Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

5 Kurken Cadeaus voor een Prikkie

kurken gadgets

Kurk is een fantastisch materiaal. Het isoleert, ziet er dik uit, werkt brandvertragend en is het volledig natuurlijk. Daarbij is het lichter dan water en is het zacht. Zo zacht dat je er met allerlei puntige objecten in kunt prikken. Een veelzijdig materiaal dus waar mensen al eeuwenlang profijt van hebben. Ook bij Haveables drijven er soms wat kurken cadeaus naar boven die je maar moeilijk kunt laten liggen. Hier 5 dikke gadgets waar je een punaise in kunt steken.

#5 Kurken Cactus

Kantoor Cactus Van Kurk

Deze woestijnplant zie je niet iedere dag. Toch kun je hem wel elke dag gaan bewonderen op het bureau van je werkplek. Duurzame cadeaus voor een collega met een pinnig karakter zijn altijd goed. Wellicht dat ze voortaan wat aardiger zijn als je met deze cactus van kurk aan komt zetten. Zo niet, dan heb je altijd nog iets moois om naar te kijken. Dit duurzame cadeau brengt leven op het kantoor en gaat nooit dood. Pin er een paar leuke foto’s op vast of wellicht een paar notities die je niet moet vergeten.

BEKIJK NU

#4 Kurk Bottle Light

bottle light usb

Lampie nodig? Dit licht neem je overal mee naartoe. Zelfs als je teveel in het glaasje hebt gekeken creëer jij een sfeerlamp waar iedereen blij van wordt. Een leeg bierglas wordt een lichtbaken voor een feestje. Een leeg wijnglas veranderd snel in een bron van gezelligheid. Alhoewel hij niet volledig van kurk gemaakt is wilden we hem je niet onthouden. Originele cadeaus zoals deze kurken bottle light zijn altijd goed om te geven als kleinigheidje tussendoor.

BEKIJK NU

#3 Klok van kurk

kurk klok

Ja, kurk drijft. Alleen het is niet de bedoeling om deze klok direct het water in te werpen. Het kurk is bij deze klok van kurk vooral een decoratief aspect. Geef hem aan een toffe peer met gevoel voor stijl. Je zult vaak naar dit minimalistische meesterwerk kijken en niet meer te laat komen.

BEKIJK NU

#2 Wereldbol van kurk

kurk wereldbol

Reizigers krijgen geen genoeg van deze Aarde. En geef ze eens ongelijk. Onze Aardbol is een puik kunstwerk. Deze miniatuur van kurk is dat ook. Hij is bruikbaar als een mooi decoratief decoratiestuk. Natuurlijk kun je hem ook versieren met je mooiste reisfoto’s en herinneringen. Staat hij op de ontbijttafel? Laat dan voor je lief een leuke boodschap achter op je wereldbol van kurk.

BEKIJK NU

#1 Wereldkaart van Kurk

wereldkaart van kurk

Is een globe van kurk net teveel van het goede? Deze wereldkaart van kurk hang je eenvoudig aan de muur. Geef dit mooie cadeau aan iemand die graag op avontuur gaat. Prik gerust met een punaise in de exacte plek waar je bent geweest, of waar je nog naartoe wilt. Deze gadget van kurk complimenteert iedere minimalistische mancave.

BEKIJK NU

Meer originele cadeaus voor de houtliefhebber

Cadeaus Van Hout 6x Cadeaus van Hout waarvan je het Bestaan niet wist - Houten cadeaus zijn er genoeg. Maar zeg nou zelf: wil je echt aan komen zetten met het zoveelste afgezaagde cadeautje?…
kurken gadgets 5 Kurken Cadeaus voor een Prikkie - Kurk is een fantastisch materiaal. Het isoleert, ziet er dik uit, werkt brandvertragend en is het volledig natuurlijk. Daarbij is…
Vaderdag Cadeaus Van Hout 8x Vaderdag Cadeaus van Hout voor de echte Manly Man - Vaderdag, een speciale dag om de belangrijkste man in je leven weer even in het zonnetje te zetten. Maar wat…