Lifestraw Go 2

In dit speciale rietje is een filter verwerkt waardoor je heerlijk vers water hebt. Schoon helder water waar je ook bent. Met de Lifestraw Go kun je letterlijk overal veilig water drinken.

Share
 • Beschrijving

  Speciale rietjes zijn er in alle vormen en maten. Maar eentje zoals deze heb je nog nooit gezien. De Lifestraw Go is een waterfilter en rietje in één. Naast het normale Lifestraw waterfilter is bij deze versie ook een meegeleverde carbon capsule. Deze koolstofcapsule zorgt ervoor dat je drinkwater nog beter wordt gefilterd. Het geheel wordt compact in een sportbidon verwerkt zodat je altijd heerlijk vers drinkwater bij je hebt. Uiteraard kun je het waterfilter loskoppelen van het rietje zodat je hem kunt vervangen wanneer hij vol zit.

  Hoe werkt de Lifestraw Go 2?

  De Lifestraw Go is een rietje dat automatisch al het water dat opgezogen wordt filtert. Door het speciale ontwerp hoef je alleen maar wat water in de bidon op te scheppen en kun je direct drinken. Natuurlijk helpt het wel als je zoveel mogelijk water pakt dat er al schoon uitziet. Het kan voorkomen dat je in een situatie komt waarin er maar weinig schoon drinkwater beschikbaar is. Dan komt de Lifestraw Go 2 bidon zeer goed van pas. Het filterrietje kan na 1000 liter vervangen worden door een nieuwe. Een zeer geschikt waterfilter voor op reis dus.

  Waterzuivering rietje koolstoffilter

  De meegeleverde koolstoffiltercapsule filtert waterdeeltjes groter dan 0.2 micron uit het water. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën wat extra duurzaam is. Na 100 liter water doorgelaten te hebben is de capaciteit van het filtertje vol en zal het geen water meer opnemen. Dan kun je de Lifestraw Go vervangen voor een nieuwe. Je koopt dan wel een geweldig product want het filter zorgt er onder andere voor dat de onderstaande bacteriën en parasieten veel minder kans maken.

  Bacteriën die uit het water worden gefilterd zijn onder andere:

  • Escherichia coli
  • Campylobacter
  • Vibrio cholerae
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Shigella
  • Salmonella

  Ook worden er parasieten uit het water gefilterd. Onder andere:

  • Giardia lamblia
  • Cryptosporidium Parvum
  • Entamoeba histolytica

  Stel je voor:

  Je bent op reis en er is in kilometers geen vers drinkwater te bekennen. Wellicht kun je bij een local aankloppen. Maar in veel landen is ook het drinkwater uit de kraan voor westerse toeristen niet goed drinkbaar zonder toch ziek te worden. Wanneer je ergens water tegenkomt zoals bij een local of bij een kleine rivier kun je je bidon vullen en direct gefilterd water drinken. Door het Lifestraw Go 2 waterfilter kun je vertrouwen op vers water.

  Voor wie is dit waterzuivering rietje geschikt?

  Voor iedereen dHang met de handige meegeleverde karabijn de bidon aan je rugzak. Ook daarom is de Lifestraw Go 2 dus perfect geschikt als een van de mooiste reiscadeaus die je je kunt voorstellen.

  Lifestraw waterfilter kopen

  Lifestraw go kopen kan op verschillende plekken op het internet. Toen de Lifestraw Go 2 uitkwam waren ze niet aan te slepen. Gelukkig zijn er nu meerdere plekken waar je dit prachtige duurzame cadeau kan kopen. Duurzaam want je kunt de bidon keer op keer gebruiken. En ook het rietje waterfilter hoeft pas na 1000 liter water vervangen te worden.

  Waar komt dit product eigenlijk vandaan?

  Dit persoonlijke waterfilter is bedacht door wat knappe koppen uit het mooie Zweden. Zweden heeft zelf goed drinkwater. Grappig dat ze juist daar iets hebben bedacht dat ergens anders levens kan redden. Iets gezonds zoals schoon drinkwater hoort voor ieder mens beschikbaar te zijn.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Lifestraw Go 2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *