Sterrenhemel Projector Lamp

Origineel & Magisch housewarming cadeau. Laat jouw plafond overeenkomen met de sterren en projecteer de kosmos. Nu ook bij bewolkt weer de sterren bekijken op het plafond.

Share
 • Beschrijving

  In je bed naar de sterrenhemel kijken? De sterrenhemel projector lamp maakt die wens waarheid. Ga samen een romantisch avontuur aan en kijk naar de sterrenhemel. En dat in je eigen woon- of slaapkamer. In Nederland is het vaak bewolkt. Daardoor zijn sterren niet altijd goed te zien. Projecteer met de sterrenprojector de kosmos op je plafond en muur. Deze sterrenprojector is een mooie decoratie voor in huis. En dat niet alleen. De sterrenlamp projector geeft ook daadwerkelijk aan waar de sterren zich op dit moment bevinden. Met als resultaat dat je deze lamp ook prima voor educatieve doeleinden kunt gebruiken.

  Een romantisch & speciaal cadeau

  Geef de sterren als cadeau! Het lijkt bijna de echte sterrenhemel wanneer je deze lamp aanzet. Ook veel kinderen vinden de sterrenprojector geweldig. Met deze sterrenprojector zul je ook zeker indruk maken op je liefje. Dit speciale cadeau kan ook gegeven worden aan de wetenschappelijke types. De constellaties komen namelijk overeen met ons sterrenstelsel. Uiteraard staat ook deze lamp in de lijst met coole lampen. Bijna niemand heeft deze lamp in huis staan. Maak je woning een stuk romantischer of geef een sterrenhemel projector lamp aan je lover. Zet de lamp in elkaar en tover je woning om tot kosmos.

  Projector lamp sterrenhemel tips

  Het licht van de sterrenhemel projector lamp kan op het plafond en de muren worden geprojecteerd. Waar kan deze lamp voor gebruikt worden? Hieronder de eerste tips.

  • De lamp komt goed tot zijn recht in wat saaiere ruimtes. Leuk wanneer je een wat levendigere sfeer wilt geven.
  • Wanneer je een romantische avond onder de sterren wilt hebben kan dat vanaf nu altijd. Zelfs wanneer het buiten bewolkt is.
  • De sterrenprojector kan ook voor educatieve doeleinden worden gebruikt. De sterrenconstellaties komen namelijk exact overeen.

  Hoe werkt deze sterrenprojector?

  De lamp werkt door middel van een aantal projectieplaten die aan de zijkant van de lamp worden gezet. Binnenin de projectplaten bevindt zich een gloeilamp die ervoor zorgt dat het licht door de projectieplaten op de wand en plafond wordt geprojecteerd. Door de roterende voet kun je gemakkelijk instellen waar het licht zich naartoe projecteert. Het is op die manier zelfs mogelijk om de sterrenprojectie exact overeen te laten komen met de daadwerkelijke locatie van de sterren. Je moet alleen zelf even de lamp in elkaar zetten. De sterren zijn in handbereik. Bekijk de sterrenhemel met de sterrenhemel projector lamp.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Sterrenhemel Projector Lamp” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *