Briljante Led Boek Lamp

Een boek dat licht geeft. Deze led boek lamp lijkt op een boek. De led book light is een geweldig cadeau voor de boekenwurm. Het licht gaat aan wanneer je hem openklapt.

Share
 • Beschrijving

  Een boek dat licht geeft. Deze led boek lamp lijkt op een boek. Toch is niet alles wat het lijkt. Het is namelijk een prachtige leeslamp. Wanneer je hem niet nodig hebt plaats je hem gewoon naast je andere boeken in de kast. Ga je lekker lezen? Dan vouw je de led boek lamp gewoon open. Terwijl je andere lampen aan- en uitschakelt gaat deze verlichting direct aan wanneer je hem openklapt. Een prachtig cadeau voor in een trendy interieur. Ook de boekenwurm is er vast erg blij mee.

  Leuke feitjes over de led book lamp

  Hoe kun je nou een boek als lamp gebruiken? Wanneer je het boek opent gaat de lamp vanzelf aan. Opladen kan via de meegeleverde USB kabel. Het opladen duurt tussen de 2 en 4 uur. De lamp weegt in totaal ongeveer 450 gram. Ook als cadeau voor iemand die op reis gaat is het dus ook zeer geschikt. Onder andere vanwege het gewicht maar ook vanwege het formaat. Je schuift hem makkelijk in je koffer of rugtas. Daarnaast is het ook een zeer stevig en origineel cadeau. De bladzijden van deze mooie decoratielamp zijn vrijwel onscheurbaar bij normaal gebruik. De omslag van het boek heeft een mooie eikenhouten afwerking. Deze geeft een zeer luxe uitstraling.

  Zuinige led lamp

  Mits je niet geïnteresseerd bent in de Aarde is het volgende een leuk bijkomend voordeel. Geïntegreerd in deze mooie lamp zit een zuinige LED. Deze geeft veel licht maar is zeer zuinig. Concluderend behoort deze boekvorm lamp tot de duurzame cadeaus. Want deze prachtige led boek lamp geeft veel licht tegen een zeer laag energieverbruik. In 2 tot 4 uur opladen kun je de lamp vervolgens gebruiken. En dat tot wel 6 uur lang. Opladen gaat gemakkelijk met de usb-kabel die je bij het pakket krijgt.

  Neerleggen of omslaan

  Je kunt dit boek als lamp gebruiken. En wel op verschillende manieren. Sla het boek open. Vervolgens kun je het boek volledig openleggen, plat met de kaft naar beneden. Maar je kunt de boek led lamp ook staand gebruiken en om een hoekje heen vouwen. Geef ook eens originele cadeaus op een verjaardag en ga voor deze lamp. En ben je klaar met het gebruik? Dan kun je hem bovenop je andere boeken leggen. Misschien zelfs wel op deze geniale zwevende boekenplank.

  Originele opvouwbare lamp

  Dit product is een prachtig voorbeeld van opvouwbare excellentie. Het is een duurzaam en energiezuinig cadeau. Daarnaast kun je het gemakkelijk meenemen omdat het erg licht is. Vervolgens verrast dit cadeau iedereen die het ziet én geeft prachtige sfeerverlichting. Kortom een coole lamp die je graag als cadeau krijgt.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Briljante Led Boek Lamp” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *