte. Geef je de Newton’s cradle als een cadeau? Bedenk dan goed waar de ontvanger dit artistieke en wetenschappelijke hoogtepunt gaat neerzetten. De Newton pendel wordt vooral gekocht door intelligente mensen met gevoel voor stijl.

  Andere benamingen

  Naast pendel worden ook vaak de woorden wieg, cradle, slinger, en kinetische balletjes gebruikt. De slinger van Newton is wereldwijd bekend en is een bijzonder cadeau voor een intellectuele ontvanger. Hij kan goed gebruikt worden om de wet van actie en reactie uit te leggen.

  Gebruik van de Newton’s Cradle

  Door een van de buitenste balletjes op te tillen naar de zijkant, en deze vervolgens te laten vallen, zet je een kettingreactie in werking. De kinetische balletjes zullen vervolgens steeds opnieuw hun energie doorgeven aan de andere balletjes. Het buitenste balletje aan de andere kant zal vervolgens weer worden opgetild en door de zwaartekracht weer naar beneden vallen. Vervolgens gebeurt hetzelfde alleen dan de andere kant op.

  Origineel cadeau

  Een speciaal cadeau laten bezorgen? De slinger van Newton is een indrukwekkend object in het interieur. Een echte eyecatcher waar iemand jarenlang plezier van kan hebben. Voor meer originele cadeaus kun je verder kijken op de website. Haveables verzamelt het mooiste aanbod van originele cadeaus.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Adembenemende Newton Pendel” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *