Zwevende boekenplank

Share
 • Beschrijving

  Haal je boeken van de plank en laat ze zweven. Ken je een echte boekenwurm die graag een collectie laat zien? Dit prachtige interieurobject staat perfect in jouw woonkamer. Laat boeken zwevend achter op de wand. Deze zwevende boekenplank schetst keer op keer verbazing. Deze wandplank is zelf niet te zien. Hierdoor lijken de boeken door een onzichtbaar krachtveld tegen de wand gehouden te worden.

  Zo werkt de zwevende boekenplank

  Natuurlijk zijn je literaire hoogtepunten niet ineens gewichtloos geworden. Dit prachtige originele cadeau werkt door middel van een illusie. De zwevende boekenplank is een intrigerend object wat voor een lach ieders gezicht zal zorgen. De wandplank is gemaakt van wit gecoat staal. De boeken liggen op een L-vormige houder. De kaft van het onderste boek slaat om de houder heen. Vervolgens klemt een klein clipje de kaft vast. Zo lijkt het alsof er geen plank bestaat. Als je goed kijkt zie je een heel klein clipje. Deze valt echter totaal niet op. Vooral niet wanneer de plank wat lager hangt. Het onderste boek is dus de sleutel van de illusie. Wanneer er andere boeken bovenop het onderste boek worden gelegd lijkt het net alsof er een stapel boeken tegen de wand geplakt is.

  Wat zit er bij de onzichtbare plank?

  Bijgeleverd krijg je een 2 onzichtbare planken. Daarbij komt ook al het bevestigingsmateriaal. Zodra je de gaten hebt geboord kun je ze direct bevestigen. Dit doe je met de meegeleverde schroeven. Ook de pluggen zijn aanwezig. Zo vallen je mooie boeken niet zomaar van de muur af. Een prachtig cadeau voor iemand met een trendy interieur. Geheimzinnig & Inspirerend. Voor meer originele cadeaus ben je altijd weer welkom op Haveables. Laat bijvoorbeeld je sleutels zweven met deze magnetische sleutelhouder.

  Mooi interieur cadeau

  De zwevende boekenplank is perfect voor iemand met veel boeken. Wellicht kan het leuk zijn om deze onzichtbare wandplank te combineren met een ander zwevend object. Zwevende cadeaus zijn magisch om te zien. Deze zwevende lamp kun je goed gebruiken als leeslampje. Laat je inspireren en kijk verder op Haveables voor meer aparte cadeaus.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Zwevende boekenplank” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *