Whiskeyglas met Sigaarhouder

Een whiskeyglas met Sigaarhouder. Soms denk je “waarom was dit er nog niet?”. De Klassieke combinatie van Whiskey & Sigaren is altijd goed! Een origineel & Stijlvol cadeau voor hem.

Share
 • Beschrijving

  Ben je op zoek naar een whiskey cadeau? Kies uw vergif! De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom heeft iedereen zo zijn ondeugden. Om even goed los te laten drinkt menigeen zo nu en dan een glaasje alcohol. Uiteraard wil je niet je image verliezen en daarom kun je maar beter stijlvol te werk gaan. Dit whiskeyglas met sigaarhouder kun je zonder schaamte overal dragen. De alure straalt er vanaf. Geniet samen met je vrienden van een dit klassieke duo. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor mannen? Dit whiskey sigaarglas brengt twee smaakwerelden samen.

  Whiskeyglas met sigaarhouder als cadeau

  Zoek je een mooi cadeau voor je broer? Een veel mannelijker cadeau als deze bestaat bijna niet. Een cadeau voor hem vinden hoeft helemaal niet zo lastig te zijn als je Haveables kent. Naast het Whiskeyglas met sigaarhouder kun je een elegant pakket maken. Hierin kun je een paar whiskeyglazen stoppen, een speciale whiskey en daarbij een paar heerlijke sigaren. Combineer het met stijlvol verpakkingsmateriaal en je zit helemaal gebakken. Voor meer cadeautips ben je uiteraard altijd welkom op Haveables. Dé inspiratiegids voor speciale en originele cadeaus.

  Verschil tussen Whiskey en Whisky

  Wat is eigenlijk het verschil tussen whiskey en whisky? Wanneer het over deze spellingskwestie gaat kun je maar beter even nuchter blijven. Vul je whiskeyglas met sigaarhouder voorlopig even met wat ijsthee tot de lucht geklaard is. Niet aan je vrienden laten zien natuurlijk. Het korte antwoord is dat Whiskey, met de e, uit Ierland komt. Wil je als cadeau whiskey of wisky geven? Dat hangt helemaal af van waar de ontvanger van houdt. De Ieren voegden in de 19de eeuw een ‘e’ toe omdat ze het niet eens waren met de kwaliteit van de Schotse Whisky. Zij vonden hun eigen brouwsel lekkerder en wilden zich hiermee onderscheiden. Wil je ook een speciaal whiskey cadeau kopen maar weet je dat de ontvanger niet van sigaren houdt? Dan kun je ook gaan voor de Whiskey wedge. Een origineel cadeau voor de whiskeyliefhebber.

 • Extra informatie
  Man of Vrouw

  Man

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Whiskeyglas met Sigaarhouder” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *