Cactus USB Autolader

Zelfs onderweg kunnen de meeste mensen niet zonder telefoon. Met de cactus usb autolader kunnen 3 personen tegelijkertijd hun telefoon opladen.

Share
 • Beschrijving

  Niets is zo leuk als een fenomenale roadtrip. Maar wat schetst de verbazing. Zelfs onderweg kunnen de meeste mensen niet zonder telefoon. En de batterijen van onze smartphones moeten worden opgeladen. Met cactus usb autolader kunnen 3 personen tegelijkertijd hun telefoon opladen in de auto.

  Cactus USB Autolader functies

  Waarom is deze aantrekkelijke autolader eigenlijk zo handig? Wel, precies om de volgende redenen. Allereerst is dit originele cadeau een lust voor het oog. De grappige groene verschijning tovert een lach op het gezicht van nieuwe inzittenden van de auto. Daarnaast komt het bijna niet voor dat er meer dan 3 mensen tegelijkertijd hun telefoon willen opladen in één auto. Verrassend genoeg komt er genoeg elektriciteit uit een auto. Ook kun je hem zeer gemakkelijk meenemen door het kleine formaat. Deze telefoonoplader voor in de auto past overal. Hij maakt namelijk gebruik van het gat van de sigarettenaansteker. Deze zit in bijna iedere auto.

  Prachtig cadeau voor iemand die op reis gaat

  Wanneer je op reis gaat kan de situatie zich voordoen dat je een leuke dagtrip gaat maken. Een leuke foto maken van bezienswaardigheden is een absolute must. Daarvoor heb je een goede slaap en een volle telefoon batterij nodig. Je telefoon opladen in de auto is niet altijd even gemakkelijk. Originele cadeaus zoals deze zijn daarom absoluut onmisbaar. Maak je bijvoorbeeld een dagtripje met een taxi in het buitenland? Dan wil je natuurlijk wel weten of hij je naar de juiste bestemming brengt. het risico lopen om geen navigatie bij je te hebben wil je vanzelfsprekend niet lopen. Gelukkig kun je met de cactus usb autolader zelfs drie telefoons opladen. De cactus usb autolader is een geweldig reiscadeau. Licht qua gewicht en klein qua formaat. Ook is hij gemaakt van duurzame materialen.

  Telefoon opladen in de auto

  Wil je je telefoon opladen in de auto? Vanaf nu is dat geen probleem meer. Snel & Gemakkelijk 3 telefoons opladen. Natuurlijk kan ook elke andere device worden opgeladen. Tenminste als deze een usb aansluiting heeft. En heb je de oplader niet meer nodig? Dan trek je hem gewoon uit het gat van de sigarettenaansteker en klaar is kees.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Cactus USB Autolader” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *