Geheime Boek Kluis

De boek kluis is een geheime opbergplaats voor de meest kostbare bezittingen. Hou ongewenste indringers tegen en doe hem cadeau aan iemand die wel iets te verbergen heeft.

Share
 • Beschrijving

  Vanaf nu komt er niemand meer aan je spullen. Deze boek kluis beschermt je meest waardevolle bezittingen tegen ongewenste indringers. Van de buitenkant heeft hij de vorm van een Engels woordenboek. En dat is misschien wel het laatste boek wat je zou willen pakken als inbreker. Je kostbare eigendommen zijn verborgen als nooit tevoren. Achter de kaft bevinden zich binnen kort de meest kostbare en dierbare schatten. Wil je een elegante opbergplek waar alleen jij vanaf weet? Dan kun je het beste deze boek kluis kopen. Niemand zal het weten behalve jij. Ken jij iemand die wel iets te verbergen heeft? Zorg ervoor dat zijn geheimen goed beschermd zijn en doe hem deze speciale boekkluis cadeau.

  De voordelen van de boekkluis

  De boekkluis is het ultieme cadeau om uw kostbare eigendommen op te bergen. U kunt hem midden in de woonkamer zetten en hij valt inbrekers niet op. Dit opbergboek met kluis past daarnaast ook perfect in ieder interieur. De boek kluis is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je hem goed camoufleren tussen andere boeken met dezelfde kleur. Niemand zal weten wat voor schatten er achter de kaft van dit bijzondere boek schuilen. Ga je op reis? Dan zijn dit soort reiscadeaus absoluut onmisbaar. Wanneer jij op avontuur bent in een ver land beschermt de boekkluis je kostbare bezittingen. Zelfs al wordt hij ontdekt, hij zit alsnog op slot. Alleen met het sleuteltje kun je hem onbeschadigd openen.

  Boek kluis kopen als cadeau

  Deze kluis in boekvorm kun je geven als cadeau aan je broer om zijn spullen verborgen te houden. Het is een leuk geschenk die voor verschillende ontvangers geschikt kan zijn. Kinderen zijn over het algemeen niet heel erg geïnteresseerd in boeken. Je zou in de boek kluis bijvoorbeeld de spullen in kunnen doen die niet voor hun bestemd zijn. Maar ook als daadwerkelijke bescherming doet hij het goed. De gemiddelde inbreker zal niet zomaar de boeken van de plank afhalen om te kijken wat er instaat.

  Leuk voor op kantoor

  Maar de boekkluis is niet alleen geschikt als prachtig interieurobject voor thuis. Je kunt de boek kluis ook gebruiken op kantoor. Geef hem weg aan die collega die zijn alcoholische versnaperingen wilt verstoppen. Of die andere collega die er een tweede boekhouding op nahoudt. Uiteraard heeft iedereen wel een of meerdere geheimen. Daarom doet de boek kluis het ook boek kluis altijd goed als een housewarming cadeau.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Geheime Boek Kluis” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *