Handige Omgekeerde Paraplu

Deze bijzondere paraplu gaat nooit meer kapot door de wind. De omgekeerde paraplu is de plu van de toekomst. Geen nattigheid meer als je hem inklapt. En uiteraard Altijd droog buiten.

Share
 • Beschrijving

  Het is koud en regenachtig hier. De omgekeerde paraplu is daarentegen hot. En wel zo hot dat je in Italië met een schuin oog wordt aangekeken als je er niet eentje hebt. En ook in Nederland kunnen we hem goed gebruiken. De binnenstebuiten paraplu heeft dan ook vele voordelen tegenover een normale paraplu. Wil je toch eens een apart cadeau geven waarom dan niet dit prachtige product.

  De voordelen van een omgekeerde paraplu

  Naast dat een paraplu met omgekeerde sluiting er geweldig trendy uitziet, zijn er nog veel meer voordelen van dit nieuwe ontwerp. Hieronder meest voorname.

  Gemakkelijk in kleine ruimtes: Een omgekeerde paraplu is een ware uitkomst als je snel wilt in en uitstappen. Hij gaat gemakkelijk open en dicht in kleine ruimtes. Je doet simpelweg de autodeur open en steekt de paraplu alvast naar buiten. Deze kan om de autodeur heen al opengemaakt worden. Zo blijf je lekker droog. Met instappen werkt het hetzelfde. Je stapt in en tot het moment dat de deur dichtgaat zit je goed.

  De natte kant altijd aan de binnenkant: Wanneer de paraplu ingeklapt wordt zit de natte kant aan de binnenkant. Een omgekeerde paraplu houdt je spullen droog. Daarnaast is er ook een materiaal verkrijgbaar waardoor alle regendruppels nog sneller van de plu lopen! Houd je spullen lekker droog. Een paraplu met omgekeerde sluiting is het meer dan waard.

  Kapotte paraplu’s zijn geschiedenis: Wanneer het hard waait kan het voor komen dat een paraplu omklapt. Voor de meeste exemplaren is het dan einde verhaal. Je ziet ze welleens uit publieke prullenbakken steken. Zonder van materiaal en arbeidskracht natuurlijk. De omgekeerde paraplu lost dit probleem op. Wanneer er harde wind staat en de plu klapt om kun je hem zonder schade gemakkelijk weer terugklappen. Een duurzaam cadeau dus.

  Is er al genoeg variatie?

  Speciale reiscadeaus herken je meteen. De omgekeerde paraplu is er in net zoveel kleuren, texturen en materialen als de gewone plu. Daarnaast zijn de meesten van vergelijkbare goede kwaliteit die je van andere paraplu’s gewend bent. Ook zijn er verschillende merken op de markt die zich onderscheiden in kwaliteit en modellen. In het Nederlandse straatbeeld zie je ze nog niet veel. Dit veranderd snel zodra we in dit regenachtige land de voordelen zien. Wil je echt een apart cadeau kopen? Een omgekeerde paraplu is dan een ware uitkomst.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Handige Omgekeerde Paraplu” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *