Angry Mama Magnetron Reiniger

De angry mama magnetron reiniger is een grappig & handig cadeau keuken cadeau. De magnetron schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Laat angry mama je magnetron reinigen.

Share
 • Beschrijving

  Iedereen heeft wel eens een boze moeder gehad. Echter zag je dat waarschijnlijk niet als iets heel positiefs. De angry mama magnetron reiniger is heel iets anders. Laat je niet afschrikken door de boze uitstraling van deze wilde dame. Deze leuke keuken gadget werkt door middel van het oeroude stoom. Lees hieronder verder hoe het precies in zijn werk gaat. Door het opvliegende karakter van deze keukengadget heb jij namelijk snel weer een schone combimagnetron. Een magnetron schoonmaken was namelijk nog nooit zo gemakkelijk. Dit originele cadeau past geweldig in het huis van iedereen die graag een glimmende magnetron of combimagnetron wilt hebben. Je laat je eigen moeder toch niet de combimagnetron reinigen? Dat laat je angry mama lekker doen!

  Vieze magnetron schoonmaken

  Etensresten die in de magnetron of combimagnetron achterblijven kunnen voor smerige problemen zorgen. Als je aangekoekt eten laat zitten en je zet de oven aan en uit dan kan het zijn dat het geheel flink vast komt te zitten. Een magnetron schoonmaken met alleen een natte doek zal dan zeker niet meer helpen. De angry mama magnetron reiniger komt dan precies op het juiste moment. Een grappig cadeau voor je broer nodig? Deze boze tante komt zijn combimagnetron reinigen zonder te zeuren.

  Magnetron schoonmaken met Angry Mama

  Een combimagnetron reinigen was nog nooit zo eenvoudig. De angry mama magnetron reiniger kun je gebruiken voor de magnetron of combimagnetron. In alledrie kun je prima etensresten aangekoekt vinden. Maar hoe gaat deze boze tante precies aan de slag?

  1. Vul de magnetronreiniger met azijn en water tot aan de aangegeven markering. Maak haar nou niet bozer dan ze al is!
  2. Draai haar dicht en zet haar in de magnetron.
  3. Stel de magnetron in tussen de 600 en 800 Watt voor minimaal 5 minuten.
  4. Na 2 minuten zal ze flink boos worden waarna het stoom uit haar hoofd zal komen.
  5. Nadat ze uitgeraasd is kun je haar uit de magnetron halen en het geheel schoonmaken met een natte doek.

  Andere leuke cadeaus voor in de keuken

  Op Haveables vind je allerlei leuke cadeaus voor in de keuken. Keukengadgets die er niet alleen grappig uitzien maar ook daadwerkelijk je leven gemakkelijker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze grappige yolkfish eierscheider? Hiermee heb je binnen 2 seconden het eiwit van je eierdooier gescheiden. Ook een duikboot thee-ei zal je vast goed doen wanneer je even op thee avontuur wilt. Ben je op zoek naar een origineel cadeau waarmee je echt iemand verrast? Op Haveables vind je altijd iets speciaals.

 • Extra informatie
  Man of Vrouw

  Vrouw

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Angry Mama Magnetron Reiniger” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *