Mangosnijder

Deze handige mangosnijder is een geweldige keukengadget. Dit speciale cadeau kun je gebruiken om een pit in één keer uit de mango te halen. Snel & Gemakkelijk een stukje fruit.

Share
 • Beschrijving

  Dat mango een van de allerlekkerste fruitsoorten is weet iedereen. Het eten van een stuk mango is dan ook een van de allergemakkelijkste dingen die er zijn. Dat geldt niet voor het voorbereiden van dit stuk vruchtvlees. Het snijden van de mango is door de vreemde vorm van de pit een vervelend karwei. Een mango ontpitten kan zo vervelend zijn dat je zelfs geen zin meer hebt in het klaarmaken. Gelukkig zijn we beland in het tijdperk van deze handige mangosnijder. In één snelle beweging scheidt je het kaf van het koren. Oftewel, dit pit van het vruchtvlees. Bespaar eindeloos veel tijd en moeite en geniet van een gezond stuk fruit. Doe deze originele keukengadget cadeau aan een échte fan.

  Hoe moet ik een mango onpitten? Met de mangosnijder!

  Een mango ontpitten was nog nooit zo gemakkelijk. Het proces is zeer eenvoudig. Maak de mango eerst goed schoon. Dit is aan te raden bij de meeste stukken fruit. Vervolgens zet je de mangosnijder bovenop het stuk fruit. Zet nu voorzichtig wat druk op de mango zodat de mesjes in het vruchtvlees verdwijnen. Wanneer ze er stevig genoeg inzitten kun je meer druk zetten en het mes er volledig doorheen duwen. Je hebt nu twee gelijke stukken mangovruchtvlees. Een mango ontpitten wordt zo wel héél gemakkelijk. In het middelste gedeelte van de mangosnijder blijft de pit zitten. Het kan zijn dat er nog een klein stukje vruchtvlees aan vast zit. Uiteraard weet jij wel wat je daarmee moet doen.

  Andere leuke keuken gadgets

  Ken je een echte fruitliefhebber? Een zoetekauw die graag wat gezonder wilt gaan eten? Dit leuke keuken cadeau kun je zonder vrees aanbieden als geschenk. Een mango ontpitten maakt het een stuk makkelijker om dit stuk fruit als tussendoortje te eten. De mangosnijder is niet voor niets één van de handigste messen voor het snijden van fruit. Uiteraard zijn er ook nog andere originele keukengadgets die handig zijn voor het snijden van fruit. Deze meloensnijder bijvoorbeeld. Ook de ananassnijder doet het vast erg goed. Op Haveables vind je de leukste originele cadeaus. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van geweldige producten.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Mangosnijder” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *