Originele Wereld Kraskaart

Een Geweldige Wereld Kraskaart | Prachtige Reiscadeaus om te krijgen & te geven | Voordelig & Origineel. Bekijk de mooie World Scratch Map Direct. Een mooie herinnering aan je reis.

Share
 • Beschrijving

  Ben je iemand die vaak op reis gaat? Dan is het mogelijk dat je soms niet meer precies weet waar je geweest bent. Het is je vergeven. Want onze Aardbol is een enorme plek. Deze deluxe wereld kraskaart helpt je onthouden waar je geweest bent. En nog belangrijker, waar nog niet. Als een echte reiziger wil je natuurlijk zoveel mogelijk zien van onze prachtige wereld. Een krasposter zoals deze is een uitstekend cadeau voor iemand die op reis gaat. De cadeau-koker krijg je er gratis bij als extraatje.

  Hoe werkt deze wereld kraskaart?

  Een wereldkaart is een gemodelleerde weergave van de werkelijkheid. Je komt ze al eeuwenlang overal op Aarde tegen. Er zijn vele soorten posters en kaarten verkrijgbaar waar onze wereld op staat. De landkaart is van alle tijden en er bestaan veel verschillende exemplaren. Veelal wordt de landkaart tegenwoordig gebruikt in digitale vorm. Toch is deze wereld kraskaart net even anders. Ben je op reis geweest dan kun je de kraslaag van de poster krassen. Dit kun je doen met een lange nagel of bijvoorbeeld een muntstuk.

  Onder het stukje dat je hebt weggekrast is de kleur van de kaart veranderd. Wanneer je een mooie reis gemaakt hebt kun je dus verschillende plekken zien waar je geweest bent. Daarbij is ook direct duidelijk waar je nog niet bent geweest. Pak snel je spullen in voor een nieuwe reis en kras weg die kaart.

  Tip voor het gebruik van deze world scratch map

  Het gekraste gedeelte van deze kaarten kan niet gemakkelijk meer worden teruggeplaatst. Het gebruik van de kaart is vrij eenvoudig. Hierbij toch een aantal handige tips voor het gebruik van de kraskaart.

  • Zorg er daarom voor dat je zeker weet dat je op de plek geweest bent die je gaat weg krassen.
  • De kraskaart kan kapot. Gebruik een hard object om de plekken van de poster weg te krassen, maar geen scherp object. Hierdoor kan de kraskaart scheuren.
  • Kleine kinderen hebben de neiging om alles vast te knijpen wat ze zien. Hang de kaart daarom wat hoger op om hem langer intact te houden.

  Cadeau voor iemand die op reis gaat

  Alhoewel deze scratch map geen cadeau is wat je op reis kan meenemen is het toch een goed cadeau voor iemand die op reis gaat. Om het simpele feit dat wanneer je terug bent herinneringen kan ophalen door middel van deze kaart. Misschien geeft het zelfs motivatie. Deze kaart geeft vast nieuwe inspiratie om een nieuwe reis te maken. Reiscadeaus zoals deze zijn origineel en bijzonder. Dus kras weg die kaart en ga op reis. Ga je op reis? Neem dan wel genoeg gereedschap mee. Zoals deze handige survival multi tool.

 • Extra informatie
  Man of Vrouw

  Man, Vrouw

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Originele Wereld Kraskaart” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *