Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Origineel cadeau voor je broer

Is je broer jarig en wil je een origineel cadeau geven? Laat een diepe & onuitwisbare indruk achter met jouw geschenk. Een cadeau voor je broer mag natuurlijk niet zomaar iets zijn. Leuke cadeaus zijn soms lastig te vinden. Daarom vind je op Haveables inspirerende & originele cadeaus op één plek. Je broer zal genieten van jouw geschenk wat hem altijd zal bijblijven. Hieronder vind je de beste geschenken die je graag je grote broer cadeau geeft.

Cadeautips grote broer kado

Wordt die ouwe alweer 18? Een cadeau voor een 18 jarige broer vinden is niet zomaar iets. Je wilt wel met een idee komen wat hij 100% leuk vind. Maarja, je broer praat niet heel vaak over wat hij wilt en dat maakt het lastig. Een cadeau voor je broer zoeken blijft in praktijk niet de makkelijkste opdracht. Toch zijn er een aantal cadeautips waar je gretig gebruik van kunt maken. Hieronder de eerste cadeautips die, wanneer correct toegepast, een geweldig geschenk als resultaat hebben. Uiteraard geldt ook bij een geschenk voor je oudere broer dat je hem iets geeft wat hij leuk vind.

Leuke cadeautips:

  1. Er zijn grote verschillen tussen mannen. Een klein broertje zit vaak niet te wachten op een cadeau voor een grote broer. Leeftijd speelt zeker een rol. Verschillende leeftijden hebben verschillende wensen. Daarom is het goed om te kijken waar jouw grote broer of kleine broertje behoefte aan heeft.
  2. Wat voor type is je broer. Is hij actief of lui? Creatief of conversatief? Houdt hij wel van een geintje of is het een saaie drol. Natuurlijk wil je je broer een beetje uitdagen, dat heb je immers altijd al gedaan. Toch is het op zijn verjaardag misschien wel goed om hem iets te geven wat echt bij hem past.
  3. Jullie hebben in het verleden waarschijnlijk heel wat te verduren gehad met elkaar. Zo hoort dat natuurlijk ook als broers onder elkaar. Wellicht kun je hem een cadeau geven wat een leuke herinnering oproept zoals een grappige foto in een mooie stoere fotolijst.
  4. Hou rekening met zijn hobby’s. Houdt hij van voetbal of is het meer een bankzitter? Misschien vind hij het leuk om te survivallen of om te gamen. Is hij een wetenschappelijk type? Misschien kun je hem dan iets geven waarmee hij op onderzoek uit kan. Met hobby’s zoals auto’s, bouwen of sport kun je veel kanten op. Vind iets wat past bij zijn leukste bezigheden.
  5. Mannen houden over het algemeen van wat stoerdere cadeaus. Robuuste producten waar ze op kunnen bouwen. En over het algemeen geldt dat je het beste iets kan kopen in een zware en donkere kleur. Of denk je dat roze leuk is als cadeau voor je broer?
  6. Voor welke gelegenheid is het cadeau bedoeld? Is het een huwelijkscadeau of voor een verjaardag? Kortom, het is wel goed om te weten voor welk moment je iets geeft. Als huwelijkscadeau geef je gewoonweg andere dingen dan als verjaardagscadeau. De producten op deze pagina zijn geschenken die je een grote broer cadeau geeft.
  7. Heeft hij al iets op zijn verlanglijstje staan? Dan doe je er goed aan om hem dat gewoon te geven. Verder kun je als extra cadeautje met iets verrassends aankomen. Iets wat hij totaal niet had verwacht maar waarvan je weet dat hij het leuk vind.

Verjaardagscadeau broer

Het duurt niet lang voor je broer jarig is. Maar wat geef je een grote broer cadeau? Natuurlijk wil je niet met een saai geschenk aan komen waar hij niets aan heeft. Geen zorgen. Op Haveables vind je vast en zeker wat je zoekt. Ook voor jouw grote broer zit er iets tussen wat hij nooit meer zal vergeten. Het zou toch kunnen zijn dat je aan het zoeken van een geschenk een broertje dood hebt. Als iemand jarig is wil je dat op een speciale manier vieren. Wordt hij 18, 20, 25 of 30 dan kun je alleen met een stevige handdruk niet aankomen. Op zijn verjaardag wil je hem verrassen met een geweldig kado. Gelukkig hoef je hier niet ver te zoeken om een inspirerend of geniaal cadeau te vinden. Misschien zelfs wel een cadeau waar hij keihard van in de lach schiet.

Grappig geschenk

Uiteraard hebben de meeste mannen een goed gevoel voor humor. Als het goed is jouw broer ook. Er zijn verschillende leuke en geinige geschenken te krijgen waar je zomaar buikpijn van het lachen van kunt krijgen. Je bent gewaarschuwd. Wat je een grote broer kado doet hangt natuurlijk wel een beetje af van zijn smaak. Is het een stoere gast of meer een doetje? Wanneer je het echt niet weet kun je gewoon voor een grappig cadeau gaan. Bijna iedereen houdt er namelijk wel van om zo nu en dan eens even lekker te lachen. Voor welke gelegenheid is het geschenk bedoeld? Als hij gaat samenwonen zou een leuk housewarming cadeau top zijn. Uiteraard zijn originele cadeaus altijd goed om te geven.

Schoonbroer jarig?

Niet de makkelijkste taak natuurlijk. Op een cadeau voor je schoonbroer zit over het algemeen net even wat meer spanning dan die van je eigen. Je wilt natuurlijk wel een beetje goed in de smaak vallen bij de schoonfamilie. Wanneer je grote broer jarig is kun je altijd net een beetje over de grens gaan. Als broertjes onder elkaar ga je graag de uitdaging aan. Dat maakt jullie allebei sterker. Een ongepast of ronduit onbeschoft cadeau kun je bij je eigen broer wel maken. Bij de schoonfamilie werkt het vaak net even anders. Natuurlijk wil je wel met iets spannends aankomen waar hij echt iets aan heeft. Op deze pagina vind je de leukste cadeautips & ideeën zodat je geen flater slaat bij het geven.

Stoer & Robuust cadeau

cadeau voor je broerWaar vrouwen het liefst gaan voor een fleurig en zacht cadeau, houden veel mannen juist van cool en hard. Stoere cadeaus en gadgets zijn niet aan te slepen. Mannen kijken over het algemeen naar de functie van een product. Kom vooral niet aan met een lief en zacht knuffeltje. Een cadeau voor je grote broer mag best een beetje stoer en robuust zijn. Donkere kleuren en ruwe materialen zijn voor sommige broers een onmisbare optie. Laat een onuitwisbare indruk achter in de herinnering aan zijn verjaardag. Een cadeau voor je broer uitzoeken kan een van de allerleukste dingen zijn die je ooit gaat doen. Laat je inspireren door het grote aanbod aan betoverende producten.

Cadeau broer 30 jaar oud

Zo, dat is al een flinke leeftijd. Wat geef je je broer cadeau als hij 30 wordt?Dertig jaar rondlopen op deze Aarde is niet zomaar iets. Als je broer 30 jaar wordt wil je hem natuurlijk wel een passend cadeau geven. Wanneer je grote broer jarig is en deze leeftijd bereikt ken je hem waarschijnlijk al best goed. Je kent zijn hobbies, weet wat hij leuk vind. Ook woont hij op zichzelf en kan hij misschien wat leuke spullen voor zijn huis gebruiken. Het zou leuk zijn om samen wat met hem te gaan doen maar je kunt hem daarbij ook een stoer & origineel kado geven.

Een cadeautje omdat je hem al je hele leven kent

Familie is niet altijd leuk maar je houdt wel van ze. Al met al is die grote broer best een beschaafde kerel. Je kijkt stiekem toch wel een beetje tegen hem op. Ook neem je hem op sommige momenten als een voorbeeld. Laat hem weten dat je dankbaar bent dat hij jouw grote broer is en geef hem een presentje. Hij heeft vast wel iets nodig wat jij hem kunt schenken.

Wat geef je aan je broertje?

Wil je een kado aan je kleine broertje geven? Dat kan best lastig zijn. Een onmiskenbaar feit is dat je hem al zijn hele leven kent. Toch weet je niet altijd waar hij gelukkig van wordt. Verras hem met iets wat hem stoer en als een echte man laat voelen. Hij wilt natuurlijk net zo groot, sterk en stoer worden als jij. Leg vooral niet teveel druk op jezelf want uiteindelijk kun je hier op Haveables altijd wel een mooi en origineel cadeau vinden. Ook voor je kleine broertje zijn er genoeg inspirerende producten te vinden. Ga voor een verassend en duurzaam geschenk wat hij kan blijven gebruiken. Daarnaast gaan duurzame cadeaus jarenlang mee. Gaat je broertje op reis? Dan kun je ook altijd een cadeau voor iemand die op reis gaat geven.