Indrukwekkende Plasmabol

Deze prachtige plasmabol kun je als cadeau geven aan een liefhebber van magische lampen. Deze speciale lamp reageert op het elektromagnetische veld van je eigen lichaam.

Share
 • Beschrijving

  Wil je een keer een echt speciaal cadeau geven aan een speciale ontvanger? Heb je altijd al de bliksem willen besturen? Deze adembenemende plasmabol doet precies wat je verwacht. Je zult eindeloos onder de indruk zijn van de prachtige bliksems. Leg je vinger op de bolvormige lamp en de elektriciteit zal naar je vinger toetrekken. De mooie kleuren en aparte vormen van de elektriciteit kunnen zeer indrukwekkend zijn. Gun je iemand een speciaal cadeau dat echt verrast? Deze plasmabol is inspirerend en magisch tegelijkertijd.

  De plasmalamp reageert op geluid

  Nikola Tesla zou trots op je zijn wanneer je dit cadeau geeft. Er zijn bij dit speciale cadeau verschillende standen. De eerste stand is uit. In deze stand zal de lamp, vanzelfsprekend, geen enkel licht geven. De tweede stand is aan. In deze stand staat de lamp permanent aan totdat hij wordt uitgeschakeld. Daarnaast is er nog de derde stand, de geluid stand. In deze stand reageert de plasmabol op geluid en zal aangaan op de maat van de muziek.

  Plasmabol in verschillende maten

  Deze plasmalamp is verkrijgbaar in verschillende maten. De plasmabol is zowel in een kleine als grote maat te verkrijgen. Bij een goed cadeau wordt altijd rekening gehouden met wat er past bij de ontvanger. Heeft de ontvanger niet zo’n grote woning? Ga dan eerder voor de kleine versie. Hoe dan ook, met deze speciale verlichting heb je de hele avond plezier. De grote versie van de lamp past goed in de wat ruimere woonruimtes. De diameter van de grote bol is ongeveer 20cm, van de kleine 15cm.

  Hoe komt de plasma bol aan zijn naam?

  De plasmabol wordt ook wel de teslabol, plasmalamp, bliksembol of teslalamp genoemd. Nikola Tesla is de naam van de uitvinder die aan de basis staat van deze coole lamp. Een van zijn uitvindingen heeft ervoor gezorgd dat wij nu kunnen genieten van deze prachtige lamp.

  Eerste tips voor dit cadeau

  • Zorg bij het geven altijd voor een stevige verpakking. De plasmabol kan namelijk lek gaan, en dan werkt hij niet meer.
  • Je zou eventueel een stofdoek bij het cadeau kunnen geven. Door de elektriciteit  kan de lamp stof aantrekken.
  • Bedenk goed of dit originele cadeau wel in het interieur van de ontvanger past. Wanneer de ontvanger van wetenschap houdt zit het vaak wel goed.

  Op zoek naar een cadeau voor je broer? Hij vind deze gave lamp vast geweldig. Begin je zoektocht naar originele cadeaus altijd op Haveables. Zo kom je altijd met een speciaal geschenk aan op locatie.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Indrukwekkende Plasmabol” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *