Doorzichtige Paraplu

Deze doorzichtige paraplu hoeft zijn naam niet uit te leggen. Met een transparante paraplu kun je van buiten naar binnen kijken en andersom. Een origineel cadeau voor elke natte dag.

Share
 • Beschrijving

  In ons mooie land regent het maar al te vaak. En ook al hebben we een paar heerlijke zonnige dagen, het blijft een nat landje. De paraplu is daarom ook een veelgebruikt object in onze samenleving. Toch levert zo’n ding ook wel wat problemen op met het zicht. Heb je altijd al door de regen willen lopen terwijl je alles blijft zien? Dan is deze doorzichtige paraplu het antwoord. Deze transparante paraplu ziet er geweldig uit en je kunt alles blijven zien. Zowel het handvat als de piping zijn in dezelfde kleur afgewerkt. In dit exemplaar is het natuurlijk extra belangrijk dat de afwerking goed is. Je kunt namelijk van buiten ook naar binnen kijken.

  Het uiterlijk van de doorzichtige paraplu

  Doorzichtige paraplu’s zoals deze worden vaak gebruikt tijdens speciale gelegenheden. Je ziet ze vast wel eens op foto’s bij bruiloften of andere belangrijke momenten. De onderkant van de paraplu zelf, wat de “piping” wordt genoemd is prachtig afgewerkt met rubber. Dit geeft de transparante paraplu een luxe uitstraling. Daarnaast is ook het handvat afgewerkt met rubber. Zo heb je lekker veel grip en zal hij niet snel uit je handen waaien. De steeltjes waaraan het transparante pvc is vastgemaakt worden “balijnen” genoemd. Ook deze zijn in een bijpassende kleur gespoten. Zo krijgt de plu een rustige en tijdloze uitstraling.

  Hier is de transparante paraplu van gemaakt

  Je vraagt je misschien af, maar hoe kan hij nou doorzichtig zijn. Veel mensen die nog nooit een transparante paraplu hebben gezien zijn verbaast wanneer ze horen dat hij gemaakt is van een veelgebruikt materiaal. PVC wordt veel toegepast in allerlei producten. Door de flexibele eigenschappen kan het gemakkelijk worden gebruikt in bijvoorbeeld deze doorzichtige paraplu.

  Andere speciale plu’s

  Speciale paraplu’s zoals de doorzichtige paraplu vind je natuurlijk op Haveables. Hij is vooral populair bij de vrouwen. Ga je vandaag een origineel cadeau voor haar meenemen en wil je toch iets minder transparant? Koop iets speciaals en ga dan voor een ander exemplaar. Vanaf nu geef jij geen saaie cadeaus meer weg. Waarom niet gaan voor deze omgekeerde paraplu. En wil je echt een origineel cadeau geven aan je liefje? Dan is deze hartvormige paraplu een geweldige optie.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Doorzichtige Paraplu” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *