Avocado Hugger

Keuken cadeau nodig? Gooi nooit meer een halve avocado weg dankzij dit duurzame product. Een halve avocado bewaren was nooit zo gemakkelijk. Handige keuken gadgets.

Share
 • Beschrijving

  Niemand houdt van voedselverspilling. En niemand houdt van voedselvergiftiging. Avocado hugger zorgt ervoor dat je beide problemen niet hoeft te ervaren. In ieder geval niet met avocado’s. Wil je een halve avocado bewaren op een hygiënische manier? Niet iedereen eet een hele avocado in één keer. En aangezien het een vers product betreft is het belangrijk om het goed af te dichten wanneer je hem hebt opengesneden. Een aangesneden avocado bewaren doe je zo!

  Wat doet een avocado hugger?

  Vers fruit verdient het niet om zomaar weggegooid te worden. De avocado huggers glijden over een halve avocado zodat deze beschermt blijft tegen de elementen zoals bacteriën. Een voedselvergiftiging die op de loer ligt krijgt zo veel minder kans. Het is speciaal ontworpen zodat je de kant met de pit of de kant zonder pit kunt bewaren. De speciale pit-pocket kan namelijk naar binnen of naar buiten worden geduwd.

  Leuke feitjes over dit cadeau!

  • De avocado hugger is gemaakt van een BPA-vrij materiaal. Namelijk van 100% voedselveilig siliconen. Aldus Food Huggers. De makers van dit mooie product.
  • Hij helpt 23% meer vocht uit het fruit te bewaren dan wanneer je het in een plastic zakje of een plastic opbergbakje zou bewaren
  • Door geen gebruik te maken van plastic zakjes ben je lekker duurzaam bezig.
  • Je kunt hem zo vaak gebruiken als je wilt. Wel even goed schoonmaken natuurlijk.

  Halve avocado bewaren?

  De avocado is een hippe etenswaar en ook een kostbare. Bij de grote supermarktketens betaal je al gauw een paar Euro voor een lekker sappig exemplaar. Zonde om weg te gooien. Een halve avocado bewaren is namelijk hartstikke gemakkelijk. De avocado huggers komen in een set van 2 maten. Avocado’s komen namelijk niet in één vorm of grootte. Een grote aangesneden avocado bewaren kan dus ook met deze avocado hugger. Een van de meest hippe duurzame cadeaus voor in de keuken. Je kunt dus een halve avocado bewaren wanneer je maar wilt. Handig toch? Dat zijn nog eens originele cadeaus waar je echt iets mee kunt. Wil je iets anders bewaren dan alleen avocado’s? Dan zijn deze Food Huggers een ware uitkomst!

  Waarom is dit een perfect duurzaam cadeau?

  Er wordt veel eten weggegooid. Dat is natuurlijk niet zo netjes tegenover moeder natuur. Daarnaast is het zonde van het eten zelf. Maar hoe bewaar je een avocado? Met dit prachtige speeltje voor in de keuken is het niet meer zo moeilijk. Daarbij is het natuurlijk ook zeer prettig voor je portemonnee wanneer je niet steeds nieuwe avocado’s hoeft te kopen wanneer je er eentje hebt aangesneden. Kortom, een perfect cadeau voor de bewuste medemens. De avocado hugger kun je geven aan iemand die graag duurzaam bezig is. Zowel in de portemonnee als voor de Aarde ben je goed bezig als je dit cadeau geeft. Een avocado goed houden is vanaf nu een eitje. Een leuk keuken cadeau nodig? Dan is dit product zeker een mooie optie. Een avocado kweken doe je trouwens gemakkelijk met de AvoSeedo kweekset.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Avocado Hugger” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *