Omkeerbaar Wijnglas

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor een wijnliefhebber? Dan is een omkeerbaar wijnglas een geschikte optie. Dit elegante wijnglas heeft een sensuele en moderne uitstraling. Het handige aan dit mooie wijn cadeau is dat je hem aan beide kanten kunt gebruiken. Zo hoef je niet twee verschillende glazen te kopen. Daarnaast ziet het er natuurlijk geweldig mooi uit.

Share
 • Beschrijving

  Omkeerbaar wijnglas is duurzaam

  Hoe kan een omkeerbaar wijnglas nou een duurzaam cadeau zijn? Allereerst hoef je bij aanschaf van dit wijnglas geen denkkracht te verspillen aan het soort glas wat je wilt kopen. Het is altijd goed, voor iedere soort wijndrinker. Daarbij is het niet nodig om meerdere wijnglazen te kopen. Dat scheelt cash die je lekker kan besteden aan een heerlijk wijntje. Maar het mooiste komt nog. Je kent vast wel het probleem van te weinig ruimte in je keukenkastjes. Veel opvouwbare cadeau helpen je al om wat meer ruimte te creëren. Maar ook een omkeerbaar wijnglas helpt je om nèt dat beetje ruimte te scheppen om nog fatsoenlijk te kunnen bewegen in de keukenruimte. Originele cadeaus die je ruimte en geldt besparen zijn altijd top! Meer een whiskey drinker? Bekijk ook alle whiskey cadeaus of andere originele cadeaus voor hem.

  Wijn cadeau voor rood en wit

  Een omkeerbaar wijnglas verbindt beide wijnwerelden met elkaar. Het is het samensmeltingspunt van de eeuwige discussie: Wit of Rood. Dit elegante wijncadeau kun je geven aan ieder van wie je niet weet aan welke kant van de druif hij zijn passie vindt. Weet je niet zeker of het een rode of witte wijndrinker is? Dit wijnglas maakt geen onderscheid. Aan beide kanten vind je een perfect werkzaam glas dat voor de juiste wijn gebruikt kan worden. Wil je de wereld helemaal op zijn kop zetten? Dan is er ook een omgekeerd wijnglas. Bij dit speciale glas drink je uit de voet van de wijn en is humoristisch cadeau voor de grappenmaker.

 • Extra informatie
  Persoonlijkheid

  Drankorgel, Foodie

  Ontvanger

  Man, Vrouw

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Omkeerbaar Wijnglas” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *