Bottle Light Kurk Lamp

Sommige van de mooiste cadeaus worden gemaakt van gerecycled materiaal. Deze prachtige bottle light kurk lamp tovert iedere fles om tot een inspirerende sfeerlamp.

Share
 • Beschrijving

  Sommige van de mooiste cadeaus worden gemaakt van gerecycled materiaal. Deze prachtige bottle light kurk lamp tovert iedere fles om tot een inspirerende sfeerlamp. Deze wijnkurk lamp kan in vrijwel iedere fles worden gedrukt. Dit prachtige sfeerlicht kan onder andere gebruikt worden op vakantie tijdens een strandbarbecue in de avond. Maar ook wanneer er op reis een keer de stroom uitvalt kun je het alsnog gezellig maken. Ook als leeslampje stelt de bottle lamp niet teleur. Door een andere kleur fles te nemen kun je variaties in de kleur van het licht maken.

  Deze gemakkelijke flessenlamp is gemakkelijk in gebruik en kan worden opgeladen via USB. Je kunt hem dus keer op keer gebruiken. Bovendien is deze lichtgevende kurk zeer klein van formaat. Ook handig voor op reis dus. De lamp heeft de vorm van een reguliere kurkstop en past dus in bijna elke fles. Door de kurk van de lamp af te trekken kun je hem in een usb poort stoppen. Na 1 uur is de led lamp volledig opgeladen en kun je 3 uur genieten van deze mooie flesverlichting.

  Voordelen Bottle Light Kurk Lamp

  Koop je een bottle light dan koop je vele voordelen. Dit handige ledlampje is zeer veelzijdig. Je kunt hem zowel in huis gebruiken maar ook op een avondbarbecue. Ben je aan het vissen of camperen? Ook dan maakt deze flesverlichting je avond tot een feestje. Deze mooie kurkstop blijft zelfs tot wel 3 uur branden. En is hij op dan hoef je hem niet weg te gooien. Van een oude fles een lamp maken was nog nooit zo gemakkelijk & gezellig. Je kunt de lamp ook gebruiken wanneer er nog vloeibare dranken in de fles zit. Echter is het wel belangrijk dat de vloeistoffen niet in contact komen met de led lamp.

  Oplaadbare fleslamp

  Niet alleen het materiaal van deze flessenlamp is van hergebruikt materiaal. Ook de lamp zelf kun je keer op keer gebruiken. Deze oplaadbare fleslamp kan via een usb ingang opgeladen worden. Deze kurk met led is dus niet alleen een verlichting voor één avond. Deze flesverlichting valt door zijn gerecyclede materialen, lage prijs en oplaadbare vermogen onder de duurzame cadeaus. De bottle light led kurk lamp is na ongeveer één uur weer opgeladen voor een nieuwe sessie van drie uur branden. Heerlijk genieten van een avond op het strand of gewoon gezellig in een trendy interieur. Geef dit mooie product weg als afscheidscadeau wanneer iemand die op reis gaat.

  Gezellig licht voor op reis

  Op reis is het fijn om soms heerlijk aan het strand te zitten. En uiteraard wordt daar dan vaak ook een drankje gedronken. Vaak is dit wijn of bier. En dat zit in allebei in een fles. Flessen worden overal ter wereld, en als duizenden jaren gebruikt om drank in te bewaren. Daarom is dit leuk cadeau voor iemand die op reis gaat. Een gezellige oplaadbare fleslamp. Reiscadeaus zoals deze zijn altijd een goede keuze. Gemakkelijk mee te nemen, duurzaam en herbruikbaar. Verzamel je coole lampen dan past deze bottle light led kurk lamp zeker in je collectie. Voor op reis hoef je deze speciale plasmabol lamp niet mee te nemen. Maar hij is geweldig voor als je weer terugkomt.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Bottle Light Kurk Lamp” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *