Knijpkat Zaklamp

Met deze handige knijpkat zaklamp zit je nooit meer zonder licht op reis. Zoek je een geweldig cadeau voor iemand die op reis gaat? Waarom niet deze handige zaklamp het altijd doet.

Share
 • Beschrijving

  Wanneer er iemand op reis gaat wil je natuurlijk wel een leuk afscheidscadeau geven. Een goed reiscadeau voldoet echter wel aan een aantal strengen eisen. Deze handzame knijpkat zaklamp is 100% geschikt. Klein van formaat, duurzaam in gebruik en licht van gewicht. Hij past gemakkelijk in iedere tas of koffer en kan keer op keer gebruikt worden. Laat je niet misleiden door het kleine formaat. Deze knijpzaklamp met LED geeft namelijk meer dan voldoende licht om je weg te vinden in het donker. Heb je een cadeau nodig voor iemand die op reis gaat? Deze prachtige reisgadget kun je met een gerust hart cadeau doen aan iedere avonturier. Een opwindbare zaklamp die je nooit in de steek laat.

  Voordelen van een knijpkat zaklamp

  Deze kleine knijpkat zaklamp heeft een aantal opvallende voordelen ten opzichte van een normale zaklantaarn. Deze speciale zaklantaarn kan namelijk nooit zonder energie zitten zolang jij zelf nog energie hebt. Door te knijpen in het apparaat werk je energie op. De elektriciteit die wordt opgewekt wordt gebruikt om de led-lampjes te laten branden. Daarnaast is dit exemplaar zeer klein van formaat zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij is niet alleen geschikt voor de ruimbagage maar ook voor de handbagage. Door het lichte gewicht zul je weinig last ervaren. De knijpkat zaklamp is een van de meest originele cadeaus die je kunt geven aan een reiziger.

  Handige & Duurzame reisgadget

  Ook hoef je niet  opnieuw batterijen te kopen wat deze reisgadget een duurzaam cadeau maakt. Hoe werkt een knijpkat eigenlijk? Hij werkt net zoals de dynamo van je fiets. In de lantaarn bevindt zich een kleine dynamo. In de dynamo zit een magneet. Op het moment dat je de knijpkat zaklamp inknijpt zal de magneet gaan draaien. De mechanische energie wordt zo omgezet in elektrische energie. Om de magneet heen zit namelijk een elektrische geleider. Doordat de dynamo draait zal er dus elektriciteit worden opgewekt zodat jij op reis altijd een lekker lampje bij je hebt.

  Leuke cadeaus voor iemand die op reis gaat

  Ben je op zoek naar een écht origineel cadeau voor een reiziger? Goede reisspullen zijn onmisbaar wanneer je op avontuur gaat. Goede reiscadeaus kun je overal mee naartoe nemen. Ze zijn licht, klein en gaan lang mee. De knijpkat zaklamp voldoet daar uiteraard aan. Natuurlijk zijn er ook veel andere leuke cadeaus zoals deze paracord survival armband. Wil je lekker slapen waar je ook bent? Dan kun je ook deze parachutestof reishangmat meenemen.

 • Extra informatie
  Man of Vrouw

  Man, Vrouw

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Knijpkat Zaklamp” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *