Kompas Sleutelhanger

Vind de weg altijd terug. Deze kompas sleutelhanger werkt echt en kan aan iedere sleutelbos. Een multifunctionele & originele sleutelhanger. Doe hem cadeau aan een reiziger.

Share
 • Beschrijving

  Vind altijd de weg terug, waar je ook bent. Deze kompas sleutelhanger werkt namelijk ook daadwerkelijk! Door het kleine formaat kun je hem overal mee naartoe nemen. Je kunt hem bevestigen aan je sleutelbos of aan je backpack wanneer je op reis gaat. Wel zo handig wanneer elektronische hulpmiddelen ons even laten zitten. Daarnaast ziet dit reiscadeau er natuurlijk geweldig uit. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die op reis gaat? Dit kleinigheidje is altijd leuk om te geven aan de ervaren avonturier.

  Voordeel van een kompas sleutelhanger

  Een sleutelhanger kan om verschillende redenen handig zijn. Zo weet je precies welke sleutelbos er van jou. Ook raak je de sleutelbos minder snel kwijt. Daarnaast blijft een sleutelbos met een sleutelhanger beter in je broekzak zitten. Een kompas sleutelhanger heeft echter nog een extra voordeel. Wanneer je op reis gaat heb je soms toch even een klein beetje richting nodig. Sta even stil, pak je kompas sleutelhanger erbij en kijk waar je naartoe gaat. Vooral ook handig wanneer je smartphone kompas even wat minder betrouwbaar is.

  Hoe werkt de kompas sleutelhanger?

  Ben je op zoek naar reiscadeaus waar de avonturier echt iets aan heeft? Waarom niet een sleutelhanger met kompas? Een kompas sleutelhanger werkt op precies dezelfde wijze als een normaal kompas. Namelijk op het aardmagnetische veld van onze planeet. In het kompas bevindt zich een naald die een magnetische noordpool heeft. Deze is altijd aangetrokken tot de zuidpool aangezien tegenpolen elkaar aantrekken. Hierdoor zal het kompas altijd het noorden aangeven. Hij werkt bijna overal. Echter wanneer je in de buurt van de Zuidpool of van de Noordpool werkt het kompas minder goed of wijkt hij veel af. Uiteraard is de sleutelhanger dan alsnog een mooie gadget om aan je sleutelbos te hangen.

  Andere cadeaus voor iemand die op reis gaat

  Een cadeau voor iemand die op reis gaat vinden kan best lastig zijn. Je wilt namelijk iets geven waar iemand op reis écht iets aan heeft. Gelukkig hebben we bij Haveables al een uitmuntende voorselectie gemaakt zodat je niet lang hoeft te zoeken. Ben je op zoek naar reisspullen met een kompas? Dan kun je de kompas sleutelhanger nemen of misschien deze paracord survival armband. Ook deze parachutestof reishangmat voor 2 personen komt vast goed van pas wanneer je toch niet op bestemming bent aangekomen.

 • Extra informatie
  Man of Vrouw

  Man, Vrouw

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kompas Sleutelhanger” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *