Nessie Soeplepel

Deze fabelachtige opschepper is een origineel cadeau voor in de keuken. De Nessie soeplepel is verkrijgbaar in meerdere kleuren & wacht, keer op keer, trouw op je in de soepkom.

Share
 • Beschrijving

  Het monster van Loch Ness. Een fabelachtig dier dat zich zou ophouden in dit diepe meer. Bestaat hij nou wel of niet? In de afgelopen eeuwen hebben meerdere personen het magische dier gespot. Echter zijn er geen scherpe foto’s of video’s van te vinden. Hoe dan ook vanaf nu hoef jij je geen zorgen meer te maken of je Nessie ooit nog in het echt zal zien. Vanaf nu heb jij je eigen variant in de soepkom zwemmen. De Nessie soeplepel staat tot je dienst bij het opscheppen van een heerlijk kommetje kippensoep. Uiteraard kan het ook tomatensoep of andere soep zijn. Een leuk cadeau voor in de keuken. Ook kinderen zijn gek op dit prachtige keukengerei. Lees hieronder alle details over de Nessie soeplepel.

  Voordelen van de Nessie Soeplepel

  Nessie zou volgens verschillende bronnen een Pleisiosaurus zijn. Een dinosaurus die zich in Loch Ness gevestigd zou hebben en op grote diepte leeft. Deze prachtige dino soeplepel is dus een schaalmodel van deze magische dinosaurus.

  • Aangezien er wisselende verhalen zijn over de vorm, grootte en kleur is er niet met zekerheid te zeggen hoe Nessie eruit ziet. Daarom is de Nessie soeplepel verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleuren groen, paars en turquoise zijn de varianten die in jouw soepkom kunnen zwemmen.
  • Ken je dat moment dat je de soeplepel volledig in de soepkom ziet verdwijnen? Vooral wanneer de pan net van het vuur komt is het nagenoeg onmogelijk om hem alleen met je handen uit de pan te pakken. Met de Nessie soeplepel zul je hier geen last van ondervinden. Deze staat namelijk stevig op zijn vier poten zodat hij niet zomaar omvalt. Onderaan de soeplepel zijn pootjes bevestigd. Deze dino soeplepel zal de tafel dus altijd goed in de gaten houden.
  • Is je partner uit eten met werk? Zijn de kinderen ergens anders eten? Heeft je vriend of vriendin afgezegd? Met deze leuke dinosaurus soeplepel is er altijd iemand die op je wacht tijdens het eten. Hij houdt kalm de wacht en zal je nooit teleurstellen.
  • Daarnaast ziet de Nessie soeplepel er natuurlijk geweldig uit. Een leuk keuken cadeau voor in ieder huishouden. Uiteraard is hij vaatwasser bestendig.

  Fabelachtig cadeau voor op tafel

  Wil je een spannend cadeau voor op tafel? Magische en originele cadeaus vind je natuurlijk op Haveables. Dé plek om je te laten inspireren door de allerbeste cadeaus van het internet. Magische geschenken zoals deze zwevende gadgets of keuken gadgets zullen keer op keer verrassen. Wil je een eeuwenoud verhaal geven? Waarom dan niet deze Nessie soeplepel. Een prachtig geschenk met een rijke geschiedenis. Is het een fabel of is het echt? Laat je fantasie te loop tijdens een heerlijke bak soep. Ook in de ochtend wilt dit nessie thee ei je graag helpen.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Nessie Soeplepel” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *